PAGEONEFONTBIGV

 الان بخرید                                                                                                                                                            چطور کار می کند؟

 کمپوست سازی بوکاشی چیست؟

 بوکاشی را، واقعا، باید مجموعه ای از میکروب ها در نظر گرفت. خاکی که مقدار زیادی از آن ها را داشته باشد خوشحال خواهد شد و در طول عمر خود با آن ها ارتباط خوبی برقرار خواهد کرد. کمپوست سازی بوکاشی برای خاک همانند چیزی در مایه های پروبیوتیک ها است. با کمپوست سازی بوکاشی، یک سفر به سوی داشتن باغی سالم و تاب آور آغاز خواهد شد.

 

چرا از ما بخرید؟

تا این تاریخ( 29 تیر 1404) ما تنها تولید کننده سطل های بوکاشی داخل کشور هستیم. توجه به فرآیند تولید محصول یا خاک بوکاشی است که سطل های ما را ویژه می کند. خبری از شکستن در، خرابی شیر یا درز و ترک بدنه در کار نیست. این سطل های کمپوست، از رزین های با کیفیت و ایمن برای مواد غذایی ساخته شده و با سال ها دوام آوری، هیچگونه نشتی به کمپوست بوکاشی شما نمی دهند. ما به کمپوست بوکاشی علاقمند هستیم و تنها کاری که می کنیم همین است.

PAGEONEONLY

5 EMTIAzv

 

نکته: به دلیل گران شدن روزانه، حتی لحظه ای، کالاها و مواد اولیه و خدمات دریافتی ما؛ قیمت ها فقط تا پایان آبان 1404 معتبر هستند!

بسته های بوکاشی دو تایی

1,998,000-2,997,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

کمپوست سازی موفقیت آمیز بوکاشی عموما با استفاده از دو سطل صورت می گیرد، زیرا این امر به شما اجازه می دهد تمامی ضایعاتی که تولید می کنید را مستمرا جمع آوری کرده و کمپوست نمایید. لذا ما به همه آن هایی که تازه به جمع کمپوست کنندگان بوکاشی می پیوندند توصیه می کنیم که دو سطل را خریداری کنند.

 

هر مجموعه مشتمل است بر:

 

2 سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر بر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید

بسته های 370 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 227 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!     

 

بسته های بوکاشی یک عددی  

1,250,000-1,749,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

 سطل بوکاشی تکی انتخاب خوبی برای آشپزخانه ای است که ضایعات غذایی زیاد تولید نمی کند. علاوه بر این آن ها که در اول راه هستند و نمی خواهند زیاد هزینه کنند شاید دوستدار این باشند که کار را با تک شروع کرده و وقتی قلق کار دستشان آمد آن را جفت کنند. هر کدام از این بسته ها هم هر آنچه شما برای کمپوست سازی نیاز داشته باشید دارند:

DOPOODRONE

 1  سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید.

بسته های 185 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 113 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!

 

همه محصولات ما را ببینید

 INSICONV  TELICONV

یاد بگیرید

سوالات پر تکرار

خواندنی ها 

داستان جذاب "انقلاب" بوکاشی

AFRICABUK2

برای یافتن جواب ما باید به 1982 و اوکیناوا بر گردیم.

کمپوست سازی بوکاشی، سریع و آسان است. ضایعات غذایی را به سادگی به کمپوست ساز داخلی آشپزخانه اضافه کنید، پودر بوکاشی را بپاشید و برای گرفتن نتایج، منتظر بمانید. فقط 4 تا 6 هفته طول می کشد تا ضایعات غذایی به کمپوست غنی از مواد مغذی و میکروب تبدیل شوند. در باره بوکاشی بیشتر بخوانید و اگر دوست دارید ویدیوها را ببینید.

POOSTEBENANA

شروع کنید!

ویدیوهای ما به شما کمک می کنند تا از سیستم بوکاشی بیشتر سر در بیاورید. 

ویدیوهای بیشتر ما را ببینید!

4 گام فرآیند بوکاشی

1-افزودن ضایعات     ADDWASTE

 RIKHTAN

افزودن ضایعات غذایی

همه غذاها قابل پذیرش هستند: میوه و سبزی، حبوبات، پاستا، لبنیات، غذاهای پخته شده، حتی گوشت. هر چه می خورید را می توانید در سطل بریزید.

 

POOSTFRU

کوچکتر، بهتر است.

در قطعات یک تا دو اینچ خرد کنید. قطعات بزرگ هم خوبند اما دیرتر تخمیر می شوند.

 

KAPAKSIB

این ها را نریزید!

چیزهای کپک زده یا گندیده را داخل سطل کمپوست ساز آشپزخانه خود نریزید. این ها ممکن است کمپوست بوکاشی شما را بد کنند. مایعات زیاد از قبیل روغن و چربی هم در داخل سطل نریزید.

 

 

2- مخلوط کردن پودر بوکاشی     POODRSYMBOLV 

 RIZESHI

 پاشش پودر

هر زمانی که ضایعات غذایی را به سطل اضافه می کنید، یک کم پودر بوکاشی بپاشید. تمام آنچه شما نیاز دارید یک قاشق غذاخوری پودر در ازای یک اینچ ضایعات غذایی است.

photoup4

 

تکرار

هر روز یا هر دو روز یکبار ضایعات غذایی را اضافه کنید و پودر را بپاشید تا سطل کاملا پر شود. با پر شدن سطل، در سطل را گذاشته و آن را به مدت دو هفته در جای گرم قرار دهید. 

 

SATLLIV

تخلیه چای

هر چند روز یکیار چای را خالی کنید. از چای برای بارورسازی گل ها و گیاهان باغ و باغچه و خانه استفاده نمایید.

 

 

3- افزودن به باغ             BILKOOCHV

 AXKAPAKY

تخمیر موفق

بعد از دو هفته شما باید بویی شبیه سرکه استشمام کنید. ضایعات غذایی نرمتر می شوند و شما ممکن است کپک سفید ببینید. این ها نشانه های یک تخمیر موفق هستند و زمان آن رسیده که پیش کمپوست را به باغ منتقل نمایید.

 

bury 300x200

دفن

ضایعات غذایی تخمیر شده را مستقیما در باغ، توده کمپوست، مزرعه یا کارخانه خاک دفن کنید.

 

 

4- رشد     HAVIJV

 wait 300x200

 دو هفته انتظار

طی دو هفته، پیش‌کمپوست به شبکه خاک تبدیل می‌شود که به نفع همه گیاهان و خاک اطراف است.

 

enjoy 300x200

 لذت!

ریشه های گیاهان در میکروب های بوکاشی تازه اضافه شده و مواد مغذی ضایعات غذایی نشو و نما می کنند. شاهد شکوفایی باغ خود باشید! 

 

 CHOMIYAR

تکرار

یک کمپوستر آشپزخانه بطور عموم در دو هفته پر می شود. استفاده از سیستم دو سطلی به شما اجازه می دهد جمع آوری و تخمیر خرده های غذایی آشپزخانه خود را ادامه دهید. 

 

kolboz

آماده اید که کار را با بوکاشی آغاز کنید یا هنوز می خواهید بیشتر بدانید؟

خانواده بوکاشی                                            الان خرید کنید