5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

5 DIROOZ3V

در سال 1393 به اتفاق 6 نفر از همکاران، که سوابق کاری مختلف در زمینه های مختلف و به ویژه آب و فاضلاب و محیط زیست داشتند، دست اندرکار تاسیس شرکت شدیم.
ایده تاسیس شرکت را من، محمد نصرت ماکویی، دادم.

darbareye1

اینستاگرام: compost_humus@
در سالی که شرکت را تاسیس کردیم سال ها تجربه کاری در شرکت های مهندسی مشاور آب و فاضلاب داشته و بیش از چند سال با بازنشستگی فاصله نداشتم. با این حال دو علت اصلی باعث شد که جدا به فکر کار کردن برای خودم بیفتم:


1- شرکت های مهندسین مشاور آب و فاضلاب اغلب کارهای خود را برای کارفرماهای دولتی انجام می دادند و این امر باعث شده بود که به تدریج از سلامت حرفه ای فاصله بگیرند. این امر یک سفر رایگان یک هفته ای به کشور دوست و برادر، چین، را، در حالی که مدیر پروژه بزرگ آبرسانی بودم، از من گرفت و باعث شد جدا به نتیجه " اینجا دیگر جای من نیست" برسم( آن موقع بیش از 15 سال بود که در شرکت فرپاک مشغول به کار بودم)
2- با ورود من به شرکت مهندسین مشاور فرپاک به شدت به انجام کارهای خلاقانه و نو علاقمند شدم( این شرکت هم برای من خوبی هایی را به ارمغان آورد و هم بدی هایی را نصیب من نمود)
اولین موضوعی که باعث شکوفایی خلاقیت من گردید به جمع آوری آب های سطحی ربط داشت. آن موقع ها شرکت فرپاک نرم افزار طراحی شبکه های جمع آوری آب های سطحی را نداشت و لذا انجام کارها را بصورت دست دوم به عوامل بیرونی محول می کرد.
چون هزینه این کار زیاد بود و باعث می شد سود ما از انجام فعالیت ناچیز باشد به مدیر عامل پیشنهاد دادم که نرم افزار را خودمان و با امکانات داخلی شرکت تهیه کنیم.
با توجه به تازه کار بودن من، مدیر عامل فکر کرد فقط در اندیشه خودنمایی هستم. با این حال بنا بر " اگر شود چه می شود" با بی میلی قبول کرد که کار را انجام دهیم.
کار را به اتفاق مهندس جماعتی، که مهندس کامپیوتر بود و در آن تاریخ کارهای پیش پا افتاده و ساده ای همانند ثبت ورود و خروج پرسنل را انجام می داد، به نحو احسن پیش بردیم و در انتها نرم افزار را، بی هیچ چشمداشتی، تقدیم آقای مدیر عامل کردیم.
نرم افزار بعدی تهیه شده در شرکت مهندسین مشاور فرپاک "نرم افزار طراحی شبکه های جمع آوری فاضلاب" بود. تهیه این نرم افزار به مراتب سخت تر از نرم افزار طراحی شبکه های آب های سطحی بود و به همین دلیل آقای مدیر عامل در برابر درخواست من، مبنی بر تهیه نرم افزار با امکانات داخلی شرکت، موضع "عمرا بتوانید!" را گرفت.
چون آقای مدیر عامل را خوب می شناختم می دانستم که اگر متوجه شود وقت خود را بابت تهیه چیزی که امکان تهیه اش نیست هدر می دهیم بسیار عصبانی شده و کار دستمان می دهد.
روی این حساب با آقای حسینی قرار گذاشتیم کار را جوری که کسی بویی نبرد پیش ببریم. این امر بر سنگینی کار افزود و علاوه بر آن باعث شد هنگام تقدیم نرم افزار و بیان " ما توانستیم" مدیر عامل را چندان هم ذوق زده مشاهده نکنیم.
