بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"
4- تغذیه بوکاشی
وقتی سطل بوکاشی زیر سینک آشپزخانه، گاراژ یا بیرون است؛ تغذیه آن ساده است. بهترین راه این است که خرده ها و غذاهای تاریخ گذشته را در سطل آشپزخانه ذخیره سازی نمایید و بعد آن ها را در لایه های 3 تا 5 سانتیمتر به داخل سطل بوکاشی خالی نمایید. آنگاه، 4 تا 5 اسپری آنزیم شتاب دهنده اضافه کنید.
آنزیم به رفع بو کمک کرده و باعث می شود فرآیند تخمیر زودتر آغاز گردد.
1- خرد سازی
2- اسپری
3- فشرده سازی
4- درزگیری
مطمئن باشید که در را محکم بسته و تهویه را به حداقل رسانیده اید. اگر خرده های در حال تخمیر در تماس با هوای زیاد قرار گیرند، ممکن است در عوض اینکه بطور بی هوازی تخمیر شوند؛ بطور هوازی بگندند. در این حال، تجزیه آرام می شود و بوی ناگوار و نامطبوع تولید می شود.
آیا می دانستید؟
محتویات باید بوی میوه و سرکه ملایم سیب بدهند. نگران کپک سفید سطل نباشید. این چیز خوبی است و نشانه اینکه سیستم کار می کند!