اولین و تنها، در حال حاضر، مبتکر و سازنده سطل های تولید کمپوست خانگی و آپارتمانی ارزان قیمت  ( زیر 1 میلیون) در سراسر کشور

 

بهترین کود در خانه شماست!

5comver0007

 

 09122039437     09224055895     02188331528     09190288290  

بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!

DOUBLEPAGEV

نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

homeverm120

101- چه غذاهایی را نباید به کرم های ورمی کمپوست داد؟

محصولات گوشتی یا لبنی
کود حیوانی
مرکبات( خیلی اسیدی، ما می خواهیم یک پی اچ خنثی با تعادل خوب داشته باشیم)
غذاهای فناوری شده
غذاهای کپکی و گندیده
غذاهای تند(ما متوجه شدیم که کرم های ما فلفل تند یا سبزی تربچه را نمی خورند... افراد عجیب و غریب)
مقادیر محدود از نان، پاستا یا دیگر غذاهای نشاسته دار

102- بوی لندفیل در جعبه کرمی؟

سطل را دارای اضافه غذا نکنید. ( به معنی اینکه بیشتر از غذایی که کرم ها در هفته می توانند بخورند، غذادهی نکنید) این یک نکته کلیدی است که باعث می شود سطل کرم ها تبدیل به علفزار چسبنده نشود. اگر مقدار غذا بیش از میزانی که آن ها می توانند سریعا تجزیه کنند باشد، غذا شروع به فاسد شدن کرده و به شدت خیس می شود. به جای خوب ها، قارچ ها و میکروب های نامطبوع بوجود آمده و شرایط بی هوازی می گردد...آه! اینکه بوی زباله تر لندفیل است که شما سفارش داده اید
کلید دیگری که نه تنها باعث می شود سطل کرم ها بوی گوارا بدهد، بلکه موجب می گردد شما یک سطل بیولوژیکی سالم و فعال داشته باشید هوادهی درست و رطوبت دهی به اندازه است.

103- رطوبت جعبه کرمی چقدر باید باشد؟

یک سطل کرمی سالم و خوشحال باید همیشه تا اندازه ای مرطوب باشد، اما هرگز نباید لجنی باشد. یک راه ساده برای به خاطر آوردن این است:  قوام ایده آل به اندازه یک اسفنج چلانده شده است.

104-  عمق بستر جعبه کرمی چقدر باید باشد؟

4 تا 6 اینچ

105- برای خو گرفتن کرم ها با محیط جدید چه می کنید؟

با اعمال چندین روش، کرم ها به محیط زندگی جدید خود خو می گیرند. یکی این است که کرم ها را به بستر تازه اضافه کنید و قبل از تغذیه، دو روز به آن ها فرصت دهید تا به محیط زندگی جدید خو بگیرند. روش دیگر این است که خرده های آشپزی را به بستر تازه اضافه کنید؛ قبل از اضافه کردن کرم ها، چند روزی برای وقوع تجزیه صبر کنید. تکنیک سوم این است که کرم ها و خرده های غذایی را همزمان اضافه کنید.

106- کی ورمی کمپوست آماده می شود؟

در ساختار اولیه سطل، سه تا شش ماه طول می کشد تا در ورمی کمپوست، کمپوست نهایی کرمی حاصل شود. وقتی بوی تازگی و خاک به مشام برسد و مواد همانند یک کیک ترد شکلاتی جدا شوند، کمپوست آماده است.

107- چه کنیم که کرم های ورمی کمپوست سالم باقی بمانند؟

برای اینکه کرم ها سالم بمانند، کمپوست باید دست کم دو بار در سال برداشت شود.

108- نسبت کربن به ازت در خاکستر چوب چقدر است؟

25 به 1

109- نسبت کربن به ازت در مقوای ریز ریز شده چقدر است؟

350 به 1

110- نسبت کربن به ازت در ساقه های ذرت چقدر است؟

75 به 1

111- نسبت کربن به ازت در زائدات میوه چقدر است؟

35 به 1

112- نسبت کربن به ازت در برگ ها چقدر است؟

60 به 1

113- نسبت کربن به ازت در روزنامه ریز ریز شده چقدر است؟

175 به 1

114- نسبت کربن به ازت در پوست بادام زمینی چقدر است؟

35 به 1

115- نسبت کربن به ازت در برگ سوزنی های کاج چقدر است؟

80 به 1

116- نسبت کربن به ازت در خاک اره چقدر است؟

325 به 1

117- نسبت کربن به ازت در بوریا؟

75 به 1

118- نسبت کربن به ازت در تراشه های چوب؟

400 به 1

119- نسبت کربن به ازت در یونجه؟

12 به 1

120- نسبت کربن به ازت در شبدر؟

23 به 1