5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

نکته بسیار مهم: به دلیل مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، تا اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را متوقف ساخته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان به خرید این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 


بهترین تجارب مدیریت زیست محیطی زائدات آلی در بخش توریسم( کد 0562)

مدیریت زائدات آلی

شرح
اشپزخانه مقادیر زیادی زائدات آلی تولید می کند که شامل پوست ها وهرس ها، غذاهای خورده نشده مشتری ها، استخوان ها، محصولات تاریخ گذشته، روغن مصرفی پخت و پز می باشند. زائدات آلی می توانند 37 درصد زائدات باقیمانده اجتماعات را شامل شده و تا 50 درصد زائدات تولیدی رستوران ها را به خود اختصاص بدهند.WRAP,2011)) تخمین زده شده که در صنایع هتلداری انگلستان 400 هزار تن زائدات غذایی در دسترس در هر سال دفع می شود که قیمت تقریبی آن 900 میلیون یورو است.

چند بار دوش بگیریم؟( کد 0454)
اگر واقعا مایل به صرفه جویی در مصرف آب خود هستید با ما تماس بگیرید. برای اینکار قبلا قوانین مشاوره تلفنی را ملاحظه نمایید.
اینکه یک نفر چند بار دوش بگیرد کاملا بستگی به فعالیت های روزانه او دارد. این به معنی این است که برخی افراد باید روزانه دوش بگیرند، در حالی که دیگران می توانند هر چند روز یکبار دوش بگیرند.

از طریق پژوهش های فاضلابی، در باره کروناویروس چه یاد گرفته ایم؟(کد 0035)
دو هفته قبل ما احتمال انتقال کروناویروس جدید را از طریق آب بررسی کردیم. بر مبنای اطلاعات آبی و ویروسی ما نشان دادیم که آب های آشامیدنی بخوبی در برابر تمام ویروس ها، شامل کرونای جدید، محافظت شده اند.

یاری کنید!( کد 0036)
متاسفانه مقالات ما تقریبا به ته دیگ رسیده و روی این حساب دچار کمبود مقاله، جهت قرار دادن در سایت، شده ایم.
لذا، دست یاری به سوی اساتید و دانشجویان و فعالین و علاقمندان عرصه های "بهداشت محیط" و "محیط زیست" دراز کرده و می خواهیم با کمک گیری از آن ها دستی پرتر از قبل داشته باشیم.

دستگاه جداسازی پلاستیک بر اساس رنگ و جنس(کد 0034)
بدون هیچ توضیح اضافه ای توجه شما را به مشاهده اطلاعات و تصاویر این دستگاه، که به تازگی وارد کشور شده و می تواند مورد استفاده آنانی که در صنعت پلاستیک مشغول کارند گردد، جلب می نماییم:

8 علاج خانگی کک خانه( کد 0030)اگر شما صاحب حیوان خانگی هستید، فکر اینکه گربه یا سگ محبوب خود را مبتلا به کک ببینید مدام آزارتان می دهد. این انگل ها از خون حیوانات تغذیه می کنند و به راحتی می توانند به یک مشکل در خانه شما تبدیل شوند و هم شما و هم دوستان خزدارتان را نیش بزنند .

هرگز مرغ و جوجه خام را نشویید!(کد 0028)
این کار می تواند باکتری های مسبب مسمومیت های غذایی را تا 80 سانتیمتر از سینک پراکنده سازد.
آلودگی متقاطع ناشی از طیور خام یکی از علل اصلی مسمومیت غذایی در خانه است.

نکات دم دستی مدیریت چربی و جلوگیری از گرفتگی لوله ها و پس زدگی فاضلاب ها( کد 0027)
به خاطر داشته باشید که چربی در هنگام داغ بودن مایع است، اما با سرد شدن جامد می گردد.

کنترل و پیشگیری از کک(کد 0026)
پاکسازی خانه از کک می تواند نومیدکننده و محتاج کوشش های پر هزینه باشد. بر خلاف اغلب آفات خانگی، کک ها سگ و گربه ها را هم به خوبی انسان نیش می زنند. نیش ها می توانند سبب خارش و التهاب شدید شوند و یک حیوان بسیار حساس اغلب نیاز به کمک دامپزشکی دارد. کک ها سبب انتقال کرم های نواری و عفونت های باکتریایی هم می شوند. کک ها فوق العاده پر زاد و ولد هستند. اضافه بر صدها یا هزاران تخم، لارو و پوپ که ممکن است در هر جای خانه یا حیاط یافت شوند، کک بالغ نیش زننده ممکن است در حیوانات خانگی زندگی کند. اگر هر نشانه ای از حضور کک نادیده انگاشته شود، هجوم های کک می توانند از کنترل خارج گردند.

