اولین و تنها، در حال حاضر، مبتکر و سازنده سطل های تولید کمپوست خانگی و آپارتمانی ارزان قیمت ( زیر 1.5 میلیون) در سراسر کشور
09122039437 09224055895 02188331528
بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!
نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!
1-فرق کمپوست با کود چیست؟
ج- https://www.yarabumco.ir/index.php/photogallery
2- چقدر طول می کشد؟
پاسخ این سوال محدوده گسترده ای را در بر می گیرد زیرا وابسته به فرآیند مورد استفاده,موادی که کمپوست می شوند و این است که کمپوست چگونه مدیریت می شود.شاید مهمترین مسئله نوع استفاده از کمپوست باشد :بسیاری از محتویات کمپوست بلافاصله مورد استفاده مالچ پاشی قرار می گیرند در حالی که ماهها طول می کشد تا جوانه های حساس شروع به رشد و نمو نمایند.در اینجا ما فرض می کنیم که کمپوست مورد استفاده باغی دارد.
ادامه مطلب: سوالات پر تکرار در باره کمپوست سازی عمومی( سوال 1 تا 40)
41- آیا توده/ سطل کمپوست باید در سایه یا خورشید قرار گیرد؟
یک نقطه آفتابی بهترین است، زیرا گرمای خورشید سرعت تجزیه را ازدیاد می بخشد. هرچند، توده سریع تر خشک می شود و نیاز به آب گیری مکرر تر از توده واقع در سایه دارد.
42- چه زمانی یک توده بیش از حد کوچک گرم می شود؟
برای کمپوست داغ، ما حداقل ابعاد 3 فوت در 3 فوت در 3 فوت را توصیه می کنیم. عایق سازی بالا یا جوانب کمک به نگهداری دما در فرآیند می کند.
43- چطور بدانیم زمان زیر و رو کردن توده کمپوست فرا رسیده است؟
اگر کمپوست داغ درست می کنید، زمانی که درجه حرارت داخلی زیر 100 درجه فارنهایت می رسد زیر و رو کنید.
ادامه مطلب: سوالات پر تکرار در باره کمپوست سازی عمومی( سوالات 41 تا 80)