اولین و تنها، در حال حاضر، مبتکر و سازنده سطل های تولید کمپوست خانگی و آپارتمانی ارزان قیمت ( زیر 1 میلیون) در سراسر کشور
09122039437 09224055895 02188331528 09190288290
بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!
نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!
101- چه غذاهایی را نباید به کرم های ورمی کمپوست داد؟
محصولات گوشتی یا لبنی
کود حیوانی
مرکبات( خیلی اسیدی، ما می خواهیم یک پی اچ خنثی با تعادل خوب داشته باشیم)
غذاهای فناوری شده
غذاهای کپکی و گندیده
غذاهای تند(ما متوجه شدیم که کرم های ما فلفل تند یا سبزی تربچه را نمی خورند... افراد عجیب و غریب)
مقادیر محدود از نان، پاستا یا دیگر غذاهای نشاسته دار
102- بوی لندفیل در جعبه کرمی؟
ادامه مطلب: سوالات پر تکرار از کمپوست سازی خانگی( سوالات 101 تا 120)
81- چرا ظرف نگهداری کرم ورمی کمپوست باید غیر شفاف باشد؟
چون کرم ها تاریکی را دوست دارند.
82- چرا کف جعبه نگهداری کرم سوراخ ندارد؟
اولا؛ به خاطر اینکه کرم ها فرار نکنند. ثانیا؛ به این سبب که اگر ظرایط رطوبتی مناسب کرم ها حفظ شود نیازی به زهکشی تحتانی احساس نمی شود.
83- آیا مایع زهکشی جعبه نگهداری کرم "چای کمپوست" یا "چای کرم" است؟
ابدا! آن فقط نشت حاصل از رطوبت بالا است.
ادامه مطلب: سوالات پر تکرار از کمپوست سازی خانگی؛ ورمی کمپوست( سوالات 81 تا 100)