5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

 

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 


در کدام پی اچ اغلب قارچ ها رشد می کنند؟ ( کد 0513)

بر خلاف باکتری ها که هوازی و بی هوازی هستند و در محیط های پایه( در یا بالای bپی اچb 7( رشد می کنند، قارچ ها برای رشد نیاز به اکسیژن( هوازی) دارند و عموما محیط اسیدی( bپی اچb زیر 7) را ترجیح می دهند.

اضافه کردن جوش شیرین به غذا خطرناک است؟(کد 0323)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

تمیزکاری و ضدعفونی مخازن ذخیره( کد 0322)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

آب شور( کد 0321)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

حقایق و آگاهی های کنه(کد 0320)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

کک ها( کد 0319)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

اندازه ها و ظواهر کک(کد 0318)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

کک( کد 0317) 

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

سیستم های فشاری(کد 0314)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

کارآیی ماسک KF94 مورد استفاده به عنوان وسیله حفاظتی شخصی؛ مورد استفاده توسط کارکنان مراقبت های بهداشتی( کد 0313)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

پختن غذای فاسد(کد 0310)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

کدام درجه حرارت باکتری های آب و غذا را از بین می برد؟

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

مسمومیت آمونیاکی ماهی آکواریم(کد 0308)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

ضد عفونی کننده های سطوح مرده(DISINFECTANTS) در برابر گندزداهای سطوح زنده( antiseptics)(کد 0307)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

آزمایش ارتوتولیدین و آزمایش ارتوتولیدین-آرسنیت
کلر آزاد با آمونیاک و نیتروژن مواد آلی ترکیب شده و کلرآمین ها را می سازد.
کلرآمین ها در ضد عفونی کردن، به عنوان باقیمانده، موثر نیستند.

نه، واقعا، یخبندان کرم ها را نمی کشد!
عمومی ترین اشتباهی که در باره کرم ها شنیده شده این است که "یخبندان کرم ها را می کشد" و بنابراین " گوسفندان بعد از یخبندان عفونی نمی شوند"
متاسفانه، هر ساله، بعد از یخبندان، تعدادی از پرورش دهندگان گوسفند با گوسفندان دارای کرم های زیاد، در زمستان، مواجه می شوند.

واحد حرارتی انگلیسی، یا بی تی یو، واحد انرژی است. بی تی یو، تقریبا، معادل انرژی مورد نیاز برای گرم کردن آب به اندازه یک درجه فارنهایت می باشد. هر بی تی یو برابر 1055 ژول، 252 کالری، 0.293 وات ساعت یا انرژی رها شده توسط سوزاندن یک کبریت می باشد. هر وات تقریبا برابر 3412 بی تی یو در ساعت است.

آبیاری ثقلی باغ با شلنگ یا لوله آب
آبیاری ثقلی باغ با شلنگ یا لوله آب راه حل ساده، جهت رفع مشکل آبیاری، است. با این حال ملاحظاتی وجود دارند که می باید در نشاکاری مورد توجه قرار گیرند.
درجه حرارت- شما باید از آبیاری با آب سرد یخ اجتناب کنید. این می تواند به ریشه گیاه شوک وارد کرده و به ریشه آسیب برساند. اگاه باشید که در صورت استفاده از لوله های باغی، آب داغ هم می تواند به همان اندازه آسیب را باشد. لوله ای که در آفتاب داغ جولای قرار گرفته است، در شروع استفاده بسیار داغ خواهد بود. درجه حرارت آن حتی به 120 درجه فارنهایت هم می رسد. گیاهان خود را با چنین آبی خیس نکنید. قبل از آبیاری، آب را به جریان انداخته و اجازه دهید سرد شود. پر کردن محفظه آبیاری در روز قبل( تا آب به درجه حرارت محیط برسد) یک راه حل کوچک مقیاس است. به این دلیل، مزایای SIP را باید مهم در نظر گرفت. پمپاژ آب به داخل مخزن، قبل از اینکه آب با ریشه های گیاه تماس یابد، اجازه می دهد که درجه حرارت خنثی گردد.

محاسبه نیازمندی های گرمایشی گلخانه
زمستان غرب میانه عموما سخت است. متوسط درجه حرارت روزانه در طی ماه های زمستان( نوامبر تا فوریه) در ایندیانا 33.6 درجه فارنهایت است. این درجه حرارت به میزان قابل ملاحظه ای پایینتر از درجه حرارت رشد بهینه( 65 تا 75 درجه فارنهایت) برای خیلی از محصولات است. بنابراین، در گلخانه های ایندیانا، در طی زمستان، گرمایش برای رشد گیاهان ضروری است. در این متن ما تشریح می کنیم که چطور نیازمندی های گرمایشی گلخانه را باید تعیین نمود.