کنترل شیمیایی نماتودها: بازدهی و اثرات جانبی( کد 0024)
معرفی
کنترل شیمیایی و نماتود
معرفی
نماتودهای انگل گیاه در طی فاز فعالیت در خاک و زمانی که در جستجوی ریشه های گیاهان میزبان هستند، از آسیب پذیرترین ها می باشند. به مجرد اینکه گونه های انگل داخلی به داخل ریشه نفوذ کردند، کنترل با مواد شیمیایی مشکل تر می شود، زیرا ترکیبات کشنده نماتود مجبورند غیر سمی برای گیاه و ترجیحا سیستمی باشند.

فروش سیستم ها و دستگاه های تصفیه آب خانگی و صنعتی( کد 0025)

آب مایه حیات است، اما متاسفانه ، گاهی، ورود انواع و اقسام آلودگی های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آن را غیر قابل مصرف می کند. مصرف چنین آبی نه تنها موجب می شود که هدف استفاده از آب براورده نشود، بلکه موجب می گردد مصرف کننده به انواع و اقسام بیماری ها مبتلا شده و یا به وسایل و تجهیزات استفاده کننده از آب تصفیه نشنده صدمات و خسارات جدی وارد گردد. با آزمایش آب می توان به مشکل آب آشامیدنی یا تجاری یا صنعتی پی برد و با استفاده از دستگاه های تصفیه آب می توان آب مصرفی را برای هدف مورد نیاز مهیا نمود. لذا چنانچه آب مصرفی خود را برای هدف مورد نظر نامناسب می بینید می توانید از طریق راه های تماس زیر و اخذ اطلاعات کافی و درست نسبت به خرید دستگاه تصفیه آب اقدام نمایید.

9 دلیل گرفتگی زهکش و راهکارهایی برای رفع آن( کد 0023)
این یک موقعیت قند و عسلی نیست! زهکش های گرفته شده کثیف هستند. این امر نه فقط یک ناراحتی زیاد در خانه ایجاد می کند، بلکه زهکش های گرفته شده کاملا منزجر کننده هستند. آن ها مملو از باکتری هستند و بویی که هر کسی را آزار می دهد ایجاد می کنند. این مشکل دست کم یکبار در طول زندگی هر خانواده ای به وقوع می پیوندد و اگر شما بزودی موفق به مهار مشکل نشوید این احتمال وجود دارد که هرکسی که با مشکل روبرو است در معرض مشکلات تندرستی ناشی از آن قرار گیرد.

کدام درجه حرارت میکروب ها را می کشد؟ چطور از درجه حرارت مناسب برای از بین بردن باکتری ها و ویروس ها استفاده کنیم؟(کد 0022)
البسه باید در درجه حرارت حدود 140 درجه شسته و خشک شوند تا میکروب ها را از بین ببرند.

پی اچ آب آشامیدنی چه باید باشد؟( کد 0021)
کلاس علوم را در خاطر دارید؟ یادتان هست وقتی کاغذ تورنسل را داخل آب لیمو می کردید قرمز می شد و هنگامی که آن را درون آب صابون فرو می بردید آبی می گشت؟ این ها احتمالا اولین تجارب شما در باره علم شگفت انگیز پی اچ بودند.

تفاوت طرح و پروژه( کد 0020)

امروزه بسیاری از شرکت های مهندسی مشاور در عوض کلمه پروژه در کلمه طرح استفاده می کنند و به همین مناسبت اصطلاحات غلطی همچون "طرح شبکه توزیع آب" و "طرح تصفیه خانه فاضلاب" را در نوشتارهای مهندسی کم نمی بینیم.
در فرهنگ واژگان نظام فنی و اجرایی کشور، طرح به دو صورت زیر تعریف شده است:

چطور به جلوگیری و کنترل گسترش شپش سر کمک کنیم؟
شپش سر عموما از طریق تماس مستقیم سر به سر(مو به مو) منتقل می شود. هرچند، تقسیم لباس ها یا متعلقات دارای شپش خزنده یا تخم های چسبیده به پوسته مو نیز به میزان کمتر در گسترش شپش نقش دارد. خطر شیوع آلودگی از طریق شپش افتاده روی قالی یا مبلمان و اسباب اثاثیه خیلی پایین است. شپش پایین افتاده از انسان که نمی تواند تغذیه کند، در کمتر از یکی دو روز از بین خواهد رفت; اگر تخم ها همان درجه حرارت نزدیک پوست سر را پیدا نکنند، نمی توانند باز شوند و معمولا در یک هفته می میرند.

