PAGEONEFONTBIGV

 الان بخرید                                                                                                                                                            چطور کار می کند؟

 کمپوست سازی بوکاشی چیست؟

 بوکاشی را، واقعا، باید مجموعه ای از میکروب ها در نظر گرفت. خاکی که مقدار زیادی از آن ها را داشته باشد خوشحال خواهد شد و در طول عمر خود با آن ها ارتباط خوبی برقرار خواهد کرد. کمپوست سازی بوکاشی برای خاک همانند چیزی در مایه های پروبیوتیک ها است. با کمپوست سازی بوکاشی، یک سفر به سوی داشتن باغی سالم و تاب آور آغاز خواهد شد.

 

چرا از ما بخرید؟

تا این تاریخ( 29 تیر 1404) ما تنها تولید کننده سطل های بوکاشی داخل کشور هستیم. توجه به فرآیند تولید محصول یا خاک بوکاشی است که سطل های ما را ویژه می کند. خبری از شکستن در، خرابی شیر یا درز و ترک بدنه در کار نیست. این سطل های کمپوست، از رزین های با کیفیت و ایمن برای مواد غذایی ساخته شده و با سال ها دوام آوری، هیچگونه نشتی به کمپوست بوکاشی شما نمی دهند. ما به کمپوست بوکاشی علاقمند هستیم و تنها کاری که می کنیم همین است.

PAGEONEONLY

5 EMTIAzv

 

نکته: به دلیل گران شدن روزانه، حتی لحظه ای، کالاها و مواد اولیه و خدمات دریافتی ما؛ قیمت ها فقط تا پایان آبان 1404 معتبر هستند!

بسته های بوکاشی دو تایی

1,998,000-2,997,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

کمپوست سازی موفقیت آمیز بوکاشی عموما با استفاده از دو سطل صورت می گیرد، زیرا این امر به شما اجازه می دهد تمامی ضایعاتی که تولید می کنید را مستمرا جمع آوری کرده و کمپوست نمایید. لذا ما به همه آن هایی که تازه به جمع کمپوست کنندگان بوکاشی می پیوندند توصیه می کنیم که دو سطل را خریداری کنند.

 

هر مجموعه مشتمل است بر:

 

2 سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر بر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید

بسته های 370 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 227 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!     

 

بسته های بوکاشی یک عددی  

1,250,000-1,749,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

 سطل بوکاشی تکی انتخاب خوبی برای آشپزخانه ای است که ضایعات غذایی زیاد تولید نمی کند. علاوه بر این آن ها که در اول راه هستند و نمی خواهند زیاد هزینه کنند شاید دوستدار این باشند که کار را با تک شروع کرده و وقتی قلق کار دستشان آمد آن را جفت کنند. هر کدام از این بسته ها هم هر آنچه شما برای کمپوست سازی نیاز داشته باشید دارند:

DOPOODRONE

 1  سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید.

بسته های 185 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 113 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!

 

همه محصولات ما را ببینید

 INSICONV  TELICONV

یاد بگیرید

سوالات پر تکرار

خواندنی ها 

داستان جذاب "انقلاب" بوکاشی

AFRICABUK2

برای یافتن جواب ما باید به 1982 و اوکیناوا بر گردیم.

قسمت اول

قسمت دوم

 

چای بوکاشی چیست و چطور از آن استفاده می شود؟

سه بزرگ میکروارگانیزم های موثر عبارتند از:

1- باکتری های اسید لاکتیک:  این میکروب ها در آیتم ها و عناصر ترش همانند ترشی و کلم ترشی یافت می شوند. باکتری های حاصل از این خانواده مسئول تخمیری هم هستند که در ماست و کفیر اتفاق می افتد. این باکتری ها عامل اصلی تجزیه بوکاشی هستند و لذا معلوم می شود که چرا فرآیند، تخمیر لاکتو یا تخمیر اسید لاکتیک هم نامیده می شود. جدا از مسائل تخمیر، کار اصلی خانواده لاکتوباسیلوس پایین آوردن کمپوست خانگی بوکاشی است. این امر است که محیط را برای میکروب های نامطلوب غیر دوست داشتنی می کند.( از قبیل واریته بی هوازی تولید کننده متان)

