آیا کمپوست ساز بوکاشی بو دارد؟
بله! من شما را وارد واقعیت کمپوست سازی بوکاشی می کنم..... این کمپوست سازی کاملا بی بو نیست! ولی بو نباید ناطلوب باشد. این بو باید شبیه بوی ترشی یا سرکه باشد. اگر کمپوست بوکاشی شما بوی بدی می دهد و بینی شما را چروک می کند و خانه شما بوی می دهد، مشکلی پیش آمده است. اما دنیا به آخر نرسیده و این مشکلی است که ممکن است برای هر کسی پیش بیاید.
کپک سفید و بوی شیرین شبیه ترشی نشانه های موفقیت آمیز تخمیر هستند در حالی که کپک آبی/سبز و بوی گندیده نشانه های مطمئنی هستند که این بار اوضاع کمی اشتباه پیش رفته است.
دلایل عمومی مبنی بر اینکه سطل بوکاشی شما شکست خورده است
6 دلیل عمومی وجود دارند که کمپوست ساز بوکاشی آشپزخانه شما شکست خورده است:
خرد سازی ناصحیح
هوای مازاد
بدون صفحه پوشش
سبوس بوکاشی ناکافی
درجه حرارت نامناسب
زمان ناکافی
در باره هر یک از این پایه ها ی بوکاشی بیشتر یاد بگیرید و متوجه شوید چطور کمک کنید تا سطل شکست نخورد!
چه می توانم با سطل بوکاشی شکست خورده بکنم؟
خب! شما الان به این فکر می کنید که سطل بوکاشیl شما بد شده و می توانید امیدوار باشید که این اتفاق برای بار دیگر نیفتد. چه باید با کمپوست ساز بودار و یا خرده های آشپزخانه انجام دهید؟ بعضی از اختیارات عبارتند از:
آن را در سطل مواد زائد آلی سبز بگذارید تا توسط سیستم شهرداری کنار پیاده رو جمع آوری شود. اگر سیستم منظم جمع آوری ندارید، ممکن است بتوانید برای خرده های غذایی یک مکان ریختن محلی پیدا کنید.
آن را با یک یا دو مشت سخاوتمندانه از بوکاشی در باغ یا توده کمپوست دفن کنید. آن را برای 4 تا 6 هفته رها کنید تا میکروارگانیزم های خوب بوکاشی و ارگانیزم های زنده خاک فرصت کافی برای تجزیه اش داشته باشند. بعد از دفن بار بوکاشی شکست خورده، به مدت 4 تا 6 هفته در این قسمت خاک چیزی نکارید.
بالاخره، محتویات را در سطل گاراژ بگذارید. ممکن است انجام این کار بعد از تمامی تلاشی که معطوف پر کردن بوکاشی کردید و جواب نگرفتید، به دلتان ننشیند؛ اما بد به دلتان نیاورید. در عوض، به مواد مغذی دوست داشتنی و میکروب هایی که به باغتان اضافه کرده اید فکر کنید.
پست هایی که ممکن است مطالعه شان را دوست داشته باشید؛ پاسخ هایی برای کمک! بوکاشی من بو گرفته است!
1- آکور در 27 مارس 2023 در ساعت 9:56 بعد از ظهر چنین می گوید:
من بسیار از آنچه اینجا آوردید لذت بردم.
طرح جذاب است و نوشته به خوبی تنظیم گشته است.
با این حال، شما توصیه به خرید می کنید تا مواد زیر را توزیع کنیم:
مواد بیماریزای ناخواسته که تقریبا شبیه مواد اولیه هستند و توسط سپر حفاظتی شما تحت حمایت قرار گرفته اند!
2- رز در 8 اکتبر 2021 در ساعت 2:59 بعد از ظهر چنین می گوید:
چطور من بوی بوکاشی را از دست هایم بزدایم؟ اگر آن را دستکاری کنم، ممکن است دست هایم بوی بوکاشی بگیرند و آن برای مردم اطراف من مطبوع نیست.
پاسخ:
نیکی کسلی در 12 اکتبر 2021 در 8:25 صبح چنین می گوید:
از سوال شما متشکرم. برای خلاصی از بوی باقیمانده ازپیش کمپوست بوکاشی شستشو با آب و صابون باید کفایت کند. هرچند، اگر باز هم متوجه ماندن بو شدید، برای کار با سطل بوکاشی و حفر پیش کمپوست بوکاشی و انتقالات لازم تا جایی که ممکن است از دستکش و ابزارآلات دستی استفاده کنید.