کنترل آهن و منگنز از عمومی ترین اشکال تصفیه آب شهری مینه سوتا می باشد. آهن و منگنز بطور طبیعی در آب زیر زمینی یافت می شوند. هیچکدام از این عناصر، در محدوده ای از غلظت ها که مشکلات تندرستی ایجاد کنند، در مینه سوتا، یافت نمی شوند. این عناصر، در واقع، ضروری رژیم غذایی انسان هستند.

حشره کش ها می توانند روی مراحل لاروی پشه هایی که در آب زندگی می کنند تاثیر گذارده و یا روی مراحل بالغ و زندگی آزاد آن ها موثر باشند. در حالت دوم، آن ها از دو راه موثر خواهند بود:
رها کردن داخل هوا بصورت بخار یا آئروسل: این امر به وسیله، برای مثال، کوئل های پشه و قوطی های اسپری آئروسل و انجام اسپری فضایی صورت می گیرد. این روش بعد از آنکه ذرات توسط استنشاق یا تماس جذب شدند، موجبات ناک داون شدن یا مرگ حشرات پروازی یا در حال استراحت را فراهم می آورد. با این وجود، تنها حفاظت مختصری فراهم می آید.

بارها تخم مرغ را در کاسه محتویات دیگر شکسته اید. پس می توانید بگویید که در کدام بارها تخم مرغ "خراب" و در کدامین موارد تخم مرغ "سالم" بوده است. متاسفانه، تخم مرغ ها از موادی که تعیین تازگیشان به سهولت میسر شود نیستند، زیرا پوسته حفاظتی مات آن، سفیده و زرده را در خود پنهان می دارد.

به دلیل بحران تندرستی عمومی ایجاد شده، خیابان های امریکا هر روز بیشتر و بیشتر شبیه کشورهای شرقی( همانند چین) می شوند. امریکایی ها این روزها ماسک بر چهره دارند.
بهترین ماسک های خانگی دو لایه های کیفیت بالا هستند. پنبه های سنگین لحاف دوزی با تعداد نخ 180 یا بیشتر از بهترین انتخاب ها هستند.

فیلترهای الکتروستاتیک، کار، استفاده، منافع و مضرات
تاکنون، شما می دانید که هوای داخلی خطرناکتر از هوای بیرونی در دسترس است. شما در خانه گستره ای از آلودگی ها را دارید که هیچکدام آن ها را در بیرون پیدا نمی کنید.
این به خاطر این است که آلودگی های بیرونی به سرعت و بخوبی می توانند پراکنده شوند. شما با انواع مختلفی از بوهای داخل خانه سر و کار دارید که از فعالیت هایی از قبیل پخت و پز، عطر زدن، بخور دادن، تازه کردن هوا، دور کردن حشرات و ... نشات می گیرند.

دوام باقیمانده حشره کش( کد 0533)

سوالی که مکررا در معرض آن قرار گرفته ام این است:" چقدر حشره کش ها بعد از اسپری کردن باقی می مانند؟" معمولا این سوال به تاثیرات حشره کشی اسپری ها ربط پیدا می کند.با این حال، تجارب افزایش یافته غیر معمول باقیمانده های بالای اسفات در 2003 این سوال مطرح می کند که آیا باقیمانده های زمان برداشت محصول را می توان به محدودیت ها و محدوده های مجاز فدرال ربط داد؟

مواد و فراورده های غذایی تولید کارخانه باید نشان سیب سلامت داشته باشند تا مصرف کنندگان خود را مطمئن سازند که محصول یا فراورده تولیدی در شرایط بهداشتی تولید شده و دست اندرکاران تهیه، توزیع و فروش آن دارای حداقل استانداردهای بهداشتی لازم بوده اند.

چطور از کیت استخر برای چک کردن کیفیت آب استفاده کنیم؟(کد 0054)
کیت های استخر وسایل خوبی هستند که امکان تعیین کیفیت آب را فراهم می کنند. ما در این متن می خواهیم به شما یاد دهیم که چگونه تعیین کیفیت اب به سادگی و با کمک گرفتن از کیت های ساده امکان پذیر می گردد.

