PAGEONEFONTBIGV

 الان بخرید                                                                                                                                                            چطور کار می کند؟

 کمپوست سازی بوکاشی چیست؟

 بوکاشی را، واقعا، باید مجموعه ای از میکروب ها در نظر گرفت. خاکی که مقدار زیادی از آن ها را داشته باشد خوشحال خواهد شد و در طول عمر خود با آن ها ارتباط خوبی برقرار خواهد کرد. کمپوست سازی بوکاشی برای خاک همانند چیزی در مایه های پروبیوتیک ها است. با کمپوست سازی بوکاشی، یک سفر به سوی داشتن باغی سالم و تاب آور آغاز خواهد شد.

 

چرا از ما بخرید؟

تا این تاریخ( 29 تیر 1404) ما تنها تولید کننده سطل های بوکاشی داخل کشور هستیم. توجه به فرآیند تولید محصول یا خاک بوکاشی است که سطل های ما را ویژه می کند. خبری از شکستن در، خرابی شیر یا درز و ترک بدنه در کار نیست. این سطل های کمپوست، از رزین های با کیفیت و ایمن برای مواد غذایی ساخته شده و با سال ها دوام آوری، هیچگونه نشتی به کمپوست بوکاشی شما نمی دهند. ما به کمپوست بوکاشی علاقمند هستیم و تنها کاری که می کنیم همین است.

PAGEONEONLY

5 EMTIAzv

 

نکته: به دلیل گران شدن روزانه، حتی لحظه ای، کالاها و مواد اولیه و خدمات دریافتی ما؛ قیمت ها فقط تا پایان آبان 1404 معتبر هستند!

بسته های بوکاشی دو تایی

1,998,000-2,997,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

کمپوست سازی موفقیت آمیز بوکاشی عموما با استفاده از دو سطل صورت می گیرد، زیرا این امر به شما اجازه می دهد تمامی ضایعاتی که تولید می کنید را مستمرا جمع آوری کرده و کمپوست نمایید. لذا ما به همه آن هایی که تازه به جمع کمپوست کنندگان بوکاشی می پیوندند توصیه می کنیم که دو سطل را خریداری کنند.

 

هر مجموعه مشتمل است بر:

 

2 سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر بر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید

بسته های 370 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 227 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!     

 

بسته های بوکاشی یک عددی  

1,250,000-1,749,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

 سطل بوکاشی تکی انتخاب خوبی برای آشپزخانه ای است که ضایعات غذایی زیاد تولید نمی کند. علاوه بر این آن ها که در اول راه هستند و نمی خواهند زیاد هزینه کنند شاید دوستدار این باشند که کار را با تک شروع کرده و وقتی قلق کار دستشان آمد آن را جفت کنند. هر کدام از این بسته ها هم هر آنچه شما برای کمپوست سازی نیاز داشته باشید دارند:

DOPOODRONE

 1  سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید.

بسته های 185 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 113 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!

 

همه محصولات ما را ببینید

 INSICONV  TELICONV

یاد بگیرید

سوالات پر تکرار

خواندنی ها 

داستان جذاب "انقلاب" بوکاشی

AFRICABUK2

برای یافتن جواب ما باید به 1982 و اوکیناوا بر گردیم.

جداسازی زباله های تر و خشک

تردیدی نیست که جداسازی زباله های تر و خشک از هم باید اجباری شود.جداسازی یا تفکیک اصطلاحی است که به سادگی به قرار دادن زباله ها در دو گروه تر و خشک اشاره دارد;عاملی که باعث می شود دستکاری مواد زاید جامد و کار بعدی روی زباله ها راحت تر صورت گیرد.

برای دانستن اینکه کدام زباله ها تر و یا قابل تجزیه زیستی هستند و یا خشکند و نمی توان آنها را مورد این قسم تجزیه قرار داد کافی است از خودتان بپرسید:اگر من این زباله را داخل چاله ای قرار داده و رویش را بپوشانم, آیا تبدیل به لجن یا کود می شود؟

tarkhoshk
چرا جداسازی مهم است؟
جداسازی مهم است زیرا:
زباله هایی که خوب جدا نمی شوند در اماکن دفن زباله مخلوط می شوند.خطر این امر این است که آنها طی یک دوره زمانی نشت کرده و با شیرابه آلوده یا سمی خود آبهای زیر زمینی را آلوده کرده و گاز انفجاری متان را آزاد می کنند.
متان گاز سبز خانگی است که وفور و زیادی آن در نهایت به تغییرات شدید آب و هوایی و خشکی اقلیم می انجامد.نمونه چنین تغییراتی هم اکنون در دنیا قابل ملاحظه است.
جداسازی از سلامت مردم حفاظت می کند.وقتی زباله دزدها و آشغال جمع کن ها دستهایشان را داخل مخازن جمع آوری زباله می کنند تا مواد بازیافتی را بدست بیاورند, دستهایشان را زخمی می کنند و عفونت حاصل از زباله های تر یا قابل تجزیه زیستی از راه این دست های زخمی و خراشیده وارد بدنشان می شود.
اما چگونه می توان بدون حفر چاله تشخیص داد که کدام زباله ها تر و کدام ها خشکند؟
زباله های تر یا قابل تجزیه زیستی همان پسماندهای آشپزی یا زایدات آلی هستند و علاوه بر آن عبارتند از:
سبزیجات
میوه ها
گل ها
برگ های حاصل از باغ و باغبانی
تراشه های چوب و مداد
زباله های خشک که قابل تجزیه زیستی نیستند عبارتند از:
پلاستیک ها
کاغذ
شیشه
فلزات
بطری ها و جعبه های نوشیدنی ها و مواد غذایی
فویل آلومینیمی
اگر خودمان را در قبال تندرستی همه مردم و آحاد جامعه مسئول می دانیم و می خواهیم به عنوان نمونه مانع از به مخاطره افتادن سلامتی زباله دزدها و آشغال جمع کن ها شویم بهتر است جداسازی زباله هایی که در خانه ها تولید می شوند را جدی بگیریم.
وقتی مواد زاید جامد یا زباله ها بخوبی جداسازی نگردند,کمتر بازیافت می شوند زیرا بازیافتی که با جداسازی مواد از آنها توام باشد چندان ساده نیست.این عبارت دقیقا به معنای هدر دادن بسیاری از منابع معنی می شود.
چطور می توانید جداسازی نمایید؟
هم اکنون شروع به جداسازی زباله ها در خانه تان کنید.
جداسازی از ساده ترین کارهایی است که می توان انجامش داد;کاری که عموما در آشپزخانه آغاز می گردد.زباله می تواند چنان که گفته شد به دو بخش خشک و تر تقسیم شود.
دو زباله دان مجزا داشته باشید.یکی را به زباله های ترتان اختصاص دهید و در دیگری خشک ها را بریزید.
کار را با جداسازی در آشپزخانه تان شروع کنید.مابقی آنچه در خانه تان باقی می ماند را زباله خشک بگیرید!