3- ویکا ساهی در 18 آگوست 2021 در ساعت 11:52 بعد از ظهر چنین می گوید:
سلام. من 3 یا 4 هفته قبل شروع به پر کردن سطل بوکاشی کردم و اکنون سه چهارم آن پر شده است. باورم نمی شد که چای بوکاشی حتی در طی فرآیند جمع آوری شود؛ وقتی سطل برای افزودن خرده های غذایی حداقل یکبار در روز باز و بسته می شد.
امروز صبح من شگفت زده شدم. شیر آب را چرخاندم و مایع به بیرون فوران کرد. بوی بدی داشت، دودی بود اما رنگش روشن بود. بو خیلی قوی، اما هنوز قابل تحمل بود. آن بویی شبیه زهکشی کارخانه فرآیند غذا می داد. من همه مایع جمع شده را به سینک زهکشی کردم و از آلان هر دو سه روز یکبار کار را ادامه می دهم.
من دوست دارم چک کنم که برای سطل من این چه معنی می دهد. همچنین، آیا مایع جمع شده در این مرحله برای هر چیزی مفید است یا بهتر است صبر کنیم تا سطل کاملا پر شود و سپس بدون باز کردن در، آن را برای دو تا سه هفته کنار بگذاریم؟ آیا اختلافی بین مایعی که در آن زمان جمع خواهد شد و مایعی که هم اینک و وقتی هنوز سطل کاملا پر نشده است، وجود دارد؟
نیکی کلسی در 19 آگوست 2021 در ساعت 8:35 بعد از ظهر می گوید:
سلام!
از سوالات شما متشکرم و خوشحالم که کمپوست سازی بوکاشی را آغاز کرده اید. بله، چای بوکاشی می تواند به مجرد اینکه میکروب ها شروع به تخمیر زائدات آلی می کنند شروع به تشکیل نماید. جمع شدن چای یک نشانه عالی است که میکروب ها دارند زائدات غذایی شما را تخمیر می کنند و سطل بوکاشی شما خوب کار می کند. با این حال، اگر سرعت تشکیل مایع در سطل شما کم است نگران نباشید. بعضی وقت ها، چای در نخستین هفته افزودن زائدات غذایی شروع به تشکیل می کند و گاهی این مدت طولانیتر است. این واقعا بستگی به این دارد که در سطل بوکاشی خود چه می ریزید.
چای جمع شده در این مرحله دقیقا همان چایی است که از یک سطل پر استخراج می گردد. ما توصیه به جمع آوری چای در هر روز یا هر دو روز یکبار می کنیم، تا مخزن کف سطل پر نشود و سبب نشود که کف زائدات غذایی زیاد تر از حد مرطوب گردد.
4- استیو در 24 مارس 2021 در ساعت 10:23 بعد از ظهر چنین می گوید:
من اخیرا به خانه ای رفتم که از بوکاشی استفاده می کنند. به مجرد استفاده از آن برای باغ، بوی بدی شامه ام را آزار داد. لطفا نکته یا تستی که کمک کننده باشد ارائه دهید.
نیکی کلسی در 25 مارس 2021 در ساعت 8:55 بعد از ظهر چنین می گوید:
سلام
از سوال شما متشکرم. اگر سطل، شکست خورده باشد؛ کمپوست بوکاشی می تواند بوی بد و گندیده بدهد. اغلب، در زمان هایی که شما متوجه کپک سبز/آبی روی سطح می شوید، سطل شکست خورده است( عمل درست در آن انجام نشده است)اینکه چرا یک سطل بوکاشی دچار عدم موفقیت می شود و چطور می توان مانع از عملکرد بد سطل بوکاشی شد را می توانیددر همین سایت، یا سایت های دیگر، جستجو نمایید.
شما می گویید که بو وقتی که پیش کمپوست بوکاشی را به باغ اضافه کردید قابل توجه بود. این مرا به این فکر انداخت که چای به اندازه کافی و تواتر مورد نیاز زهکشی نشده است. مایع اضافی سطل می تواند سبب ایجاد بویی شبیه استفراغ شود؛ به ویژه در طرف ته سطل و جایی که مایع تجمع می کند. ما توصیه به زهکشی چای روزانه یا هر دو روز یکبار می کنیم. جدا از این، سطح زائدات غذایی را سخت فشار دهید تا چای تا حدی که ممکن است خارج گردد.