استفاده از فضولات در کود آلی به منظور داشتن یک باغ سالم
کودی که به درستی استفاده شود، استفاده زیادی برای باغ و باغچه دارد. این کود غنی از مواد مغذی است و نیتروژن و فسفر دارد. این کود مواد آلی به خاک اضافه می کند. اینکه چطور استفاده شود وابستگی به نوع کود و نوع و سن گیاه دارد. کود می تواند مستقیما برای بسترهای تثبیت شده استفاده شود، با کمپوست مخلوط گردد، قبل از نشا داخل خاک حفر گردد یا بصورت چای مایع کود مورد مصرف قرار گیرد.

تمیز کردن و نگهداری فن خروجی آشپزخانه:نکات و ترفندها
تقریبا همه آشپزخانه های دنیا یک چیز مشترک دارند و آن فن خروجی است.بدون فن خروجی کار در آشپزخانه مشکل خواهد بود.با این حال،به دلیل کار مداوم ممکن است فن آشپزخانه از کار افتاده و یا آسیب ببیند.دلیل اصلی این است که در طول زمان ذرات غبار روی فن(هواکش) جمع می شوند.به این دلیل است که تمیز کردن و نگهداری مرتب خروجی آشپزخانه فوق العاده مهم است.در زیر برخی از نکات مفید تمیز کردن فن خروجی آشپزخانه و نگهداری کلی را آورده ایم.

فهم تجهیزاتی که شغل شما روزانه مورد استفاده قرار می دهد ضروری است تا شغل شما،همکارانتان و مشتری ها در برابر آتش سوزی مورد محافظت قرار گیرند.
دانستن آنچه که تجهیزات انجام می دهند و اهمیت اطمینان از عملکرد مناسب آن ها نخستین گام در ایجاد و بهره برداری از یک آشپزخانه سالم است.
دیاگرام زیر نشان دهنده سیستم هواکش عمومی آشپزخانه، اجزای اصلی که آن را شکل می دهند و جایی که هر قطعه از سیستم قرار می گیرد است.

تیم ضد عفونی شما:کلر و پی اچ
تیم ضد عفونی شما کلر و پی اچ هستند.این ها اولین دفاع در برابر میکروب هایی هستند که می توانند شناگران را بیمار نمایند.به عنوان صاحب استخر یا وان داغ/اسپا(گرمخانه) این وظیفه شما است که بطور مرتب غلظت کلر و پی اچ استخر یا وان داغ/اسپا آب را کنترل کنید تا به خود،اعضای خانواده و دوستان کمک نمایید تا از بیماری هایی که از طریق مصارف تفریحی آب منتقل می شوند حفاظت به عمل آید.

آنچه شما نیاز دارید در باره هواکش دود و بخار و سیستم تهویه رستوران ها بدانید
مفاهیم تهویه آشپزخانه رستوران
وفق قوانین ساختمانی و تندرستی در بالای جایی که آتش تولید می شود مهم است که هواکش دود و بخار حرفه ای و سیستم تهویه آشپزخانه تجاری وجود داشته باشد تا به همراهی هم محیط تمیز و حیاتی را برای گروه همکاران تامین نمایند.آشپزی تجاری هوای شدیدا بارگیری شده از چربی و آلاینده ها را تولید می کند.لذا یک سیستم خوب طراحی شده جریان هوای خوب و محیط زیست بی بو را فراهم خواهد نمود.هر سیستم نیازمند این است که با محاسبات دقیق مهندسی طراحی شود، زیرا این کار با توجه به فشار استاتیک و جریان هوا، مقاومت هوا، حجم هوا و نکات دیگری همچون کل بی تی یوی تولید شده توسط تجهیزات آشپزی، نوع تجهیزات آشپزی(فرهای زغالی و بریان کننده ها دود بیشتری تولید می کنند)، تعداد خم های کانال(که روی فشار استاتیک تاثیر می گذارد) و طول هواکش و کانال انجام می شود.هر نوع اطلاعات غلطی منجر به عدم برآورده شدن مقررات ساختمانی و آتش سوزی می گردد.وقتی معمار شما طرح را به دپارتمان تندرستی ارائه می دهد، برگ محاسبات هواکش مورد نیاز است و فرمول زیر باید حل شود:

در باره دی پی دی( کد 0635)

یکی از گسترده ترین روش های ازمایش کلر کل و آزاد استفاده از چیزی است که دی پی دی نام دارد(N و N دی اتیل-1 و 4 فنیلن دی آمین سولفات) اضافه کردن دی پی دی به نمونه های آب شامل اکسید کننده هایی از قبیل کلر آزاد، برم، ید، دی اکسید کلر و یا پر منگنات منجر به تشکیل ته رنگ قرمز اب می شود که شدت آن مستقیما وابسته به مقدار اکسید کننده های موجود در نمونه آب است.