چقدر گاز داخل سیلندر گاز تحت فشار وجود دارد!؟( کد 0380)
سیلندر گاز نفت مایع(LPG) با این مشخصات را در نظر بگیرید:
LPG داخل سیلندر وزن 19 کیلوگرم دارد.

خطرات ایمنی دستکاری غذا در خرده فروشی های نان و شیرینی
به سبب زندگی های پر جنب و جوش امروز، نانوایی ها جاهای آماده سازی کالاهای خانگی پخته شده برای وعده های غذایی هر روزه، عملیات مدرسه و رویدادهای ویژه هستند. کالاهای پخته شده ممکن است از تولیدات کارخانه ای که در مغازه های خرده فروشی فروخته می شوند تا آیتم های پخته شده ویژه که در خود مغازه ها فروخته می شوند گسترده باشند. هم تاسیسات کارخانه ای و هم مغازه های نان و شیرینی، چالش های ایمنی عمومی غذا را تقسیم کرده و نیاز به طراحی مناسب برنامه های ایمنی غذا برای به حداقل رساندن خطرات محصولات نان و شیرینی و محیط زیست تولیدیشان دارند.

( کد 0558)تست آب بندی گاز سیستم های لوله کشی
اطلاعات زمینه
آب بندی گاز یک جنبه مهم از عنلکرد کامل واحد بیوگاز است. برای اطمینان از آب بندی، تمام واحدهای بیوگاز، باید با واحد تست تجهیز شوند. اگر مشکلی در نتیجه هاضم یا لوله کشی ایجاد شود، اختلافی ایجاد خواهد شد. قبل از برداشتن هر گامی، تعیین محل نشت، کاری حیاتی می باشد.

1- انواع محصولات
انواع مختلف سقف ها، با مقاومت مختلف در برابر خطر آتش سوزی وجود دارند و لازم و ضروری است که مالک ساختمان یا طراح دقیقا نیاز خود را دانسته، از درجا بودن یا نبودن سقف اطلاع حاصل کرده و از میزان مقاومت سقف در برابر خطر آتش سوزی آگاه گردد. ضروریات به 4 نوع اصلی تقسیم می شوند:

"سونا" تنها کلمه فنلاندی است که در زبان انگلیسی مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال، اغلب انگلیسی زبان ها آن را غلط تلفظ می کنند. در فنلاندی، هر هجا تلفظ می شود و اولی مورد تاکید قرار می گیرد. با شکستن هجاها "سونا" بصورت سو-نا تلفظ می شود.

سقف- یک عنصر مهم حفاظت غیر فعال ساختمان در برابر آتش سوزی
سقف ها
حفاظت غیر فعال در برابر آتش سوزی
حفاظت سقف ها در برابر آتش سوزی
در حفاظت غیر فعال در برابر آتش سوزی، سقف بصورت یک آستر به اضافه قالب کاری حفاظتی مشتمل بر قلاب ها، لوازم و هر ماده عایق سازی در نظر گرفته می شود. سقف ها عموما به عنوان یک عنصر ساختمانی در نظر گرفته نمی شوند، ولی یک سطح تمام شده، سازه سقف زیرین یا کف طبقه بالا را مخفی می سازد.

راهنمای طراحی یک
بهبود اجرای سیستم تهویه آشپزخانه تجاری
انتخاب و اندازه گذاری هودهای خروجی اولین راهنمای طراحی در یک سری است که به شما کمک می کند به اجرای بهینه نائل شده و کارآمدی انرژی در سیستم تهویه آشپزخانه تجاری خود را ملاحظه نمایید. آگاهی های معرفی شده در ساخت و سازهای جدید قابل کاربرد است و در بسیاری موارد در تجدید بنا هم می توان از آن ها کمک گرفت.

فن ها دو واریته اساسی دارند: فن های محوری و سانتریفوژ. شرکت فناوری های پلونیز یک راهنمای جهانی برای بیش از 25 سال بوده که هر دو فن محوری و سانتریفوژ را تولید می کند.
واضح سازی تفاوت محوری و سانتریفوژ
برای جلوگیری از آشفتگی و سرگشتگی اذهان، جزییاتی از انواع فن به همراه مزایا و استفاده های آن ها را آورده ایم:

هر آنچه نیاز دارید در باره هود آشپزخانه بدانید(راهنما)
بعضی وقت ها چیزهای کوچکی همانند هود آشپزی در فرایند طراحی فراموش می شوند، در حالی که آن ها رل مهمی در آشپزخانه شما ایفا می کنند. از آنجا که بخاری(اجاق) دیواری و اجاق گاز یک قسمت مهم آشپزخانه است، انتخاب هود مناسب آشپزی، تصمیمی حیاتی است که باید اتخاذ نمایید. هود نه فقط باید ظاهری زیبا داشته باشد، بلکه می باید هدفی واقعی را در آشپزخانه تامین نماید( با نگهداری آشپزخانه تمیز تر، سالم تر، حذف دود منتقله از طریق هوا و چربی و ایجاد محیطی دلپذیرتر برای کار و زندگی) به دلیل دسترسی به گستره وسیعی از سایزها، رنگ ها، استیل ها و انواع، پیدا کردن یکی که مناسب حال شما باشد واقعا مشکل است. این همان دلیل اصلی است که باعث شده متن زیر، راهنمای شما بوده و هر آنچه شما برای هود آشپزخانه لازم دارید را در اختیارتان بگذارد.

لوله کش بزرگ، اد دل گرند، توضیح می دهد که چطور یک خانه دار معمولی می تواند براحتی مشکلات عمومی توالت را برطرف سازد:
مشکل یک:آب به داخل کاسه چکه می کند یا "آبریزش توهمی" وجود دارد
شما ممکن است بطور دوره ای شنونده این موضوع باشید که توالت شما شروع به پر شدن خودبخودی می کند، به گونه ای که انگار کسی فلاش تانک توالت را به کار انداخته است.توالتی که خودش قطع و وصل می شود یا بطور تناوبی کار می کند مشکلی دارد که لوله کش ها آن را تحت نام "آبریزش توهمی" معرفی می کنند.عامل آن یک نشتی خیلی کوچک در حد فاصل مخزن به کاسه است.این مشکل تقریبا همیشه به "فلپر بد" یا "جای فلپر" مربوط است.راه حل، زهکشی مخزن و کاسه، چک کردن و تمیز ساختن جای فلپر و جایگزینی فلپر فرسوده یا آسیب دیده می باشد.

استایروفوم در برابر کاغذ:کدام فنجان ها برای محیط زیست بهترین هستند؟
در مغازه های خوار و بارفروشی، خریداران عادت به شنیدن "کاغذ یا پلاستیک؟" دارند.وقتی مشتریان کافی شاپ سفارش بیرون بر می دهند معمولا "کاغذ یا فوم؟" را دشت نمی کنند، هر چند هر رستوران باید تصمیم بگیرد که از فنجان های کاغذی یا فومی استفاده نماید.اغلب کافی شاپ ها همانند اکثر شهرها و حتی ایالت کالیفرنیا به اختیار خود از کاغذ استفاده می کنند، زیرا باور دارند که این انتخاب بیشتر دوستدار محیط زیست می باشد.در حالی که کاغذها بهتر و سریعتر از فوم های پلی استایرن تجزیه می شوند، با در نظر گرفتن دیگر فاکتورهای زیست محیطی به روشنی معلوم نیست که استفاده از کاغذ واقعا اختیار بهتری باشد.پس واقعا کدام این دو انتخاب بهتری به شمار می آید؟

بخار شو و کنترل ساس( کد 0072)

بخار در صورتی که به درستی استفاده شود، روش خیلی موثری در کشتن ساس هایی که مراحل مختلف رشدی را تجربه می کنند است.در استفاده از بخار به عنوان روش مورد عمل، مهم است که بخارشوی شما کیفیت قابل قبولی داشته باشد.استفاده از یک بخارشوی تجاری با حداقل حجم یک گالن که ترجیحا دارای کنترل حجم بخار است امری مطلوب و شایسته به نظر می رسد.نوع بخارشوی مورد استفاده البسه به کار کنترل ساس نمی آید.برای اینکار هرگز از جاروبرقی فرش استفاده نکنید.جاروبرقی های فرش حرارت کافی برای کشتن ساس ایجاد نمی کنند.هرچند خرید بخار شو برای یک نفر ممکن است کاملا گران تمام شود(با قیمت 800 تا 1200 دلار)، ممکن است برای یک مجتمع مسکونی، یک گروه یاوری اجتماعی یا انواع دیگری از سازمان ها معقول باشد که با خرید بخار شو، آن را جهت استفاده در اختیار اعضا قرار دهند.این امکان که بخار شو قرض داده شود هم کاملا وجود دارد.

