نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

نکته بسیار مهم: به دلیل مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، تا اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را متوقف ساخته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان به خرید این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

سطوح سختی در آب آریزونا می تواند به ایجاد پوسته در دستگاهها و لوله کشی منجر شود.


آنطور که معلوم شده آریزونا آب سختی دارد.اما با پذیرش این حقیقت مجبورید تصمیم بگیرید با آب خانه تان باید چه کنید.
اصول پایه اینها هستند:بخش داخلی ایالات متحده , آب را وقتی که بصورت طبیعی 1 تا 3.5 گرین در گالن بی کربنات کلسیم و منیزیوم دارد تا اندازه کمی سخت می داند.در آریزونا سطوح سختی می تواند بیش از 20 گرین بر گالن باشد ولی این سطوح خطرناک نیست.بطور کلی 80 درصد آب ایالات متحده ,سخت در نظر گرفته می شود.

kafshoor
آنچه که خانه دارها دوست ندارند این است که این مواد معدنی می توانند سبب ایجاد پوسته و رسوب در داخل دستگاهها و لوله کشی شوند.زیرا در نتیجه این امر عمر مفید دستگاههای ظرفشویی و آبگرمکن ها کم می شود.سخت تر بودن آب باعث می شود که تمامی سفیدی ها,خاکستری به نظر برسند.
بعضی از ما مزه آب را دوست نداریم.شما می توانید از صافی کربنی برای بهبود مزه آب استفاده کنید.ولی در نظر بگیبرید که در عین حال می توانید توسط یک سیستم اسمز معکوس یا واحد تقطیر , به وسیله ترکیب صافی کربنی با واحد حذف جامدات محلول یا آنچه در محاوره بعضی از مردم مواد شناور گفته می شود ,آب را زلال تر نیز نمایید.
وقتی بحث سختی آب پیش می آید, ما توصیه به خرید یا اجاره سیستم سختی گیری از آب که جریان را اداره می کند,می نماییم.زیرا این تنها راه حذف یا به حداقل رسانیدن رسوب ایجاد شده روی دیواره و بدنه دوش ها و پوسته های داخل دستگاهها و آبگرمکن ها است.در این فرآیند شما می توانید مشکلات خشکی پوست را از بین برده و استفاده از صابون ها,دترجنت ها ,شامپوها و نرم کننده های مصنوعی را تقلیل دهید.
اگر شما قبل از خرید یا اجاره مشغول انجام تکالیف خانگیتان هستید, محتملا برمبنای آنچه دیوید پری;مدیر اجرایی شرکت کیفیت آب آریزونا که یک سازمان تجاری غیر انتفاعی است;می گوید خیلی از افسانه ها را در باره آنچه تصفیه آب انجام می دهد و آنچه انجام نمی دهد,می شنوید.اینجا بعضی از ادعاها هستند که می بایست نقد شوند:
افسانه شماره یک:شما می توانید آب را با سیستم بدون نمک سختی زدایی نمایید.این امر امکان پذیر نیست.سیستم هایی که ادعا دارند سختی گیرهای بدون رسوب هستند در حقیقت فقط دستگاههایی هستند که مانع ایجاد پوسته می شوند.بعضی از اینها پوسته داخل دستگاهها را کم می کنند و حال آنکه بعضی دیگرشان بطور کلی سخت بر روی پوسته اثر می کنند.این دستگاههای تصفیه آب ممکن است از تجهیزات مغناطیسی,کاتالیتیکی, الکتریکی یا الکترودیالیز استفاده کنند.اغلب این دستگاهها تاییدیه مستقلی مبنی بر اینکه یون های کلسیم و منیزیوم را حذف می کنند و یا تشکیل پوسته و رسوب را کم می کنند ندارند.اغلب این سیستم ها با صافی کربنی جفت می شوند تا مزه آب را بهتر کنند.ولی بهترین راه برای کاهش سختی آب استفاده از سختی گیر یا نرم کننده مبادله کننده یونی است.این سیستم سختی; رسوب حاصل از کلسیم و منیزیوم; را با جایگزینی با کلرید سدیم یا پتاسیم حذف می کند.
