بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"







5- کود مایع بوکاشی
همچنانکه خرده ها تجزیه می شوند، یک مایع غنی از نیتروژن تولید می کنند که دارای کلی میکروارگانیزم هست: مایع بوکاشی! این مایع را باید دست کم یک یا دو بار در هفته از طریق شیر سطل، زهکشی نمایید.
یک فنجان کوچک از مایع به ازای هر 10 لیتر آب
مایع بوکاشی فوق العاده تغلیظ شده است و برای کوددهی گیاهان عالی است. 1 فنجان کوچک مایع بوکاشی را با 10 لیتر آب سطل مخلوط کنید.( باید رنگ چای رقیق باشد) و گیاهان شما عاشقش خواهند شد.
قبل بعد
نکات
اگر برای کار یا تعطیلات، شهر را ترک می کنید می توانید سطل را رها کنید تا عملیات تخمیر صورت گیرد. ممکن است بخواهید اسپری آنزیم یا دانه اضافی اضافه کرده و اطمینان حاصل نمایید که در سطل محکم و آب بند است.
با طولانیتر شدن تخمیر، تجزیه در خاک یا سطل کمپوست سریعتر صورت می گیرد. عموما خرده های شما بعد از 4 هفته کاملا تخمیر می شوند.
در شکل رقیق نشده، مایع به عنوان یک زهکش طبیعی تمیز کننده عمل می کند. شما می توانید ماهی یکبار کمی از آن را در سینک بریزید تا کمک به پیشگیری از تولید جلبک نماید. باکتری های خوب کمک می کنند تا آبراهه ها تمیز شوند.