عوامل موثر بر غلظت اکسیدهای ازت موتورهای احتراق جرقه ای
بخوبی معلوم شده است که گازهای خروجی از موتورهای احتراق داخلی شامل مقادیر کوچکی از اکسیدهای ازت می باشند.اولیای امور آلودگی ها با این واقعیت مواجه هستند، زیرا باور شده است که این ترکیبات تا اندازه ای مسئول آلودگی هوای لوس آنجلس می باشند.هرچند اکسیدهای ازت از منابع مختلفی می آیند، اتومبیل ها در تولید اکسیدهای ازت اهمیت زیادی دارند.بر پایه چنین گزارشاتی، اولیای امور آلودگی هوا جهت کاهش اکسیدهای ازت اتومبیل ها دست به کار شده و راهکارهایی را ارائه داده اند.برای آگاهی از مشکلات چنین کنترل هایی، متن زیر می تواند کمک کننده باشد.

انتشار اکسیدهای ازت به داخل اتمسفر از متورهای سوخت یک تهدید تندرستی جهانی مهم است.با استفاده از یک سری استراتژی ها و الزامات قانونی که شامل استفاده از فلزات گروه پلاتینیوم بعد از عمل می باشند، در طی دهه های گذشته میزان اکسیدهای ازت منتشره از وسایل نقلیه بطور پیشرونده ای کاهش یافته است.با گسترش قوانین در سراسر دنیا و پوشش ها و چفت و بست های بیشتر به کار رفته در انواع وسایط نقلیه، چنین به نظر می رسد که استفاده از فلزات گروه پلاتینیوم در کنترل انتشارات رشد یابد.از نقطه نظر راه حل های کاتالیستی رایج و جامع توسعه یافته، تقاضای فلزات گروه پلاتینیوم جهت کاهش اکسیدهای ازت باید با در نظر گرفتن کاهش سایر آلاینده ها مفید تشخیص داده شود.

شانزده نکته برای کاهش مواد غذایی رستوران
با به کارگیری نکاتی که موجبات کاهش ضایعات غذایی را فراهم می آورند، تصویری از رستوران سبز مدرن به دست خواهید آورد.با این کار،سود و روحیه کارمندانتان افزایش خواهد یافت.
آیا می دانید روزانه چقدر پول در سطل آشغال می ریزید؟ نمی دانید یا می دانید اما نمی دانید چطور می توان از انجام این کار ممانعت به عمل آورد؟برای پیدا کردن جواب این سوالات شما در جای صحیحی هستید.تغییر سرویس دهی غذایی و کاهش ضایعات غذایی به میزان حداقل، بهترین راه ممکن است.

هیدروکربن ها،منواکسید کربن و اکسیدهای ازت از مهمترین آلاینده های منتشره از اگزوز اتومبیل ها می باشند.
انتشار منواکسید کربن و هیدروکربن را می توان با افزایش نسبت هوا به سوخت کاهش داد.این موضوع کاملا در شکل شماره یک نشان داده شده است.

لامپ UV برای انسان بی ضرر، ولی برای باکتری ها و ویروس ها مضر است
در مبارزه مداوم بر علیه گسترش امراض عفونی، دانشمندان بطور مستمر در حال شکار اسلحه های جدیدی هستند که به گونه ای ویژه میکروب های پاتوژن را هدف قرار می دهد.اکنون، محققین مرکز پژوهش های رادیولوژیکی مرکز پزشکی ایروینگ دانشگاه کلمبیا باور دارند که ممکن است یک راه حل جدید و ارزان قیمت برای ریشه کنی ویروس های فضاهای عمومی درونی پیدا کرده باشند.تیم پژوهشی فهمیده است که دزهای کم مستمر نور فوق فرابنفش(far-UVC) می تواند ویروس های آنفلوآنزای منتقله از طریق هوا را بکشد و در عین حال بر روی بافت های انسانی اثر مضری بر جای نگذارد.یافته های حاصل از مطالعه جدید، که بصورت گزارش علمی و تحت نام "نور فوق فرابنفش C :یک وسیله جدید برای کنترل بیماری های میکروبی منتقله از طریق هوا" منتشر شده است، استفاده بالاسری و هوایی از نور فوق فرابنفش C را در بیمارستان ها، مطب پزشکان، مدارس، فرودگاهها، هواپیماها و دیگر فضاهای عمومی توصیه کرده و می گویند که این نور قوی می تواند اپیدمی های آنفلوآنزای فصلی را همانند آنفلوآنزای بومی تحت کنترل در آورد.