بعد از آن چند کار خلاقانه دیگر هم کردم و در نهایت نرم افزار انجام آنالیزهای اقتصادی طرح های فاضلاب را تهیه کردم که چون مربوط به سال های دلخوری من از شرکت فرپاک بود حتی صدای تهیه آن را هم در نیاوردم.
در یکی دو سال نخست تاسیس شرکت دو تا از پرسنل خود را از دست دادیم که یکی از آن ها از بهترین همکاران ما بودند. این همکار، مهندس داریوش خدابنده، علاوه بر اینکه در زمان حضور تلاش جدی برای گرفتن کار برای شرکت صورت دادند، دو ایده خوب برایمان به ارمغان گذاشتند که بعدها به شدت یاور و یاورمان گردید:
الف- درست کردن صندوقی که در هر ماه مبلغ ناچیزی به آن ریخته می شد و باعث می شد بسیاری از هزینه های شرکت با همان مبالغ ناچیز پرداخت گردد.
ب- ایده " شرکتی که سرمایه ندارد، باید ایده داشته باشد" بسیار راهگشا شد و موجب گردید حتی بعد از خروج مهندس خدابنده از شرکت، ما از آثار خدمات ارزنده دوران حضور ایشان نهایت بهره را ببریم.
در یکی دو سال اول هیچ کاری به پستمان نخورد؛عاملی که باعث شد دو تن از پرسنل از شرکت خارج شوند. با این حال، در طی این مدت هم دو اتفاق خوب برای شرکت روی داد:
اتفاق اول، درست کردن سایت بود. درست کردن سایت به پیشنهاد یکی از همکاران، هر شرکتی باید سایت داشته باشد، صورت گرفت.
کار درست کردن سایت را آقای اخوی، قبل از مهاجرت به کانادا، صورت دادند و از مزایای قابل توجه آن، با توجه به زمان تولید، دارا بودن قسمت "جستجو" است؛ یعنی هر کاربری می تواند پس از ورود به سایت در قسمت "جستجو" کلمه مورد نظر خود را وارد کرده و متوجه شود که در سایت در باره آن مطلب پیدا می کند یا نه!
اتفاق دوم به محتوای سایت بر می گردد که بنا به نظرات استفاده کنندگان از سایت، در میان سایت های مرتبط با مقوله های بهداشت محیط و محیط زیست، کم نظیر است.
دو امر است که باعث شده بیشتر استفاده کنندگان از سایت از مطالب و موضوعات مندرجه رضایت داشته باشند:
الف- تکیه بر مخاطب عام: بیشتر سایت های مرتبط با مقوله های بهداشت محیط و محیط زیست سایت های تخصصی هستند که محتوای خود را بر اساس مفید بودن برای اقشار دانشگاهی؛ اعم از اساتید و دانشجویان و متخصصین، تولید کرده اند.
از آنجا که ما بیشتر مایل بودیم مقوله های بهداشت محیط و محیط زیست را به میان مردم عادی ببریم و مشکلات و مسایل زیست محیطی و بهداشت محیطی افراد عادی را حل و فصل نماییم الگوی خوبی که ما را در تولید محتوا یاری رساند در اختیار نداشتیم.
به این دلیل، سایت تا مدت ها قالب درست و حسابی داشت، اما محتوا نداشت!
جرقه تولید محتوا را یکی از کاربران در ذهن من روشن کرد! او با من تماس گرفته و در باره "قرص برنج" پرسید! آن موقع من زیاد از قرص برنج نمی دانستم و صادقانه جواب " اطلاعات خوبی ندارم" را دادم. با این حال، دانستم که چه محتوایی باید در سایت قرار دهم: هر آنچه به مقوله های بهداشت محیط و محیط زیست ربط داشت و کاربران می خواستند!
ب- ترجمه مطالب در عوض کپی پیست کردن از دیگر سایت ها: در همان زمان های اشتغال در شرکت های مهندسی مشاور هم با "کپی پیست" میانه خوبی نداشتم و فقط بنا به ضرورت کپی پیست می کردم.
