نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

نکته بسیار مهم: به دلیل مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، تا اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را متوقف ساخته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان به خرید این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

اگر مدیریت یک مرکز تهیه ,توزیع و عرضه مواد غذایی را بر عهده دارید و یا در چنین مرکزی کار می کنید باید برایتان مهم باشد که بدانید چه کسانی نیاز به استفاده از روپوش و کلاه دارند و کدام ها باید در حین کار دست های خود را با دستکش بپوشانند. پاسخ این دو سوال را به نقل از راهنمای بهداشت محیط صنوف تهیه شده توسط وزارت بهداشت,درمان و آموزش پزشکی برایتان می آوریم:

4-4-6-کلیه کارکنان,کارگران و تهیه کنندگان مواد غذایی برای جلوگیری از آلودگی متقاطع یا ثانویه مواد غذایی, انواع ظروف,تجهیزات و سطوح کار باید بر روی لباس بیرونی , لباس یا روپوش کار,پیش بند و احتمالا کلاه کار تمیز بپوشند.همچنین اشخاصی مانند شاغلین و فروشندگان اغذیه و ساندویچ, آب میوه,بستنی, شیرینی جات, کله و پاچه و جگرکی و صنوف مشابه علاوه بر روپوش و کلاه ملزم به استفاده از دستکش در حین کار می باشند.