زمین مورد نیاز تصفیه فاضلاب تنها پس از انجام محاسبات تعیین خواهد شد.با این حال اطلاع از زمین مورد نیاز تقریبی که با استفاده از مراجع و استانداردهای معتبر به دست می آید می تواند به مهندسین مشاور و شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی کمک کند تا نسبت به کنترل محاسبات اقدام نموده و یا در هنگامی که وقت تنگ است و محاسبات هنوز به میانه خود نرسیده است نسبت به تملک زمین اقدام نمایند.

بگذارید کیک جا بیفتد.آرد پخته نشده ممکن است مسبب اشرشیا کلی باشد.
نکات کلیدی ماجرا
در سال 2016 و از میان 24 ایالتی که در آن ها اشرشیا کلی شایع بود 63 مورد آلودگی به آرد نسبت داده شد.

حذف آزبست,هر آنچه که می خواهید و لازم است در باره آزبست بدانید( کد 0603)
این همان نوشته ای است که مدام از آن طفره می رفته ام.چرا؟چون هنوز تحت تاثیر شوک ناشی از آن به سر می برم.جان کلام اینکه اگر شما هم از آن کسانی هستید که گمان دارند در خانه ای بی آزبست زندگی می کنند ممکن است تا حد مرگ در اشتباه باشید.خود من از کسانی بودم که گمان می کردم در خانه ای بدون آزبست زندگی می کنم اما من هم به شدت در اشتباه بودم.

اینکه مسابقه دو تیم فوتبال باشگاهی یکی دو روز زودتر یا دیرتر برگزار شود اصلا موضوع مهمی نیست اما این مهم است که فدراسیون فوتبال کشورمان نشان داده که در مقوله آلودگی هوا کاملا ناهماهنگ,برنامه ریزی نشده, ناپخته و بی تفاوت عمل می نماید.

شرکت " کنترل کیفیت هوا" وظیفه دارد آلاینده های هوا را تعیین مقادر نموده و با پایش مداوم آنها "چه باید کرد؟!" بگوید که این "چه باید کرد" ضمن اینکه اقدامات پیشگیرانه ای را در بر می گیرد که میزان آلودگی هوا را روز به روز کمتر و کمتر می کند, عملیات اضطراری و فوق العاده ای را شامل می شود که در مواقعی که هوا حسابی پس است ,مورد توجه واقع می گردد!از میان این عملیات اضطراری و فوق العاده هم می توان به افزایش و کاهش محدوده طرح زوج و فرد اشاره نمود و هم تعطیلی مدارس و کارخانه ها و متوقف شدن فعالیت های شدید بدنی را مثل زد!

اولین چیزی که مهم است این است که بدانیم ماسک ها احتمال ابتلا به ویروس ها را کم می کنند اما برای ما حفاظت صد در صد را فراهم نمی آورند.این را هم باید در نظر داشت که ماسک وقتی بهترین کارآیی را دارد که به همراه آن بهداشت خوب دست ها و روش های کنترل عفونت هم مد نظر قرار گیرد.
سازگاری

جداسازی آب: الکترولیز را خودتان تجربه کنید( کد 0390)

برای مشاهده عملکرد الکترولیز ,همه شما نیاز به یک باتری و دو مداد دارید(کار تحت نظارت افراد بالغ صورت می گیرد)
آنچه که شما نیاز دارید
باتری 6 ولت یا 9 ولت
دو گیره تمساحی هادی برق و یا سیم روکش دار
لیوان یا پیاله
قطعه ای از مقوای نازک
2 تا مداد

کمک های اولیه و معالجه پزشکی آیکن ده( کد 0339)

امروزه خیلی از ایرانیها برای از بین بردن سوسک های ریز از آیکن 10wp استفاده می کنند بدون اینکه خطرات آن را بشناسند و یا دست کم اگر از متخصصینی مثل ما کمک نمی گیرند,آن را به طریقه ای صحیح مورد استفاده قرار دهند.(کد 0134)

شیر شتر( کد 0421)

خلاصه
شیر شتر حاوی غلظت هایی بالا از لاکتوفرین, ایمونوگلوبولین, لیزوزیم و لاکتوپروکسیداز می باشد.این پروتئین های ممانعت کننده از آماس ممکن است توضیح دهند که چرا از گذشته شیر شتر برای مبارزه با بیماری های روده مورد مصرف قرار می گرفته است.شیر شتر پروتئینی هم دارد که مشخصاتی شبیه انسولین دارد.این امر نتایج اپیدمیولوژِیکی را توضیح داده و بر پایه پژوهش های کلینیکی و تجربی انجام شده روی حیوانات نشان می دهد که شیر شتر می تواند به پیشگیری و معالجه دیابت کمک نماید.به علاوه شیر شتر همانند شیر انسان بتا لاکتو گلوبولین را ندارد.این همان پروتئینی است که در شیر گاو,بز و اسب وجود دارد و دلیل اصلی حساسیت به شیر گاو به حساب می آید.شیر شتر از سال 2007 در هلند در دسترس بوده است.بررسی های این شیر شتر آلمانی نشان داده که ترکیبات آن شبیه شیر شتر افریقایی و شیر شتر خاورمیانه است.پودر شیر شتر براحتی حل می شود.ترکیب کازئین و پروتئین شیر چرخ کرده در شیر شتر با شیر گاو فرق دارد.