از سوی دیگر، به دلایلی، مطالب نگاشته شده به زبان انگلیسی را قابل اعتمادتر از مطالب فارسی( خواه تالیف و خواه ترجمه) می دانستم( هنوز هم می دانم)
به این ترتیب، تقریبا تمام جستجوهای من به زبان انگلیسی است و این باعث شده تقریبا هیچ کدام از مطالب این سایت از سایت های دیگر برداشته نشده باشد.
لذا، ذکر این نکته ضروری است که ترجمه مطالب، که در سایت قابل ملاحظه است، بیش از هر چیز جهت کسب رضایت کاربران صورت گرفته و نه به دست آوردن رتبه بالا در جستجوی گوگل!
در باقی سال های فعالیت شرکت "یاشار بوم راشین"( که منحل شده است) فعالیت های نصف و نیمه ای انجام دادیم که هر چند سود "صفر" را نصیب ما نمود، جدا از ارزش معنوی، از جهاتی قابل توجه می باشند. این فعالیت ها بطور خلاصه و فهرست وار به قرار زیر می باشند:
1- مشاوره تلفنی: نمی دانم ایده مشاوره تلفنی از کجا به ذهنم رسید و فقط همینقدر می دانم که بسیار گل کرد و مورد توجه واقع گردید؛ شاید به این خاطر که در مورد مسائل و مشکلات زیست محیطی و وابسته به بهداشت محیط؛ سازمان، شخص یا ارگان جوابگو وجود نداشت.
مشاوره تلفنی در ابتدا رایگان بود، اما واقعه ای باعث شد که به پولی کردن آن هم بیندیشیم.
توالت های خانه ما( یعنی من)، هر دو، با هم پر شده بودند و لذا مجبور شدم سراغ لوله کشی که از پس حل این مشکلات بر بیاید بروم.
در مسیر آوردن لوله کش به منزل احساسی مرا تحت تاثیر قرار داد و "نکند اینکاره نباشد؟" فکرم را به خود مشغول کرد.
روی این حساب، صلاح را در این دیدم که فقط صدای پر شدن یکی از توالت ها را در بیاورم و در صورت رضایت از کار، مورد دوم را هم مطرح نمایم.
دو سه ساعتی از لوله کش، که در حال انجام کار در منزل بود، خبر نشد و وقتی سراغش را گرفتم، تمام اتاقی که توالت و حمام در آن هستند را پر از فاضلاب و مملو از بوی گند دیدم.
لوله کش ناشی هر جور بود سر و ته کار را هم آورد و 250 هزار تومان( که آن موقع پول زیادی بود) ازم گرفت.
با این حساب، فکر کردم که شاید بتوانم مشکل توالت دیگر را ساده تر و ارزانتر حل نمایم.
کلی توی اینترنت گشت زدم و عاقبت راه حل مشکل را یافتم: با ده دقیقه کار با یک رخت آویز باز شده قدیمی مشکل حل شد و آن موقع فکر کردم که اگر کسی یک پنجم یا یک دهم 250 هزار تومان را ازم می گرفت و در عوض انجام کار یادم می داد تا مشکل را خودم حل نمایم ناراضی می شدم؟ جواب به این پرسش اصلا سخت نبود و لذا برای ایجاد یک سود دو طرفه برای من و کسانی که از خدمات مشاوره تلفنی من بهره مند می گشتند، مشاوره تلفنی را راه انداختم.
2- بیوگاز: بیوگاز از پروژه های شکست خورده ما بود، زیرا هم گروه خوبی نداشتیم( بعضی از اعضای گروه را نمی شناختم و برخی دیگر را کلا غلط می شناختم) و هم به دلیل ارزانی گاز در کشور، به دلیل پرداخت یارانه، متقاضی بیوگاز در ایران زیاد نبود.
اولین واحد بیوگاز را در اسواران راه انداختیم، زیرا فضولات اسب از بهترین فضولاتی است که توسط آن ها می توان بیوگاز تهیه کرد.
این پروژه در همان مراحل ابتدایی مایوسمان کرد، زیرا هوای کردان بی نهایت سرد بود( به ویژه در فصلی که ما پایلوت را راه اندازی کردیم) و گاز اصلا تولید نشد.