درجه حرارت های جالب( کد 0652)
آب سرد می تواند شما را در کمتر از یک دقیقه بکشد.آن آنقدر خطرناک است که تعداد زیادی از مردم را در عرض ثانیه ها از بین می برد.هزاران انسان بعد از افتادن در آب سرد غرق شده اند و بسیاری از آن ها قبل از اینکه شانس رسیدن به سطح را داشته باشند مرده اند.

فناوری نمونه برداری میکروبی از آب تاسیسات آبی
راهنمای سلامت زیست محیطی
وقتی نمونه های آب تاسیسات آبی را می گیرید تعدادی از نکات مهم هستند که باید به خاطر سپرده شوند.فناوری ضد عفونی شده برای اجتناب از آلودگی ظرف نمونه و نمونه آب ضروری است.

آزمایش آب شما کار نسبتا ساده ای است، ولی این کار پر هزینه است.پس ممکن است شما بخواهید از انجام آزمایشات غیر ضروری اجتناب نمایید.دلایل عمومی آزمایش در زیر آمده اند:
سیستم های اختصاصی یا عمومی
شما تجهیزات برنجی، لوله های سربی، اتصالات لحیم شده سربی در خانه تان دارید.

به مجردی که چاه آب تکمیل، ضدعفونی و شسته شد شما کیفیت آب را تست خواهید کرد تا بدانید آیا نیازمندی های محلی شما را تامین می کند.آزمایش سالانه ایده خوبی است، زیرا کیفیت آب در طول زمان و یا بطور فصلی می تواند دستخوش تغییر شود.

قیمت پسماندهای خشک هر چند وقت یکبار تغییر می کند.آخرین قیمت ها را می توانید در زیر ببینید.

غرفه های بدون متصدی تفکیک پسماند خشک از مبدا که تاکنون در تهران و در مجتمع های آرین و شهرک فرهنگیان دو کار گذاری شده اند در خارج از کشور هم کار برد دارند.در تصاویر زیر نمونه هایی از چنین غرفه هایی دیده می شوند:

شیشه های شکسته, سوزن ها, تیغ های جراحی و یا خرده های فلز در زمره مواد نوک تیز هستند.در هنگام دفع این مواد باید دقت شود تا آن هایی که زباله ها را دست کاری میکنند را مجروح یا آسیب دیده ننمایند.مواد نوک تیز بصورت زایدات خطرناک دفع نمی شوند.

ماده دانسیته(کیلو گرم بر متر مکعب)
کاغذ  
روزنامه  
صاف,تا نشده 263.9
فشرده شده 474.4
دسته بندی شده 520.2 گرم در هر سانتیمتر ضخامت
مقوای موجدار  
صاف,تا نشده 118.6
فشرده شده 272.8
کاغذ های دیگر  
کتابچه های تلفن 148.25
کاغذ مخلوط 290.6
ظروف  
مخلوط  
قوطی ها,شیشه و پلاستیک 106.7
قوطی و شیشه 160.1
شیشه  
بطری های کامل 367.7
نیمه شکسته(دستی) 696.8
خرد شده بطریقه مکانیکی 1091.1
قوطی های حلبی/فولادی  
کامل 89
تخت شده 133.4
قوطی های آلومینیمی  
کامل 35.6
تخت شده 133.4
پلاستیک  
پت#1-کامل 20.8
پلی اتیلن تراکم بالا#2-کامل 14.8
پلاستیک ها#3-7-کامل 29.7
تمام پلاستیک ها#1-7-کامل 22.5
 مواد متفرقه  
 کالاهای خانگی  177.9 یا هر یک بطور متوسط 170
 منسوجات  103.8
 رایانه معتبر 29.7 هر کدام
 مواد آلی-تبدیلات وزنی  
 چمن های زده شده  395.5
 برگ ها  237.2
 علف هرز  296.5
 کمپوست ناقص  889.5
 کمپوست کامل  800.6
 مواد آلی-تبدیلات حجمی  
 چمن های زده شده  2.29 متر مکعب بر تن
 برگ ها  3.8 متر مکعب بر تن
 علف هرز  3.1 متر مکعب بر تن
 محصولات خانگی خطرناک  
 باتری های اتومبیل  هر کدام 17.7 کیلوگرم
 باتری های خانگی  18.1 کیلو در ازای هر سطل 18.9 لیتری
 قوطی رنگ کوچک  312.6 کیلو به ازای 764.5 لیتر
 قوطی رنگ بزرگ  203.9 کیلو به ازای سطل 55 گالنی
 محصولات حاوی جیوه  
 لامپ فلورسنت  227 گرم به ازای سی سانتیمتر
 لوله UV هر یک 4 فوت خطی
 حباب کروی  هر یک 4 فوت خطی
 حباب لامپ فلورسنت فشرده شده  هر یک 4 فوت خطی
 حباب های HID هر یک 4 فوت خطی