TEABUKASHI2VER
2- مخمرها: شما احتمالا در ظرفیت های پخت و پز با مخمرها آشنایی دارید. دلیلی که آن ها نان را ور می آورند این است که قند را مصرف کرده و گاز آزاد می کنند. علاوه بر ایجاد گاز، مصرف قند آن ها به آن ها توانایی تولید ویتامین ها، اسیدهای آمینه و هورمون هایی را می دهد که بنوبه خود توسط گیاهان و دیگر میکروب ها مصرف می شوند.
3- باکتری های فتو تروفیک: فتوتروف ها باکتری های عاشق نور و کربن هستند که رابطه همزیستی با مخمرها و لاکتوباکتریا ها برقرار کرده و بطور تصاعدی نرخ تجزیه را افزایش می دهند.
اما نگران نباشید! مجبور نیستید با موچین سراغ باکتری ها رفته و آن ها را برداشت نمایید! تمام این ها در مایع میکروارگانیزم های موثر یا سبوس کمپوست خانگی بوکاشی که به سطلتان اضافه می کنید موجودند.

 

چه مدت می شود مایع بوکاشی را ذخیره نمود؟

برای بهره مندی از فواید، احتمالا دوست دارید که چای بوکاشی را همیشه در اختیار داشته باشید. متاسفانه، تنها راه برای بهره مندی از این امر این است که چندین سطل بوکاشی پخت و پز داشته باشید تا برای شما یک منبع پایدار ایجاد نمایند.

TEABUKASHI1VER

چای بوکاشی باید مرتبا برداشت شود و در روز برداشت مورد استفاده قرار گیرد. اگر مایع به امان خدا رها شود می تواند بگندد و بوی گندی ساطع کند که منتج از منبع غذایی باکتری ها بودن است و اینکه خودش مصرف می شود و باکتری ها می میرند.

در حالی که هر فنجان چای بوکاشی بو و رنگ مختصر متفاوتی دارد، به سرعت متوجه تغییر رنگ آن خواهید شد.

اگر بخواهید دوره زمانی نگهداری از مایع کمپوست خانگی بوکاشی را طولانی تر نمایید، چای را در جای خنک و تاریک نگهداری نمایید.( دور از نور خورشید) قرار دادن در یخچال و اضافه کردن مقدار کمی شکر قهوه ای( برای غذای میکروب ها) هم باید، از لحاظ تئوری، ماندگاری برای چند روز اضافی تر بدهد.

به شخصه از آن بلافاصله پس از برداشت، استفاده می کنم.

 

باغ عمومی درخشان ال سول؛ یک مثال درخشان از قدرت بوکاشی

اگر به نمونه‌ای نیاز دارید که چگونه چای بوکاشی و بقایای بوکاشی می‌توانند یک منظره را تغییر دهند، نگاهی به باغ اجتماعی ال سول بریلانت بیندازید.

چیزی که زمانی در دهکده شرقی منهتن تحت سلطه مواد مخدر و باندها قرار داشت، کاملاً به منظره ای سرسبز تبدیل شده است.

TEABUKASHI3VER

در طول 50 سال گذشته، باغبان‌های ال سول بریلیانت چندین روش کمپوست‌سازی را امتحان کرده‌اند و بر روی روشی که فکر می‌کردند مؤثرترین است، تصمیم گرفتند: دفن بقایای مواد غذایی تخمیر شده در خاک.

ضایعات مواد غذایی دفن شده و آب بوکاشی تأثیر بسیار مشابهی دارند و هر دو در اصلاح توده های خاک بی ثمر به خاک سرسبز مؤثر هستند.

اگر درست از آن استفاده کنید، می توانید همان را برای باغچه و حیاط خود انجام دهید!

 

نتیجه گیری

دانستن دقیق اینکه چای کمپوست خانگی بوکاشی چیست و راههایی که می توانید از آن استفاده کنید کدام ها هستند می تواند تاثیر فوق العاده ای روی حیاط و باغ شما داشته باشد.

امیدوارانه، شما ایده هایی را خواهید داشت که قادرتان می سازد از کمپوست بوکاشی بهره بیشتری ببرید.

کمپوست سازی مبارک!