2asvar1V
پایلوت بیوگاز اسواران
دومین پایلوت را در روستای قلعه محمد علی خان از توابع حسن آباد راه اندازی کردیم. این روستا گاز کشی نداشت و اگر این پروژه موفق می شد گام مهمی در رضایتمندی اهالی برداشته می شد.
در این پروژه، مختصر گازی تولید شد، اما در نگهداری گاز کاملا ناکام ماندیم.

1 HASSANBIOV
پایلوت بیوگاز در روستای محمد علی خان از توابع حسن آباد


در سومین پروژه، پایلوت را در یک گاوداری در نزدیکی پایلوت دوم مستقر کردیم. علیرغم اینکه این بار گاز تولیدی به مدت 5 دقیقه مورد استفاده قرار گرفت و ، جایتان خالی، موجبات فراهم آوردن یک وعده غذای ساده داغ برای 3 نفر را فراهم کرد بنا به دلایل عنوان شده کار را ادامه ندادیم و فقط در حسرت " می شد!" ماندیم( دست کم من ماندم!)
3- غرفه خود دریافت:
ساخت، کارگذاری و بهره برداری از غرفه خوددریافت، که برای اولین بار در ایران انجام شد، از کارهایی است که علیرغم نداشتن سود مادی مرا برای همیشه مفتخر به خود نموده است.
قبل از پیشنهاد ساخت، کارگذاری و بهره برداری از این غرفه ها، بصورت آزمایشی، به سازمان مدیریت پسماند، مشکلات تفکیک پسماندهای خشک توسط خانوارها را با گوشت و پوست و استخوان درک کرده بودم.
ماجرا اینطور بود که ساعات فراغت من با ساعات کار غرفه های معمولی شهرداری جور نبود و هر وقت برای تحویل دادن پسماندهای خشک به غرفه مراجعه می کردم، ساعات کاری غرفه را به اتمام رسیده می دیدم.
دو سه باری تماس گرفته و نسبت به "این چه وضعی است؟" اعتراض کردم، که پاسخ مناسبی برایم دریافت نشد!
این ماجرا در ذهنم ماند تا به اصرار دو نفر از دوستان سر از سازمان مدیریت پسماند در آورده و پیشنهاد انجام یک کار مرتبط با پسماندها را دادیم.
مدیریت( یا معاونت) آن موقع سازمان مدیریت پسماند با آقای مهندس شریفی بود که به نظر انسان روشن و شریفی می آمدند!
ایشان پروژه های پیشنهادی دوستان را نپذیرفتند، اما هنگامی که من ایده "ایجاد غرفه های دریافت پسماندهای خشک که متصدی ندارند" را دادم، احساس کردند که حرف هایی برای گفتن دارم.
در این باره، حتی اعتراض پایانی ایشان مبنی بر امکان آتش گرفتن غرفه ها بدینصورت توسط من پاسخ داده شد که "اتفاقا خود متصدی ها با بی مبالاتی هایشان، گاه، آتش به جان غرفه ها می اندازند!)"
باری؛ قرار شد در یک شهرک مسکونی، که نگهبان دارد و موجب می شود غرفه را شبانه بار نکرده و نبرند، غرفه ای نصب شود که ضمن دارا بودن جایگاه های جداگانه برای پت، پلاستیک، کاغذ و آلومینیم، سوراخ های آن( جهت ریختن پسماند خشک) به شهروندان اجازه دهد در هر ساعتی از شبانه روز امکان استفاده از غرفه را داشته باشند.
متاسفانه، غرفه خوددریافت برای مجتمع ها و شهرک های مسکونی ایران زود بود و عدم پذیرش غرفه از سوی بیشتر ساکنین شهرک، اختلاف دیدگاه های مدیر عامل و اعضای هیات مدیره( که باعث می شد هر چه را یکی بپسندد، دیگری ناپسند بدارد) و عادت پیمانکاران به استفاده از روش های غلط و غیر بهداشتی جمع آوری پسماندهای خشک باعث شد علیرغم حمایت های نصف و نیمه شهرداری منطقه 2 و حمایت های مناسب سازمان مدیریت پسماند وقت، توان ادامه کار ازمان( در واقع از من؛ دیگران دست به سیاه و سفید نزده بودند و یکی از دلایل عدم موفقیت هم به گروه بدی که درست کرده بودیم بر می گشت) سلب شود.
با این حال، اگر روزی اسم "غرفه خوددریافت پسماند خشک" به گوشتان خورد، یادتان باشد که مبدع آن من به نمایندگی از شرکت یاشار بوم راشین بودم: شرکتی که خوش درخشید ولی دولت مستعجل بود!
( بنا به اطلاعات رسیده سازمان پسماند خیال دارد با بهره گیری از چنین تجربه ای جمع آوری پسماندهای خشک شهرک ها و مجتمع های مسکونی را سامان دهی کند. الله اعلم!)
4- دیسک سشای : بطور کاملا تصادفی تولید کننده نخستین دیسک سشای داخل کشور، که کدورت تقریبی دریاچه ها و استخرهای شنا را اندازه می گیرد، شدیم!
ماجرا اینطور بود که مقالاتی در ارتباط با دیسک سشای، جهت اطلاع رسانی عمومی و بنا بر رسالتی که در جهت افزایش آگاهی های مردمی در زمینه بهداشت محیط و محیط زیست برای خود تعریف کرده بودیم، در سایت گذاشته بودیم.
یک نفر زنگ زد و سفارش دیسک سشای داد و ما هم "اینکاره نیستیم" نگفتیم.
نکته جالبی که اتفاق افتاد این بود که بخشی از دیسک که به نظر می آمد ساخت سختی داشته باشد( خود دیسک) بسیار ساده تولید شد و بخش به ظاهر آسان( قرقره ای که دیسک را بالا و پایین می آورد) بی نهایت اذیتمان کرد تا تولید شود.
کار تولید دیسک سشای می توانست کاملا اقتصادی باشد؛ اگر بازرسان استخرهای شنا بر متصدیان استخرها سخت گرفته و آنان را وادار می کردند وفق دستور العمل و آیین نامه وزارت بهداشت حتما دیسک سشای داشته باشند.
هر چند این امر صورت نگرفت، چون دیسک های تولیدی ما با نمونه های خارجی موی کمی می زد و تقریبا هر کس برد، راضی بود؛ تولید دیسک سشای را هم باید از تجارب موفق سال های کاری خود به حساب آورم.