در نهایت، مطمئن باشید که موقع دفن در باغ، پیش کمپوست را کاملا مخلوط نموده اید. این هر تکه بزرگ پیش کمپوست بوکاشی را تجزیه خواهد کرد. این امر، همچنین، ارگانیزم های خاک را با پیش کمپوست بوکاشی مخلوط می کند. پس، آن ها می توانند سریع کار کنند و بطور کارآمدی پیش کمپوست بوکاشی را تجزیه نمایند.
امیدوارم که کمکی کرده باشم. کمپوست سازی مبارک!
5- آن در 11 سپتامبر 2020 در ساعت 3:04 بعد از ظهر چنین می گوید:
سلام
ما چند بلوک هستیم که سطلی را خریدیم که ممکن است مال چند سال پیش باشد. ما اوایل کنترل آن را از دست دادیم و از آن زمان تا کنون در محلی در حیاط، که اغلب استفاده نمی شود، قرار گرفته است. کاملا خارج از کنترل است. من غفلتا در سطل را بلند کردم و در داخل سطل چیزهای وول خورنده کرم مانند را دیدم و بوی بدی استشمام کردم. ما باغ خیلی کوچکی داریم که به عنوان یک باغ واقعی، هرگز، استفاده نشده و نمی دانم با آن چه کنیم. یک فضای کوچک محتمل وجود دارد، اما من نگرانم که اگر کرم بخرم، چیزهای کرمی گسترش یابند.
لطفا کمک کنید.
نیکی کسلی در 13 سپتامبر 2020 در ساعت 8:48 بعد از ظهر چنین می گوید:
سلام آن
از سوالات متشکرم. به نظرم این سطل "خراب" را دوست دارید. یک سطل خوب باید بوی شیرین ترشی بدهد. یک بوی گند حال به هم زن و ظهور لارو نشانه این است که سطل "خراب" شده است. سطل بوکاشی باید قبل از دفن در مدت معینی در جایی قرار گیرد و غیر ممکن است آن را 3 سال در جایی، بدون خراب شدن، قرار دهیم! بسیار ممکن است که هوا داخل سطل شده باشد و سبوس کافی به آن اضافه نشده باشد.
محتمل است که سطل خراب شده را با دو مشت سخاوتمندانه از سبوس بوکاشی دفن کنیم. هرچند، از آنجا که شما فقط فضای کوچک باغی دارید، ممکن است بهتر باشد خود را از شر محتویات سطل "خراب" رها کرده و کار را از نو آغاز نمایید. اینکه با یک سطل "خراب" چه باید کرد را می توانید در جاهای دیگر جستجو نمایید.
کمپوست سازی مبارک!
6- انتونی اف آر در 9 آوریل 2020 در ساعت 12:22 بعد از ظهر می گوید:
سلام
من سطل بوکاشی خود را با استفاده از دو سطل مغازه ابزار فروشی درست کردم. سطل شامل زائدات من است که بوی گندیدگی نمی دهد، اما یک بوی سرکه مانند می دهد. اما به مجرد اینکه سطل جمع آوری مایع بوکاشی را باز کردم، بوی آن بوی گندیدگی بود و رنگ قهوه ای داشت و مقداری سبوس بوکاشی پوشیده شده با کپک سبز داشت. من آن را داخل زهکش ریختم، اما نمی دانم آیا باید زائدات را هم خالی کنم، یا آن ها کماکان خوب هستند ( از آنجا که آن ها بوی اسیدی مورد انتظار را دارند؟)؟
من فکر می کنم دلیل این اتفاقات این باشد که کمپوست ساز بوکاشی من درست ساخته نشده است. مقداری هوا به سطل زیرین رفته است، زیرا دو سطل به هم به گونه درزگیری شده و آب بند متصل نشده اند. و در سوراخ هایی که روی سطل بالایی ایجاد کردم، به نظر می رسد که مایع با کپک سفید چسبیده است. آیا این نرمال است؟
آیا هیچ ایده کمک کننده ای برای بر طرف کردن این دو مشکل دارید؟ من فکرکردم که می توانم از مقداری نوار درزگیری استفاده کنم، اما آن موقع برای زهکشی چه باید کرد..... و البته راه حلی برای مشکل دوم ندارم( اگر راه حلی در میان باشد....)
