نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

نکته بسیار مهم: به دلیل مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، تا اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را متوقف ساخته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان به خرید این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

زمان های زیر بر پایه درجه حرارت صفر درجه فارنهایت یا پایین تر فریزر می باشد.ذخیره سازی و خوردن غذاهای فریز شده که از زمان های زیر بیشتر مانده باشند خطرناک نیست اما طعم و ترکیب غذاها شروع به کاهش کیفیت خواهد نمود:

1-تکه های جوجه یا بوقلمون پخته نشده:9 ماه
2-پای های میوه پخته نشده:8 ماه
3-میوه:6 تا 12 ماه
4-گوشت کبابی پخته نشده:6 تا 12 ماه
5-کره:6 تا 9 ماه
6-ماهی لاغر:6 ماه
7-کباب پخته نشده:4 تا 12 ماه
8-جوجه یا بوقلمون پخته:4 تا 6 ماه
9-لب و لوچه پخته نشده:4 تا 6 ماه
10-صدف پخته نشده:3 تا 6 ماه
11-همبرگر:3 تا 4 ماه
12-نان و کیک:3 ماه
13-کلوچه پخته شده یا خمیر:3 ماه
14-کسرول گوشت پخته شده:3 ماه
15-ماهی چرب:2 تا 3 ماه
16-سوپ و تاس کباب:2 تا 3 ماه
17-بستنی و شربت:2 ماه
18-ژامبون پخته شده:2 ماه

freezer