 4 EMROOZ2V

 

 

 

5- سطل های کمپوست ساز خانگی؛ که تولید کمپوست خانگی می کنند:

با انحلال شرکت دوره جدیدی از زندگی کاری من آغاز شد و به افرادی برخورد کردم که نه تنها "تو شروع کن! وقتی به جایی رسیدی ما هم هستیم" نگفتند، بلکه مانع از این شدند که جنس و کالای کاملا تست نشده و رضایت خاطر ما را بر آورد نکرده راهی بازار شود. در این زمینه انصافا بسیار قدردان وسواس علمی سر کار خانم مهندس مهدویان، کارشناس ارشد مهندسی محیط زیست، هستیم که با کلید واژه " نمی توانم خرید چیزی که خودم نپسندم را به دیگران توصیه کنم" بسیار کمک حال مشتریان گرامی شدند.
قبل از دوره کاری جدید با اصطلاح کمپوست سازی بوکاشی آشنا شده بودم و این نحوه کمپوست سازی برایم بسیار جالب توجه بود.

6 BUKASHI GASHANG1V

  سطل کمپوست سازی بوکاشی


اینکه سطل بوکاشی از تمام سطل های تولید کمپوست خانگی که افتخار آشنایی با آن ها را داشتم ارزانتر بود، شیک و فانتزی بود و می توانست براحتی توسط اقشار متوسط و بالای جامعه مورد استفاده قرار گیرد، بو تولید نمی کرد و حشره جمع نمی کرد( خیلی ها باور ندارند که سطل بوکاشی واقعا بو ندارد و با تعجب "واقعا ندارد؟" می گویند) و بسیاری چیزهای دیگر، از جمله تولید کود مایع به همراه کود( یا خاک) جامد، باعث شد در آن زمان "کاش من هم می توانستم تولیدش کنم!" را از صمیم قلب بر زبان آورم.
اینکه چرا در تولید سطل بوکاشی شک داشتم، با توجه به اینکه ابداعات زیادی در کارنامه کاریم به چشم می خورد به "سبوس" بوکاشی بر می گشت( بعضی ها می گویند "سبوس" اسم غلطی است و ذهن ها را ناخودآگاه متوجه گندم و جو و برنج می کند و بهتر است در عوض آن از اصطلاحات پر کننده و افزودنی استفاده گردد)، زیرا فرمول سبوس ویژه است و هیچ تولید کننده ای آن را در اختیار دیگران قرار نمی دهد.( بنا به اطلاعات دریافتی، در ایران تلاش های صورت گرفته در زمینه تولید "سبوس" خیلی موفقیت آمیز نبوده اند)

  نخستین تلاش های ما در تولید سبوس کاملا ناموفق از آب در آمدند. در این کوشش ها ما از مجموعه ای از مواد خشک استفاده کردیم و خواستیم بدینوسیله مواد مورد نیاز سطل، در  جهت تولید کود را در اختیارش قرار دهیم. 