با تشکر
آنتونی
نیکی کلسی در 19 آوریل 2020 در ساعت 8:18 بعد از ظهر چنین می گوید:
سلام آنتونی
از سوالت متشکرم. از تشریح شما چنین به نظر می رسد که نشتی هوا به سطل زیرین وجود دارد. میکروب های بوکاشی چای، بی هوازی هستند و این به معنی این است که چای در معرض هوا خراب می شود. شما می توانید براحتی بگویید که چایتان خراب شده و بوی گند می دهد( وفق تشریح) برای جلوگیری از این اتفاق ما توصیه می کنیم که چای را هر روز یا یک روز در میان زهکشی کنید. اگر پیش کمپوست شما هنوز بوی شیرین ترشی می دهد و در آن از کپک های سبز/آبی اثری نیست، لازم نیست آن را دور بیندازید.
کپک سفید چیزی نیست که نگرانتان کند. در واقع، نشانه این است که میکروب های بوکاشی نشو و نما می کنند. هرچند، آن همچنین دلالت بر این می کند که مقداری هوا به داخل سیستم نشت کرده است. یک سطل بوکاشی خوب درزگیری شده، کپک سفید خیلی کمی دارد.
هر روز یا یک روز در میان چای را زهکشی کنید و ببینید که آیا در از بین رفتن بوی بد و کپک سبز موثر است. اگر مشکل ادامه داشته باشد و چای به بدی برود، باید سعی کنید سطل ها را بهتر آب بندی کنید. برای موفقیت در کمپوست سازی بوکاشی، وجود سطل های با کیفیت هوابند اساسی است. یک درزگیر لاستیکی یا، همانطور که گفتید، مقداری نوار ممکن است کمک به درزگیری سطل شما بنماید.
کمپوست سازی مبارک!
آنتونی اف آر در 20 آوریل 2020 در ساعت 11:38 صبح چنین می گوید:
سلام نیکی
متشکرم از جوابت
واقعا من سعی کردم مایع را امروز دوباره زهکشی کنم و آن هنوز بو می دهد.... وقتی سطل بالاتر را از بیرون بو می کنم، آن هم بوی بد می دهد. من حدس می زنم به خاطر مایع است که از سوراخ می چکد و در اینجا گیر کرده است (به خاطر کپک سفید).
پس، الان من سعی می کنم که سطل ها را با نوار درزگیری کنم. من لاستیک ندارم و با اوضاع و احوال فعلی توانایی خرید آن را ندارم.
امیدوارم کار کند. چیز بعدی این است که از اضافه کردن رطوبت زیاد به سطل بالایی پرهیز کنم. و با اضافه کردن مقداری کاغذ، مقوا و نان کهنه رطوبت سطل موجود را محدود کنم. موفق باشید.
دوباره متشکرم
7- کار در 6 آوریل 2020 در ساعت 4:55 صبح چنین می گوید:
من اولین کوپل از بوکاشی ها را در بستر گیاهان مرتفع دفن کردم. آن ها بوی بد پیش رونده می دادند تا اینکه من باور کردم که به اندازه کافی سبوس استفاده نکرده ام و محتویات واقعا گندیده، نه تخمیر شده، بودند. آن ها در گلدان های گیاهان با 15 سانتیمتر خاک رویی دفن شدند. ایده من این بود که بوکاشی را لایه لایه کنم تا در هزینه های خاک صرفه جویی شود. سوال من این است که الان چه کنم؟ آیا باید همه آن را دور بریزم؟ در باره آن بوکاشی که الان دارم و برای تقریبا دو هفته است و مطمئن هستم که آن هم گندیده است چه کنم؟ آیا می توانم آن را دفن کنم یا باید دور بریزم؟ متشکرم.
نیکی کلسی در 6 آوریل 2020 در ساعت 7:21 بعد از ظهر چنین می گوید:
سلام
متشکرم برای سوالتان. برای بوکاشی که شما تاکنون دفن کرده اید، نیاز به انجام چیزی ندارید. آن در گلدان گیاه نسبت به بوکاشی خوب تخمیر شده در زمان طولانیتر تجزیه می شود. ولی آن هم در نهایت تجزیه می شود و خاک خوبی برای گیاهان تولید می کند.
برای بوکاشی که در حال تخمیر است. آیا بوی گندیدگی می دهد؟ آیا نشانه ای از کپک سبز/آبی دارد؟ اگر بوی خیلی بدی نمی دهد و مقدار زیادی کپک سبز/آبی ندارد، هنوز می تواند نگهداری شود. شما دو اختیار در پیش رو دارید: 1- دو مشت سخاوتمندانه از سبوس بوکاشی را به سطل بوکاشی اضافه کنید. آن را کلا با زائدات غذایی در حال تخمیر مخلوط کنید و سپس رها کنید. 2- پیش کمپوست را بطور معمول دفن کنید، ولی با دو مشت سخاوتمندانه از سبوس مخلوط کنید و توقع داشته باشید که تجزیه بوکاشی دو هفته اضافه تر طول بکشد.