افسانه شماره دو:با حذف جامدات محلول از آب , شما بدنتان را از مواد مغذی تندرستی همانند کلسیم و منیزیوم که در آب سخت غالبند محروم می کنید.مشکلی که در این بحث وجود دارد این است که کلسیم و منیزیوم آب شما به شکل معدنی هستند و نمی توانند به همان روشی که مواد معدنی غذا یا مکمل های غذایی مورد استفاده قرار می گیرند,هضم شوند.
افسانه شماره سه:آب سختی گیری شده ورقه ای را روی پوست شما می گذارد زیرا چیزهایی به آن اضافه شده اند.حقیقت این است که پوست شما بعد از دوش گرفتن در آب نرمتر, احساس می کند که نرم تر شده و خشکی کمتری دارد زیرا روغن های طبیعی مرطوب کننده بدن بهتر می توانند به سطح پوست بدن شما برسند.به علاوه صابون ها,شامپوها و ژل ها بهتر کف می کنند.بعد از دوش گرفتن در آب نرم,شما حقیقتا تمیز تر از وقتی می شوید که در آب سخت دوش می گیرید.
افسانه شماره 4:نرم کننده ها نمک اضافی به آب می دهند.در حقیقت این اتفاق نمی افتد زیرا فرآیند نرم کنندگی یک سیستم تبادل یونی است که نمک هایی که کلسیم و منیزیوم نگه می دارند را حذف می کنند و آنها را با دیگر نمک ها جایگزین می نماید.شما حقیقتا در مجموع سطح کل نمک آب را تغییر نمی دهید.برای مقایسه, یک لیوان 8 اونسی کوکا کولا 30 میلی گرم سدیم دارد ,در حالی که در یک لیوان 8 اونسی آب نرم شده کمتر از 12.5 میلی گرم سدیم موجود است.بر مبنای اطلاعات حاصله از مرکز کنترل بیماری ها, یک برش یک اونسی از نان بین 80 تا 230 میلی گرم نمک دارد که این امر وابسته به نوع نان است.
افسانه شماره 5:آب آشامیدنی تصفیه شده با اسمز معکوس یا تقطیر, مواد معدنی ضروری را از بدن شما خواهد شست.این داستان قدیمی و غیر واقعی در سراسر اینترنت پیدا می شود.بنابرآنچه پری می گوید با نوشیدن آب صاف شده یا تقطیر شده هیچ چیزی از بدن شما شسته نمی شود.سازمان حفاظت از محیط زیست حقیقتا از استفاده از اسمز معکوس برای حذف بعضی مواد از آب آشامیدنی دفاع می کند.عموما, شما باید از سر و کار داشتن با شرکت هایی اجتناب کنید که تاکتیک های نادری را برای ایمنی منابع آب آشامیدنی شهری شما مد نظر قرار می دهند.
افسانه شماره 6:آب حاصل از یک سیستم اسمز معکوس یا سیستم تقطیر , اسیدی خواهد بود.آب تقطیر شده یا تحت فرآیند اسمز معکوس قرار گرفته پی اچ پایینتری دارد.این امر به خاطر این است که این سیستم ها جامدات بی کربنات محلول را حذف می کنند و نه دی اکسید کربنی که تولید کننده اسید است.اسید کربنیک در آب اسمز معکوس شده وجود دارد بدون اینکه بی کربنات آن را خنثی کند.با اینحال این مورد نه از لحاظ تندرستی آزارنده است و نه موجب خطر در لوله های آبرسانی می شود.هر چند پی اچ آب شیر تصفیه نشده حدود 7 است, سطح آب اسمز معکوس شده حدود 6 است.نوشابه های غیر الکلی و نوشیدنی های ورزشی عموما پی اچ 2.5 دارند, آب پرتقال پی اچ 3 دارد و قهوه پی اچ 4 دارد.ما همه این نوشیدنی ها را در طول زمان می نوشیم بدون آنکه مشکلات بزرگی برایمان ایجاد کند.
قبل از بکار گیری یک پیمانکار تصفیه آب مطمئن باشید که پیمانکار معتبر بوده و دارای ضمانت نامه و بیمه نامه نیز هست.آیا پیمانکار از تکنسین های مجرب و دانش آموخته در کارگذاری و پشتیبانی استفاده می کند؟آیا او قبل از توصیه , آب را آزمایش می کند حتی اگر منبع,آب شهری باشد؟آیا او هزینه روز افزون بهره برداری و نگهداری را می داند؟
*مقاله ترجمه است
پانوشت: برای گرفتن اطلاعات و مشاوره های بیشتر در باره سختی گیری از آب که با استناد به مراجع و استانداردهای معتبر ملی و بین المللی انجام می گیرد , می توانید از شماره های مندرج در سایت ما و به ویژه شماره 09122039437 استفاده نمایید!