مه دود یا اسماگ چیست؟( کد 0371)

اصطلاح مه دود و یا اسماگ برای اولین بار در اوایل 1900 و در لندن مورد استفاده قرار گرفت تا بیانگر ترکیب دود(اسموک) و مه(فاگ) باشد.آنچه که ما امروزه مه دود و یا اسماگ می نامیم ترکیبی از آلاینده ها است اما اساسا از ازن سطح زمین تشکیل شده است.

اگر بالای غذا خورده می شود,پایین آن ظرف ها را کثیف می کند.اگر شما نمی خواهید غذایتان را در ظروف کاغذی میل کنید, مجبورید آن ها را بشویید.اگر ظروف را با برنامه بشویید,دقایق و نه ساعاتی را به این کار اختصاص خواهید داد.قطعا این خبر خوبی برای شماست.

دولت مالزی برای جداسازی زباله ها به میزان بسیار ی بر مشارکت شهروندان تکیه می کند و از آنها می خواهد که برای بهترین مشارکت دست کم شش چیز را بدانند.این چیزها عبارتند از:

توکیو تمیزترین شهر آسیا است و کوبه رتبه سوم را در این زمینه دارد.اینها موضوعاتی است که تعجب بسیاری را بر می انگیزد.واقعا چطور ژآپنی ها شهرهای به این بزرگی را تمیز نگه می دارند؟!

با زندگی سبز,کیفیت زندگیتان بهبود خواهد یافت و به سوی نشاط و خرمی حرکت خواهید نمود.شروع کار با پذیرش چیزی ساده آغاز می شود و آن چیز عملی دست یافتنی است که می تواند در مسیر زندگی روزمره تان انجام گیرد.این عملی وقتی دست یافتنی تر است که تاثیری مثبت بر شما, خانواده تان,اجتماعتان, محل کارتان و سیاره تان بگذارد.خیلی چیزها هستند که شما می توانید برای محیط زندگیتان انجام دهید اما مهم این است که شما عملی را انتخاب نمایید که شما را خوشحال کند و بهتان حس خوب زندگی بدهد.ما شما را به پذیرش این امر در یک دوره سی روزه فرا می خوانیم.مطالعات نشان داده اند که وقتی شما کاری را در مسیر روزانه تان برای یک دوره یک ماهه انجام می دهید,این شانس را پیدا می کنید که آن را برای همه عمر ادامه دهید.سعی کنید پیشرفتتان را اندازه بگیرید و ببینید که چطور عملکرد شما می تواند به انجام یک اثر بزرگ کمک کند.رضایت شما از رد پای موفقیتتان شما را تشویق می کند که مسیری که پیش گرفته اید را کماکان ادامه داده و نسخه ای که برای زندگیتان پیچیده اید را برای دوستان و آشنایان نیز تجویز نمایید.

ضایعات خورنده
ضایعات خورنده,ضایعات اسیدی یا قلیایی هستند که می توانند براحتی موادی که در تماس با آنها قرار می گیرند خورده و یا در خود حل نمایند.
ما خورندگی را یا با پی اچ و یا با نرخ خوردگی فولاد اندازه می گیریم.

باکتری های کلیفرم( کد 0359)
باکتری های کلیفرم عمومی ترین آزمایشات آب هستند که ایمنی چاههای اختصاصی و چشمه ها را تعیین می نمایند.ولی این باکتری ها دقیقا چه هستند و در سیستم های آب اختصاصی چطور تصفیه می شوند؟
این صفحه باکتری های کلیفرم آب آشامیدنی را به همراه پیشگیری و تصفیه شان معرفی می نماید.

کدورت و جامدات معلق( کد 0231)

کدورت و جامدات معلق به حضور ذرات در ستون آب ارجاع داده می شوند.کدورت و زلالیت آب هر دو ویژگی های بصری آب هستند که بر پایه تفرق و میرایی نور قرار دارند.تمامی این سه (کدورت,زلالیت و جامدات معلق) مستقیم یا غیر مستقیم مرتبط با ذرات آب هستند.