کمپوست سازی مبارک!
8- راشل در 25 ژانویه 2020 در ساعت 1:52 صبح چنین می گوید:
سلام. من سطلم را تمیز کرده و با آب شستم. با این حال، هنوز بوی بد می دهد. بوی تخمیر نیست و بیشتر شبیه بوی گندیدگی است... چطور سطل خالی خود را تمیز کنم و آن را بی بو گردانم؟
نیکی کلسی در 26 ژانویه 2020 در ساعت 7:55 صبح چنین می گوید:
آن را چند ساعتی در برابر نور خورشید بگذار! نور خورشید که پاک کننده فوق العاده است. اگر کار نکرد، با یک کمی روغن مالش بده. هر روغن آشپزی کار می کند و اغلب بوها را از سطل های بوکاشی می زداید. بطور آشکار، به استفاده از سفید کننده یا هر پاک کننده خشن دیگر متوسل نشوید زیرا هر گونه باقیمانده به میکروب های بوکاشی آسیب می رساند.
امید که کمکتان کرده باشم
9- روبین اسمیت در 26 آوریل 2019 در ساعت 2:47 بعد از ظهر چنین می گوید:
جامدات بوکاشی من بو ندارند....اما
بوی مایع گندیده است؛ با اینکه هر 2-3 روز آن را خالی می کنم و در سطل را محکم و هوابند نگه می دارم و همیشه زینگ مورد نیاز را می زنم.
برای حل مشکل چه می توانم بکنم؟
متشکرم
روبین.
نیکی کلسی در 28 آوریل 2019 در ساعت 7:46 بعد از ظهر چنین می گوید:
زائدات غذایی بوکاشی باید در سطل بوی شیرین ترشی داشته باشند و همین باید در چای بوکاشی هم وجود داشته باشد. اگر چای بوکاشی بوی گندیدگی می دهد نشانه این است که فاسد شده است. به خاطر داشته باشید که چای می تواند بوی نسبتا تند بدهد و بعضی از مردم این بو را دوست ندارند. اما باز هم باید بوی سرکه و ترشی داشته باشد. اگر بوی گندیدگی می دهد، ممکن است هوا وارد مخزن سطل شده باشد. مطمئن باشید که شیر به محکمی بسته شده است. باید بتوانید بدون نشت هوا، در را فشار دهید. همچنین می توانید سعی کنید بیشتر چای را تخلیه کنید و در حین خالی کردن مخزن سطل را کج کنید تا مطمئن شوید که هر بار تمام چای بوکاشی را خالی می کنید.
آلیس در 6 سپتامبر 2020 در ساعت 6:35 بعد از ظهر چنین می گوید:
این کوشش بعدی من با سطل بوکاشی است. اولی خراب شد و کپک های سبزی در سطل تولید شد و چای بوی گندیدگی داشت. مشکل، فارغ از اینکه چقدر سطل را تمیز کردم، بوی ادامه دار بود. من سعی کردم آن را در آفتاب هوا بدهم، یک خمیر جوش شیرین بمالم، با لیزول اسپری کنم... بو به حداقل رسیده بود اما هنوز وجود داشت. پس، وقتی که من روی بوکاشی دوم کار می کردم و از سبوسی که خودم ساخته بودم استفاده می کردم، نگران بودم که بوی حاصل از سطلم، روی چای کمپوست تاثیر بگذارد. و به اندازه کافی مطمئن هستم که اینطور بود. در حالی که سطل من کپک های سفید زیبا و بوی خوب دارد، چای جمع شده هنوز بد بو است. آیا باید از خلاصی از شر بوی گند سطلم ناامید باشم؟ اگر گران نیست، احتمالا می روم و یکی دیگر می خرم.
نیکی کلسی در 7 سپتامبر 2020 در ساعت 7:53 صبح چنین می گوید:
از سوال شما متشکرم. چای می تواند بوی نسبتا تندی داشته باشد؛ به ویژه اگر در کمپوست ساز بوکاشی گوشت، لبنیات و استخوان ریخته باشید. سعی کنید چای را بیشتر و هر روز یا یک روز در میان خالی کنید. اگر چای را مرتبا جمع نکنید، می تواند نسبتا سریع خراب شده و شروع به بو گرفتن کند. امیدوارم که کمک کرده باشم.
پایان
