نتیجه فاجعه آمیز بود و سطل شاهد، که سبوس نداشت، به اندازه سطل دارای سبوس کپک سبز تولید کرد.( کپک سبز بر خلاف کپک سفید در کمپوست سازی بوکاشی نشانه خوبی نیست)

در صورت تمایل به سفارش سطل یا سبوس بوکاشی یا هر دو لطفا با شماره های زیر تماس حاصل نمایید:

09224055895

09122039437

02188331528

کارهای بعدی ما، با تحقیقات و پژوهش هایی که صورت دادیم، به مراتب بهتر پیش رفت و ما با چند آزمون و خطا بالاخره موفق به تولید سبوسی شدیم که همه مشخصات یک سبوس خوب را دارا بود.

7 2SABOOS1V

 

 

 

 

 

 

 

 

سبوس بوکاشی

نکته جالب این است که هیچ وقت گمان نمی کردم سر از پدیده تولید کمپوست سازی خانگی، علیرغم داشتن 5 فایده زیاد و منحصر به فرد، در بیاورم. در این رابطه خوب به خاطر دارم در نخستین باری که در سازمان مدیریت پسماند حاضر شدیم و آقای مهندس شریفی سوال " می خواهید در رابطه با پسماند خشک فعالیت دارید یا تر؟" را مطرح کردند، نزد خود گفتم: "مگر پسماند تر هم جای کار دارد؟"
با این حال، حضور در شرکت مهندسین مشاور آبنگار میهن و لطف بی دریغ مدیر عامل محترم این شرکت، مهندس رهنما، که پذیرفتند هزینه های تحقیقات و آزمایشات و ساخت نمونه های اولیه دستگاه های کمپوست ساز خانگی را متقبل شوند و علاقه بی حد و حصر سرکار خانم مهندس مهدویان به مقولات محیط زیستی، که زندگی را برای تمامی انسان ها دلپذیرتر و مطبوع تر می سازند، موجب شد "شاید هم شد!" به مخیله ام راه یافته و پس از سعی و خطاهای بسیار و صرف زمان های انتظار طولانی نمونه های اولیه سبوس را تولید نماییم.
"سبوس" معادل فارسی "برن" در زبان انگلیسی است. همانطور که بیان شد برخی همکاران و دوستان اصرار دارند که در مقوله تولید کمپوست خانگی عوض "سبوس" از کلماتی همچون "پر کننده"، " افزودنی" و " ادیتیو" استفاده کنم. حرف حساب آن ها این است که "سبوس"، ناخودآگاه، "سبوس گندم و ذرت و جو و برنج و ..." را تداعی می کند و ابهاماتی را ایجاد می نماید.
در حین تولید "سبوس و سطل بوکاشی"، به پیشنهاد سرکار خانم مهندس مهدویان، سطل های کمپوست سازی پاسیویی را هم تولید کردیم تا در اختیار علاقمندان قرار گیرد.

از شما چه پنهان! من قبل از مشارکت در تولید سطل کمپوست ساز پاسیویی، سطل های تولید کمپوست خانگی دوقلویی درست کرده بودم( یعنی کارگاه برایم تولید کرده بود) که عملکرد فوق العاده ای داشت و بنابراین فقط کافی بود شکل و شمایل سطل را عوض کرده و آن را باب میل مشتری در بیاوریم تا قضیه حل شود.

 16 compat001VERV

 

 

 

 

 

 

 

سطل کمپوست ساز دوقلو، مخصوص استفاده در پاسیو و حیاط خلوت

در صورت تمایل به سفارش کمپوست ساز پاسیویی لطفا با شماره های زیر تماس بگیرید:

09224055895

09122039437

02188331528

در این رابطه باید گفت که درست است که سطل های بوکاشی ویژگی هایی از قبیل زیبایی و فانتزی بودن، بی بو بودن، جاذب حشره نبودن، تولید کردن کود مایع در کنار کود جامد، کم جایی و ... را دارا هستند؛ اما حجم کم آن ها و پر شدن سریع و اینکه در مرحله اول "بوکاشی" کود نیمه آماده تولید می شود، علاقمندانی را به استفاده از سطل های کمپوست ساز پاسیویی، که در حیاط خلوت و پاسیو و کلا در هوای آزاد قابلیت استفاده دارند، می کشاند و این امر بنا به گفته ارزنده "گروهی آن، گروهی این پسندند" کاملا بی ایراد و اشکال است.

