نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

نکته بسیار مهم: به دلیل مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، تا اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را متوقف ساخته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان به خرید این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

پی اچ آب آشامیدنی چه باید باشد؟( کد 0021)
کلاس علوم را در خاطر دارید؟ یادتان هست وقتی کاغذ تورنسل را داخل آب لیمو می کردید قرمز می شد و هنگامی که آن را درون آب صابون فرو می بردید آبی می گشت؟ این ها احتمالا اولین تجارب شما در باره علم شگفت انگیز پی اچ بودند.

wha p 0021
شاخص اسیدیته و قلیاییت را پی اچ می نامند. یک مقدار پی اچ 7 بیانگر خنثی بودن است. مقدار پایینتر بر اسیدیته دلالت می کند و میزان بالاتر نشانگر قلیاییت است. برای درک بهتر محدوده پی اچ این مثال ها را در نظر بگیرید: آب سیب 3، آب پرتقال 3.5، قهوه 5.5، شیر 6.2، جوش شیرین 8.5، آب صابون 10، سفید کننده 12
خب! مفهوم پی اچ برای آب چیست؟
اساسا، پی اچ آب شاخص خوبی برای سختی و نرمی آب است. پی اچ آب خالص 7 است. عموما، آب با پی اچ کمتر از 7 اسیدی و با پی اچ بیش از 7 قلیایی در نظر گرفته می شود. محدوده معمول پی اچ سیستم های آب سطحی بین 6.5 تا 8.5 و محدوده معمول پی اچ آب سیستم های زیززمینی 6 تا 8.5 می باشد. قلیاییت معیاری از ظرفیت آب در مقاومت در برابر تغییر پی اچ است که می خوهد آن را اسیدی نماید. برای تعیین خورندگی آب باید پی اچ و قلیاییت را تعیین مقدار نماییم.
اثرات
سازمان حفاظت از محیط زیست می گوید که مصرف آب بسیار اسیدی یا بسیار قلیایی مضر است. آب آشامیدنی باید دارای پی اچ 6.5 تا 8.5 باشد تا در محدوده استانداردهای سازمان حفاظت از محیط زیست قرار گیرد. حتی در این شرایط هم باید دانست که آبی که تا اندازه ای پی اچ بالا یا پایین داشته باشد به دلایلی نچسب و ناپسند محسوب می گردد.
بر طبق آنچه سازمان حفاظت از محیط زیست می گوید، آب پی اچ بالا احساس لزجی ایجاد کرده و کمی مزه جوش شیرین می دهد. این آب ممکن است در تجهیزات رسوب بر جای بگذارد. از سوی دیگر، آب پی اچ پایین، ممکن است مزه فلزی یا تلخ داشته باشد و در خوردگی تجهیزات سهیم باشد.
نگاه تخصصی
دانشگاه ویلکز مشکل بیشتری را متوجه آب آشامیدنی و پی اچ کرده است: آب پی اچ بالا اغلب سخت است. آن ها می گویند که آب سخت مشکل بهداشتی ندارد، اما مشکل زیبایی شناختی ایجاد می کند. در میان مشکلات آب سخت می توان به تشکیل پوسته روی تجهیزات، مزه تلخ، مشکل کف کردن صابون، کاهش بازدهی گرمکن های آب اشاره کرد. آن ها پیشنهاد می دهند که آب سخت با استفاده از وسایل نرم کنندگی آب تبادل یونی نرم شود.
مطابق با یافته های دانشگاه ویلکز، ارتباط پی اچ با گازهای اتمسفری و درجه حرارت دلیل اساسی این است که چرا نمونه های آب باید وفق اصولی معتبر تست شوند. آن ها می گویند که مقدار پی اچ آب معیاری از قدرت اسیدی یا بازی محلول نیست و به تنهایی نمی تواند تصویری از محدودیت ها و ویژگی های منبع آب ارائه دهد.
در حالی که پی اچ ایده آل آب آشامیدنی باید بین 6 تا 8.5 باشد، بدن انسان تعادل پی اچ را در پایه ای ثابت حفظ کرده و نمی خواهد با مصرف آب تحت تاثیر قرار گیرد. برای مثال، معده ما پی اچ معمول 2 را دارد که اسیدیته مفید آن به هضم غذا کمک می کند.

مهم: اگر اطلاعات خود را بیش از مطالعه و خواندن، از طریق شنیدن به دست می آورید بهتان توصیه می کنیم که "چرا مشاوره تلفنی!؟" را بخوانید.

نکته اول: چنانچه متن بالا نیاز شما را بر آورده نکرده است، کلیدواژه خود را در قسمت جستجو( بالای صفحه) وارد کرده و مقالات مرتبط با خواسته خود را ملاحظه نمایید. شاید یکی از آن ها بر طرف کننده نیاز شما باشد
نکته دوم: در صورت تمایل به اخذ مشاوره تلفنی از قوانین مشاوره، مندرج در بالای صفحه یا صفحه نخست، کسب اطلاع نمایید.
نکته سوم: چنانچه مایل هستید فعالیت خود را با صرف هزینه ای معقول در سایت "یاشار بوم راشین" تبلیغ نمایید، لطفا اینجا را کلیک کنید.