5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

مژده! مژده: نظر به مرتفع شدن مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، از اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را از سر گرفته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان، به دلیل تاخیر پیش آمده این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

سطل بوکاشی خود ساخته!

بوکاشی یکی از داغ ترین موضوعاتی است که من در سال 2017 با آن روبرو شدم. برای آن من در جستجوی میکروارگانیزم های موثر بودم. در 2018 من در جستجوی سطل های بوکاشی بودم، اما فقط توانستم آن ها را در ژاپن پیدا کنم که برچسب قیمت حدود 60 یورو در آلمان و 90 یورو در فنلاند خورده بودند.( 4 میلیون و 200 هزار تا 6 میلیون و 300 هزار تومان به پول ایران) متاسفانه، 90 یورو برای یک تکه پلاستیکی که احتمالاً هزینه تولید آن 8 یورو است، برای من در سایت حریص کمی زیاد است. ( سطل های بوکاشی ما ارزانتر هستند! قیمت سطل ها و سبوس بوکاشی را ببینید!) پس، من مصمم شدم خودم بسازم:

فهرست مواد

دو تا سطل 10 تا 20 لیتری که می توانند براحتی در داخل هم فرو روند. صافی جوانب بهتر است. یکی باید در داشته باشد.
1 شیر که بیش از نیم اینچ رزوه نشده است با دو آب بند و یک مهره
2 کیسه با حدود 1 لیتر ماسه

وسایل

مته؛ با سری های در اندازه های مختلف
چاقو
اره ای که بتواند پلاستیک را برش دهد
سنباده کاغذی
نوار تفلون
قلم اندازه گذاری
خط کش/ متر اندازه گیری

دستورالعمل

1- اندازه شیر را تعیین کنید و با یک قلم مارکر ته سطل را نشانه گذاری نمایید. اطمینان حاصل کنید که وقتی شیر را بعداً وارد کردید تا حد امکان پایین باشد اما همچنان به مهره داخل سطل اجازه دهید که شیر را نگه دارد. نیاز به مقداری فضای اضافی برای مهره دارید.
2- سوراخ داخل سطل را با یک مته کوچک 3 تا 4 میلیمتری حفر نمایید.
3- به تدریج اندازه نوک مته را زیاد کنید تا به قطر شیر برسد.
4- اگر مته ای ندارید که هم سایز نوک شیر باشد، از مته یا درلی استفاده کنید که نزدیک اندازه شیر باشد و قسمت باقیمانده را با چاقو برش دهید.
5- نوار تفلون را دور رزوه های شیر بپیچید.
6- واشر را روی رزوه شیر بگذارید، شیر را روی سطل قرار دهید و داخل سطل کنید، واشر دوم را روی رزوه قرار دهید و در انتها مهره را روی رزوه بگذارید.
7- شیر را با مهره محکم کنید.
8- یک حلقه 4 سانتی متری از اطراف سطل دوم را نشانه گذاری کنید. این، صافی شما خواهد بود.
9- در راستای حلقه نشان گذاری شده برش بزنید.
10- از سنباده برای تمیز کاری قسمت های برش خورده استفاده کنید.
11- 20 تا 40 سوراخ 3 تا 4 میلیمتری داخل ته ایجاد کنید تا یک صافی واقعی درست کنید.
12- حدود 8 سانت از یکطرف را ببرید. صافی نیاز دارد که داخل سطل شود، اما داخل سطل مهره است. ما اساسا فضایی را برای مهره برش می زنیم.
13- نشت را تست کنید. مقداری آب در ظرف بریزید و ببینید که آیا شیر آن را نگه می دارد.
14- با پذیرش "تست نشت" صافی را قرار دهید.
15- به تدریج مواد قابل کمپوست شدن را بریزید و میکروارگانیزم های موثر را اسپری کنید.
16- از کیسه دو جداره استفاده کرده و کیسه داخلی را با دو لیتر ماسه پر کنید.
17- کیسه ماسه را در بالای مواد قابل کمپوست شدن قرار دهید.
18- در سطل را بگذارید.
تصاویر زیر بهتان می گویند که چطور کار را جلو ببرید:

گام به گام با تصاویر

BUKDIY1

مواد و وسایل مورد نیاز برای درست کردن سطل بوکاشی

BUKDIY2

نشانه گذاری نقطه برای شیر سطل بوکاشی

BUKDIY3

فاصله گذاری به منظور برش ته

BUKDIY4

خط در راستای ته شیر

BUKDIY5

برش ته سطل

BUKDIY6

حفاری سوراخ ها در داخل سطل بریده شده؛ ایجاد یک صافی

BUKDIY7

استفاده از نوار تفلون شیر برای آب بندی آن

BUKDIY8
شیر دیده شده از داخل سطل

BUKDIY9

برش یکطرفه به منظور ایجاد فضایی برای مهره شیر

BUKDIY10

صافی داخل سطل

BUKDIY11

اسپری لایه های مواد کمپوست شدنی

BUKDIY12

کیسه ماسه ای بالای مواد کمپوست شدنی

BUKDIY13

ماسه داخل کیسه

BUKDIY14

سطل های بوکاشی خود ساخته