8 PATIO DOOR1V

         کمپوست ساز پاسیویی


در پایان لازم است به نکته "کمپوست سازی بیش از آنکه یک علم باشد، یک هنر است" توجه ویژه نموده و متذکر گردیم که هنر بزرگ ما نه در تولید سطل و سبوس که در خدمات پس از فروش است، زیرا به همراه سبوس و سطل و وسایل و مواد دیگر مورد نیاز کمپوست سازی، بنا به خواست مشتری، دستورالعمل هایی در قالب بروشور کاغذی، فایل صوتی، فیلم و عکس و ... تقدیم می نماییم تا هر مشتری در پایان کار از کود یا خاکی که خود تولید کرده و می تواند آن را با اعتماد و اطمینان کامل به مصرف گل ها و گیاهان گلدان ها و باغچه های خود برساند کمال رضایت را داشته باشد. بدیهی است کارشناسان ما در کل پروسه و فرایند همراه شما بوده و حضوری و تلفنی و پیامکی و ای میلی و هر روش ممکن دیگر که مشتریان عزیز به آن تمایل دارند پاسخگوی پیشنهادات، انتقادات، ابهامات و ایرادات و سوالات شما خواهند بود: ..... تا چه قبول افتد و چه در نظر آید!

قیمت!؟( تا آخر سال 1402)

دو بسته سبوس بوکاشی: با اعمال تخفیف ویژه فصل آخر سال 1402 و جهت مراعات حال متقاضیان، مشتری ها و خریداران: 137 هزار تومان

توجه: هر دو بسته تقریبا نیاز یک دوره را بر طرف می کند. هر دوره شامل زمان پر شدن سطل( حدود یک هفته تا دو هفته طول می کشد؛ بسته به تعداد افراد خانوار و میزان و نوع مصرف میوه و سبزی)، زمان انتظار دو هفته ای و زمان قرار گیری در خاک( بین 15 روز تا یکماه) است.

برای سفارش تعداد بسته های بیشتر بخش "تخفیفات" را ببینید!

سطل بوکاشی: 743 هزار تومان

 سبوس و سطل بوکاشی: با اعمال تخفیف ویژه فصل آخر سال 1402 و جهت مراعات حال متقاضیان، مشتری ها و خریداران: 820 هزار تومان

60 لیتری پاسیویی: 1 میلیون و 504 هزار تومان

120 لیتری پاسیویی: 2 میلیون و 248 هزار تومان

دوقلوی 60 لیتری مخصوص حیاط خلوت: 1 میلیون و 683 هزار تومان

در صورت تمایل به دریافت 3 کیلوگرم خاک اره مخصوص کمپوست سازی، مبلغ یکصد هزار تومان به هزینه های فوق افزوده می گردد( سطل بوکاشی سبوس دارد و نیاز به خاک اره ندارد)

 جهت مشاهده تصاویر و فیلم های تولیدات ما می توانید از لینک زیر استفاده نمایید:

https://www.yarabumco.ir/index.php/photogallery

9 kootahver2V

 

 

 

 

 

 

 

       موقعیت محل کار در شهر تهران

10 adreVER2V

 

 

 

 

 

 

 

 

آدرس( جهت مراجعه حضوری یا ارسال نامه): تهران امیرآباد شمالی خ کارگر شمالی خ فرشی مقدم خ هفدهم نبش تقاطع فجر دوم پ 16 واحد 2 کد پستی: 1438833881

تست

 

11 SPECIALCOMPOST1V

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 تصاویر خریدها و خریداران ویژه سطل های تولید کمپوست خانگی(بدیهی است تمام خریداران را نمی توانستیم معرفی کنیم!)

 

3 BUKTEHRAN1VER1V

 

 

 

 

 

 

 

 

سطل بوکاشی فروخته شده به خریدار ساکن تهران

12 BUKTEHRAN2VER1V

 

 

 

 

 

 

 

 

سطل بوکاشی فروخته شده به خریدار ساکن تهران

13 BUKTEHRAN3VER1V

 

 

 

 

 

 

 

 

سطل بوکاشی فروخته شده به خریدار ساکن تهران( از نمای بالا)

 14 BUKTEHRAN4VER1V

 

 

 

 

 

 

 

 

خریدار سطل بوکاشی: محل سکونت: تهران

 

15 bandar1V

 

 

 

 

 

 

 

 

پکیج آماده شده جهت ارسال به بندر عباس: سفارش شامل یک سطل بوکاشی، یک سبوس بوکاشی و یک کمپوست ساز پاسیویی کوچک است!

 

ما را در شبکه های اجتماعی تعقیب کنید!