یک مخزن بزرگ مشکی و یک مخزن بزرگ آبی!این ها قرار بود به مدد جداسازی زباله های تر و خشک بیایند یعنی شهروندان در مواجهه با آن ها زباله های خشک خود را در مخزن آبی و زباله های تر خویش را در مخزن مشکی بریزند.متاسفانه این طرح افاقه نکرد و پس از مدتی هر دو مخزن , انبار توامان زباله های تر و خشک گردیدند.

جدول تبدیل وزن به حجم مواد بازیافتی( کد 0578)

تخمین های تبدیلی زیر برای مدارسی فراهم شده اند که در رقابت های بازیافتی حضور دارند و از در اختیار داشتن اوزان حقیقی مواد در مضیقه اند.این فرمول های تخمینی بر پایه کوشش های فراوانی حاصل آمده و متوسط های وزنی مشاهده شده در تاسیسات گوناگون سراسر کشور را مورد استفاده قرار می دهد.به سبب اینکه کاملا محتمل است که اوزان حقیقی دانشکده ها و دانشگاه های ویژه وفق شرایط محلی به میزان قابل توجهی متغیر و متفاوت باشند,مشارکت کنندگان در بازیافت باید موادی که اوزانشان به طور مستمر سبکتر یا سنگین تر از تخمین های زیر است را مورد پایش و دقت نظر قرار دهند.در مواردی که یک دانشکده باور دارد که مواد آن ممکن است به میزان قابل ملاحظه ای از این جدول متفاوت باشد, مسئولین آن باید با راهنماها تماس گرفته و در باره اختیاراتی بحث کنند که به ایشان اجازه تعیین وزن حقیقی مواد را می دهد.

change1

نظر به توقف فعالیت شرکت در نیمه سال 99 در حال حاضر فعالیت ما در قالب گروه فنی تخصصی می باشد.

چیزهای مهم بازیافتی( کد 0596)

بازیافت یکی از مهمترین کارهایی است که ما می توانیم برای محافظت از سیاره مان انجام دهیم.روزانه بیش از 100 میلیون امریکایی در بازیافت مواد استفاده شده و قدیمی از خانه ها و اداراتشان مشارکت می کنند.

در خبرها آمده بود که خرم آباد هوای بسیار آلوده ای دارد و این شهر در زمینه آلودگی هوا در زمره 10 شهری است که آلودگی هوایشان از بقیه شهرهای دنیا بیشتر است اما کافی بود که به متن خبر نگاهی دقیق تر انداخته شود تا معلوم گردد شاخصی که بر مبنای آن شهرهای آلوده با یکدیگر مقایسه شده اند ذرات معلق کوچکتر از 2.5 میکرون است ! در اینکه ذرات کوچکتر از 2.5 میکرون از آلاینده های مهم هوا محسوب می شوند شکی نیست اما آیا می توان تنها بر پایه یکی از آلاینده های هوا تعیین کرد که کدام شهر هوای پاک تری دارد و کدام شهر براستی هوای ناپاکی را صاحب است؟ ! در این یادداشت سعی شده که به این سوال پاسخی درخور داده شود!

در تمامی سال های گذشته ,بسیاری از آب های "بطری شده" تحت نام و عنوان آب "معدنی" به مردم فروخته می شدند بدون آنکه –انصافا-کسی معترض شده و یا از آن بدتر صدای شخصی در بیاید؟!

نکاتی برای خانه دارها( کد 0389)

watersave1
شستشوی لباس
برای لباسشویی همیشه از ظرفیت کامل ماشین استفاده نمایید

مگس های سفید( کد 0386)

whitefly1

مگس های سفید گلخانه ای و تخم های کوچک

شاید به گوش بعضی هایتان خورده باشد که هیچکدام از آب های معدنی مصرفی در ایران ,آب معدنی نیستند!با خواندن این متن شاید به این نتیجه برسید که گویندگان,پر بیراه هم نمی گویند!