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

میزان سنج/ردیاب جیبی منواکسید کربن!این وسیله می تواند شما و خانواده تان را از سطوح خطرناک منواکسید کربن در هر جایی محافظت نماید.صدای هشداردهنده و رنگ قرمز آن شما را از سطوح بالا و خطرناک منواکسید کربن با خبر می کند.استفاده از این وسیله آسان است و وزنش کمتر از 28 گرم است و با هر دسته کلیدی سازگار است.انواع دیجیتالی این ردیاب ها به شما امکان این را می دهد که حتی ارقام خیلی پایین منواکسید کربن را قرایت نمایید.

(کد 0126)*چگونه گرفتگی توالت را همانند یک لوله کش رفع کنیم!؟

هر مردی را می ترساند!شما در خانه کسی هستید! کارتان را تمام می کنید و سیفون توالت را می کشید ولی به جای پایین رفتن,آب با آنچه شما در کاسه اش ریخته اید بالا می آید!در این لحظه با وحشتتان چگونه کنار می آیید؟آیا می دانید چه باید بکنید؟

ننیترات و رژِیم غذایی( کد 0575)
نیترات ترکیبی از نیتروژن و اکسیژن است و علاوه بر طبیعت در خیلی از غذاهایی که شما در رژیم غذاییتان از آن ها استفاده می کنید یافت می شود.عموما غلظت نیترات در آب های زیر زمینی کم است.در افراد بالغ بیشتر نیترات در نتیجه مصرف مواد غذایی و نه مصرف آب وارد بدن می شود.سبزیجاتی همانند اسفناج, کاهو, چغندر و هویج مقادیر فراوانی نیترات دارند. تنها درصد کمی از نیترات ورودی به بدن محصول و نتیجه مصرف آب آشامیدنی است.

این را دیگر همه می دانند که امریکایی ها همه چیزشان با همه مردم دنیا فرق دارد!شاید به این دلیل که هم فقط خودشان را میبینند و هم فقط خودشان را میشناسند!;دقیقا همانطور که در لطیفه ای که چندی ورد زبان همه مردم دنیا-شاید به جز امریکایی ها !-شده بود,آمده است!:"نظر سنجی در باره کمبود غذا از امریکایی ها و بقیه مردم دنیا بی نتیجه ماند!زیرا آسیایی ها نمی دانستند نظر به چه معنی است!

بیوراکتور خانگی( کد 0420)

معرفی
زایدات انسانی می توانند در یک بیوراکتور کوچک ریخته شوند تا گاز متان تولید کنند و امکانات پخت و پز و گرمایش را فراهم آورند.در حالی که استفاده از فضولات حیوانی برای تولید بیوگاز عمومیت دارد,به سادگی میتوان دستگاه بیوگازی ساخت که در آن به جای فضولات حیوانی از زایدات انسانی استفاده شود.

نیترات آب( 0571)

شما ممکن است بعد از خواندن مطالبی در روزنامه ها در باره سندرم "بچه آبی" و یا "متهموگلوبینمیا" نسبت به نیترات آب آشامیدنیتان توجه بیشتری نشان بدهید و یا ممکن است با خواندن اعداد و ارقامی در باره میزان نیترات آب بخواهید بدانید که این اعداد و ارقام چه معنی می دهند.

الزام به نوشیدن آب( کد 0600)

این روزها امریکایی ها هر جا می روند با خود آب بطری شده می برند!در حقیقت بعد از نوشیدنی هایی همچون کوکا کولا ,آب عمومی ترین نوشیدنی به حساب می آید.اما آب دوست ها تا حدی یکه خوردند;وقتی که شنیدند بر پایه پژوهش های جدید مزایای نوشیدن آب تا آن اندازه هم که فکر می کردند,نیست!

سیستمهای تصفیه فاضلاب خانگی؛ مهلت ارائه پیشنهاد: آخر دیماه 1393

بیست و دو مرداد;ایرنا.مردم ماهها کار سخت را تنها به امید یافتن روز و جایی که بتوانند از هیاهوی زندگی شهری به آنها پناه ببرند, می پذیرند!
مقاله نویس روزنامه انگلیسی زبان ایران دیلی در چاپ پنجشنبه این روزنامه می نویسد که آلودگی صوتی در هر جایی دیده می شود.حتی در مناطق روستایی خلاصی از سرو صداهای ناشی از ساخت و ساز, پمپهای آب , ژنراتورهای برق, وسایط نقلیه موتوری و بوق هایی که به قصد تهنیت و شادباش و احوالپرسی زده می شوند,ممکن نیست!