5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

 

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

بروشور کمپوست ساز خانگی هیومس؛ مدل بوکاشی( کد 0594)


بوکاشی چیست؟


بوکاشی سیستمی با اصلیت ژاپنی است که در آن ضایعات غذایی مورد تخمیر قرار می گیرند. در این سیستم به یک سطل کوچک و سبوس حاوی میکروارگانیزم و مواد مغذی نیاز است. وقتی سبوس با ضایعات غذایی در یک ظرف در بسته ترکیب می شود، ضایعات غذایی تخمیر شده و و یک محصول " پیش کمپوست" غنی از مواد مغذی تولید می گردد.، این مخلوط می تواند در باغچه کوچک خانه شما دفن شده و تبدیل یه کمپوست گردد.


از آنجا که سیستم بوکاشی در بسته است و محصول "پیش کمپوست" در دل خاک قرار می گیرد، مشکلی بابت بو و جذب آفات وجود نخواهد داشت.
چه می توانم در سطل بوکاشی بریزم؟

brobuk 1

خرده سبزی و پوست میوه؛ باقیمانده مواد غذایی؛ خرده های گوشت خام و پخته؛ خرده های ماهی، استخوان و صدف

brobuk 2

گل های پژمرده داخل خانه؛ تفاله های قهوه و برگ های چای؛ نان و محصولات پخت و پز؛ آجیل و غلات

brobuk 3

تخم مرغ و پوست تخم مرغ؛ محصولات لبنی؛ پاستا و برنج
نکته: اگر بار اولی است که از بوکاشی استفاده می کنید بهتر است کار را با پوست و خرده های میوه و ضایعات سبزی آغاز نمایید.
آماده سازی غذا
برای کمک به فرآیند تخمیر، هر چیزی که می خواهید وارد سطل کنید را به اندازه قطعات 1 تا 3 سانتیمتر برش دهید.

brobuk 4

شروع فرآیند تخمیر

brobuk 5

1. یک لایه از سبوس بوکاشی را در ته سطل بوکاشی بالایی بریزید.
2.مایع اضافی غذای جمع آوری شده را زهکشی کنید. 
3.حدود 6 سانتیمتر از سطل را با آنچه مایل هستید کمپوست شود پر کنید و آن را با "هواگیر" فشار دهید تا هوای اضافی غذا خارج شود.
4.یک قاشق از سبوس بوکاشی را به سطح خرده های غذا بپاشید.

brobuk 6

5.بعد از هر بار استفاده، در سطل را محکم سر جای خود قرار دهید.
6.به مجرد اینکه ضایعات غذایی بیشتر جمع شد، می توانید آن ها را روی لایه قبلی بریزید و فرآیند را ادامه دهید: ریختن( مواد)؛ فشرده سازی و پخش( سبوس) سه کاری هستند که باید مرتبا انجام گیرند.
7.برای ممانعت از ورود هوای اضافی سعی کنید که فقط روزی یکبار غذا اضافه کنید؛ زیرا اکسیژن در فرآیند تخمیر خلل ایجاد می کند.
8.وقتی هوا گرمتر است و یا گوشت، ماهی یا پنیر اضافه کرده اید،؛ پخش سبوس را تا 2 قاشق غذاخوری افزایش دهید تا از تخمیر موثر و ممانعت از تولید بوی گندیدگی اجتناب حاصل نمایید.

تخمیر بوکاشی
وقتی سطل پر شد، در آن را گذاشته و آن را دور از نور مستقیم خورشید( حتی الامکان در سایه) برای 10 الی 14 روز قرار دهید.
توجه: رشد کپک سفید در بالای جامدات و مایعات نشانه خوبی است و همچنین بوی ترشی و شیرین
در حال انجام فرآیند می توانید کار را با سیستم دوم آغاز کنید( اگر دو سطل خریداری کرده اید)
بعد از 10 تا 14 روز، فرآیند تخمیر سیستم اول کامل است. به این نکته توجه کنید که جامدات حاصله هنوز کمپوست کامل نیستند. آن ها ماده "پیش کمپوست" هستند. سبوس بوکاشی حاوی میکروارگانیزم های خوبی است که بدون تولید بو یا جذب آفات، کمک به تجزیه بیشتر ماده و تولید کمپوست می کند.
شما باید محتویات سطل بوکاشی را به دور از ریشه درختان، گل های دوست داشتنی و یا باغچه سبزیجات دفن کنید؛ زیرا اسیدی است.


مایع بوکاشی


از آنجا که خرده های غذا پر از رطوبت هستند، مایع سیستم زهکشی شده و در سطل پایینی جمع می شود. این "مایع بوکاشی" نامیده می شود. بهترین کار این است که هر 2 تا 3 روز یکبار مایع زهکشی شده و جمع آوری گشته در سطل پایینی را برداشت کرده و در یک ظرف( مثلا سطل) بریزیم.
مایع شامل مواد مغذی حاصل از ضایعات غذایی است و به علت در بر داشتن میکروارگانیزم های مفید "زنده" است. پس می تواند به عنوان "کود مایع" استفاده شود. اما دقت کنید: مایع بسیار قوی و اسیدی است. آن نیاز دارد که به رقت 1 به 100 برسد، یعتی هر 2 قاشق چایخوری آن را باید داخل یک لیتر آب بریزید. شما می توانید از این مایع رقیق شده برای باغ و باغچه، درختان یا گل های داخل گلدان استفاده نمایید.
مایع بوکاشی رقیق نشده می تواند به عنوان یک لوله باز کن طبیعی در داخل زهکش دوش، سینک یا توالت مورد استفاده قرار گیرد.

brobuk 7

دفن بوکاشی تخمیر شده
ترانشه ای به عمق سطل بوکاشی و طول دو برابر در صاف سطل ایجاد کنید. غذای تخمیر شده را در طول ترانشه پخش کرده و آن را با 5 تا 8 سانتیمتر خاک نمناک پوشش دهید.
زمان برداشت 
بعد از حدود 15 روز، بوکاشی تخمیر شده تبدیل به کمپوست پر از مواد مغذی می شود. شما می توانید گیاهان را مستقیما روی آن بکارید و یا آن را در باغ و باغچه بگسترانید.

brobuk 8

راه‌های ارتباطی با ما "هیومُس"
09224055895
09122039437
02188003988
02188331528

6 BUKASHI GASHANG1V

برای دریافت بروشور سطل کمپوست ساز مدل پاسیویی ایجا را کلیک کنید.

نحوه پر کردن سطل کمپ.ست بوکاشی از زائدات میوه، سبزی و پسماندهای آشپزی را می توانید در لینک زیر مشاهده نمایید:

https://www.aparat.com/v/blxiM

فیلم ها و تصاویر بیشتر را در "دوربین، حرکت" ببینید!