ایجاد و حفاظت از چشمه( کد 0404)

چشمه ها در جاهایی هستند که آب زیر زمینی از سطح زمین بیرون می زند.چشمه ها عموما در راستای دامنه کوه,نواحی پست و یا پایه شیب ها به چشم می خورند.

تنوع زیستی و بحرانی که تهدید می کند( کد 0434)
گونه های در معرض خطر گونه هایی هستند که انقراض , همه یا بخش مهمی از آنها را تهدید می کند.گونه های در معرض تهدید گونه هایی هستند که در آینده ای قابل پیش بینی تمام یا بخش مهمی از آنها تبدیل به گونه های در معرض خطر می شوند.
در معرض انقراض» یا «آسیب پذیر» برای خیلی از ما مفهوم روشنی ندارند. از طرف دیگر خیلی ها نمی دانند انقراض گونه های جانداران چه عواقب فاجعه باری به همراه دارد. در واقع اگر بگوییم وضعیت حفاظتی موجودات کره زمین چیزی شده شبیه به انقراض دایناسورها، گزاف نگفته ایم و البته این وضعیت در کشور ما که پیشاپیش خیلی گونه های منحصر به فردش را از دست داده بحرانی تر از متوسط جهانی است.

بحران کنونی تنوع زیستی برآیند منفی فعالیت های صنعتی انسان در عصر حاضر است. در حال حاضر نرخ انقراض تنوع زیستی به دلیل آثار منفی فعالیت های انسانی صدها برابر نرخ طبیعی آن است. «اتحادیه جهانی حفاظت» از سال 1963 هر ساله فرهستی از گونه های تهدیدشده در جهان را تحت عنوان «لیست قرمز» منتشر می کند. انتشار مداوم «لیست قرمز» پایش وضعیت تهدید گونه ها را ممکن می کند. پایش وضعیت تهدید گونه ها به وسیله «لیست قرمز» می تواند منعکس کننده میزان موفقیت راهبردهای جهانی، ملی، منطقه ای، ناحیه ای و محلی حفاظت از گونه ها باشد و می تواند به مدیریت موثر بحران انقراض تنوع زیستی یاری برسد

بازیافت طلا از روزنامه( کد 0244)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.

شاید باورش مشکل باشد اما دانشمندان ژاپنی توانسته اند توسط کاغذ روزنامه به بازیافت طلا دست یابند!این دانشمندان ادعا می کنند که روزنامه یکی از مهمترین اجزای فرآیندی است که به دنبال آن طلا و سایر فلزات زباله های صنعتی, بازیافت می شوند.آنها برای این کار ابتدا روزنامه های قدیمی را خرد کردند و از آن خمیری ساختند.سپس با اضافه کردن چند نوع ماده شیمیایی از جمله کلرو فرمالدیید,ژل کاغذ ساختند و با خشک کردن ژل, آن را به صورت پودر درآوردند.


1-نیترات چیست؟!
نیترات شکلی از نیتروژن و بخشی طبیعی از خاک و آب زیر زمینی است اما در نتیجه فعالیت های انسانی و در اثر کوددهی مقدار آن در آب آشامیدنی افزایش یافته و به بالاتر از میزانی می رسد که حداکثر استاندارد EPA(سازمان حفاظت از محیط زیست) است.
2-چرا آلودگی به نیترات یک ملاحظه جدی است؟!
زیادی نیترات بر تندرستی افراد اثر می گذارد!زیرا باعث می شود گلبولهای قرمز خون سخت تر اکسیژن را حمل کنند.اگرچه اغلب مردمی که با مشکل مصرف آب با غلظت بالایی از نیترات مواجهند,بزودی سلامتی خود را باز می یابند, نیترات بالای آب برای نوزادان و بعضی از افراد بالغ و بزرگسال بسیار مشکل زا است.نوزادان مصرف کننده آب با غلظت بالایی از نیترات به بیماریی مبتلا می شوند که "سندرم بچه آبی" نام دارد.
این بیماری نادر می تواند کشنده باشد!نوزادان به ویژه وقتی آسیب پذیر تر هستند که آب چاه را که غلظت بالایی از نیترات را دارا است مصرف می کنند.
پژوهشهای صورت گرفته در مورد اثر نیترات بر سلامتی انسان هنوز کامل نیست.

روزنامه رسمی

نظر به انحلال شرکت در نیمه سال 99 در حال حاضر فعالیت ما تحت عنوان گروه فنی تخصصی می باشد.