نیم نگاه
اولین و تنها، در حال حاضر، مبتکر و سازنده سطل های تولید کمپوست خانگی و آپارتمانی ارزان قیمت ( زیر 1 میلیون) در سراسر کشور
09122039437 09224055895 02188331528 09190288290
بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!
نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!
- بازدید: 6900
ورمی کمپوست و مشکلات آن
یک جعبه کرمی همانند یک اکوسیستم کوچک عمل می کند؛ با فراِیندهای متعددی که همه روی هم اثر می گذارند. اگر یکی از این فرآیندها غلط باشد یا یکی از ورودی ها حذف شود، تعادل تمام سیستم از دست می رود. بعضی از ماجراهای عمومی که محتمل است شما با آن ها روبرو شوید، و برخی از راه حل های احتمالی در زیر آورده شده اند.
- بازدید: 6690
بهترین پی اچ برای کمپوست سازی با کرم ها( کد 0514)
کمپوست سازی موفق با کرم مستلزم این است که ظرف کرمی کم بو نگه داشته شود و برای کرم ها ایمن باشد. یک فاکتور حیاتی اسیدیته جعبه کرمی است. بستر جعبه کرمی نیاز به سطح پی اچ در محدوده معین دارد. خیلی اسیدی باشد، کرم ها مریض می شوند و حتی می میرند. کرم های کمپوست ساز در محیط خنثی رشد و نمو می کنند. چطور می توانید کمک کنید که پی اچ خنثی در جعبه کرمی نگهداری شود؟ لازم است اسیدیته جعبه را اندازه بگیرید؟ کدام خرده های غذایی اسیدیته جعبه را افزایش می دهند؟