بر پایه یک بازرسی نزدیک تر.....( کد 0016)
هر رستورانی مجبور به داشتن بازرس بهداشت است که در محل کار فعالیت نماید. با این حال، حتی اگر یک رستوران، درجه عالی داشته باشد، احتمال این وجود دارد که شما در آنجا با تعدادی میکروب و آلودگی تماس حاصل نمایید. بعضی چیزها از دیگران آلوده ترند.پس شاید ایده ای خوب باشد که بدانید در کجاها می توانید آن ها را ببینید و چطور ممکن است از آن ها اجتناب نمایید.
کثیف ترین چیزهای رستوران ها
منو
بعضی وقت ها، کثیف ترین چیزهای منوی یک رستوران، تقریبا، خود منو است. مطالعات نشان داده اند که آثاری از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس می توانند در منو پیدا شوند.( با در نظر گرفتن این موضوع که منوها بسیار دست به دست می شوند)
منوهای پلاستیکی از منوهای کاغذی آلوده ترند؛ به ویژه وقتی تر می شوند. پلاستیک آب را جذب نمی کند. پس آب تا زمان بخار شدن روی پلاستیک باقی می ماند. این امر برای باکتری ها زمان کافی جهت رشد ایجاد می کند. بعد از لمس منو و قبل از خوردن هر چیزی، به ویژه غذاهای انگشتی و غذاهایی که تقسیم می شوند، دست های خود را بشویید. این امر می تواند مانع گسترش میکروب ها شود.
صفحات لمسی
این وسایل کار سفارش را راحت تر و سریع تر می سازند. با این حال، این ها گرفتن و جمع کردن میکروب ها را هم سریع تر و آسان تر می سازند.
دانشگاه متروپولیتن لندن صفحات لمسی چندین رستوران را تست کرده و آثاری از اشرشیاکلی مدفوعی و استافیلوکوکوس اورئوس را پیدا نموده است. هر دو این ها می توانند سبب عفونت گردند.
یخ
باکتری ها می توانند در آب رشد کنند. پس این احساس به وجود می آید که باکتری ها می توانند در یخ هم خانه کنند.یک مطالعه از یخ های گرفته شده از بارها و رستوران ها نشان داده است که در آن ها چند نوع باکتری که می توانند سبب عفونت شوند دیده می شود؛ البته نه به اندازه کافی برای انجام این کار!
شگفت آور این است که در مطالعه ای دیگر دانشمندان قطعه های یخ را با 4 نوع باکتری آلوده کرده و آن ها را در نوشیدنی هایی همانند ودکا، ویسکی، جین، چای هلو، آب تونیک( آب گازدار) و سودا قرار دادند. فقط ویسکی، یک نوشیدنی بدون باکتری زنده بود.
برش های لیمو ترش
قطعات لیمو ترش، با وجود داشتن ظاهر خوب و دادن کمی مزه، می توانند میکروب ها را منتشر کنند. در آزمایش ها، 70 درصد نمونه ها موجود زنده داشتند؛ بعضی ها تا حد 25 تا!
اسیدهای معده شما می تواند اغلب آن ها را خنثی کند، اما بعضی ها مشکلات شکمی ایجاد می کنند. اگر دیابت دارید، ناراحتی کلیه دارید، تحت شیمی درمانی هستید، احتمالا بیشتر تحت تاثیر قرار خواهید گرفت.
اگر راهش هست، اگر می توانید، قبل از سفارش ببینید که آیا خدمتکاران دستکش یا انبر دارند تا نوشیدنی ها را آذین بندی کنند؟
بوفه ها
متاسفانه، همه خوردنی های بوفه می توانند میکروب ها را به شما انتقال دهند. یک مشکل بزرگ این است که مردمی که در صف هستند روی غذا و وسایل غذاخوری تنفس کرده و یا آن ها را لمس می کنند. شما می توانید برای حفاظت از خود و دیگران از برداشتن گام های زیر پیروی نمایید:
اطمینان داشته باشید که گوشت سرو شده داغ و زیر لامپ های حرارتی یا سطوح حرارت دیده قرار دارد و گوشت های سرد در یخ قرار گرفته اند.
در بازگشت دوم( وقتی به بوفه بر می گردید) بشقاب تازه و قاشق چنگال جدید بردارید.
موقع سرو، از یک قاشق چنگال و وسایل برداشت برای غذاهای مختلف استفاده نکنید.
در صف بوفه غذا نخورید.
اگر حال خوبی ندارید، یک نفر دیگر ظرف غذایتان را پر کند.
حفاظ عطسه را جستجو کنید؛ پنجره های شیشه ای کوچک روی غذا! آن ها کمک می کنند تا میکروب ها دور بمانند.
اگر مجبور به عطسه کردن هستید، قبل از عطسه از غذا دور شوید.
سالاد بارها
همانند بوفه، این ها می توانند خانه دوست داشتنی میکروب ها باشند. اطمینان حاصل نمایید که غذاهای سرد، سرد نگه داشته شده اند. از آنجا که سبزی ها و میوه ها سرباز هستند، می توانید تازگی آن ها را کنترل نمایید. اینجا هم حفاظ های عطسه می توانند مفید باشند، و شما می توانید در مراجعه مجدد به سالاد بار از قاشق چنگال های جدید و بشقاب های جدید استفاده کنید.
سینی های کافه تریا
استفاده از سینی برای حمل غذا از بوفه یا سالاد بار خیال شما را تخت عاری از میکروب بودن نخواهد کرد. یک مطالعه نشان داده است که سینی های کافه تریا یک شمارش بشقابی هوازی، سطح میکروب ها در یک محصول، بیشتر از 200 داشتند. این عدد دو برابر شمارش در یک سینی است که تمیز به نظر می رسد. آن همچنین بیشتر از حمام و زیرانداز ورزشی است که مرتبا تمیز می گردد.
ادویه ها
چیزهایی همانند نمک، فلفل، کچاپ، سس خردل به غذا طعم اضافه می کنند، ولی آن ها میکروب ها را هم اضافه می کنند. عناصری که دستکاری و رد و بدل می شوند، همانند بطری های ادویه و نمک پاش ها می توانند خانه باکتری های مدفوعی همانند اشرشیا کلی و کلیفرم باشند
در صورت دارا بودن ضد عفونی کننده دست یا پارچه ضد عفونی، شاید بد نباشد از آن ها برای بطری ها و پاشنده ها هم، قبل از استفاده، استفاده نمایید
.
سطوح میز
فکر کردن به اینکه چون خدمتکار میز شما را تمیز می کند پس حتما میز عاری از میکروب های بیماریزا خواهد بود را فقط باید در تئوری خوب در نظر گرفت. این تئوری در عمل جواب خوبی نمی دهد. باکتری هایی که می توانند باعث بیماری شوند قادرند در بسیاری از پارچه های مورد استفاده در تمیز کردن میزهای فود کورت ها پیدا شوند.
مهم: اگر اطلاعات خود را بیش از مطالعه و خواندن، از طریق شنیدن به دست می آورید بهتان توصیه می کنیم که "چرا مشاوره تلفنی!؟" را بخوانید.