نیم نگاه


midanidVERY

 

PAGEONEFONTBIGV

 الان بخرید                                                                                                                                                            چطور کار می کند؟

 کمپوست سازی بوکاشی چیست؟

 بوکاشی را، واقعا، باید مجموعه ای از میکروب ها در نظر گرفت. خاکی که مقدار زیادی از آن ها را داشته باشد خوشحال خواهد شد و در طول عمر خود با آن ها ارتباط خوبی برقرار خواهد کرد. کمپوست سازی بوکاشی برای خاک همانند چیزی در مایه های پروبیوتیک ها است. با کمپوست سازی بوکاشی، یک سفر به سوی داشتن باغی سالم و تاب آور آغاز خواهد شد.

 

چرا از ما بخرید؟

تا این تاریخ( 29 تیر 1404) ما تنها تولید کننده سطل های بوکاشی داخل کشور هستیم. توجه به فرآیند تولید محصول یا خاک بوکاشی است که سطل های ما را ویژه می کند. خبری از شکستن در، خرابی شیر یا درز و ترک بدنه در کار نیست. این سطل های کمپوست، از رزین های با کیفیت و ایمن برای مواد غذایی ساخته شده و با سال ها دوام آوری، هیچگونه نشتی به کمپوست بوکاشی شما نمی دهند. ما به کمپوست بوکاشی علاقمند هستیم و تنها کاری که می کنیم همین است.

PAGEONEONLY

5 EMTIAzv

 

نکته: به دلیل گران شدن روزانه، حتی لحظه ای، کالاها و مواد اولیه و خدمات دریافتی ما؛ قیمت ها فقط تا پایان آبان 1404 معتبر هستند!

بسته های بوکاشی دو تایی

1,998,000-2,997,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

کمپوست سازی موفقیت آمیز بوکاشی عموما با استفاده از دو سطل صورت می گیرد، زیرا این امر به شما اجازه می دهد تمامی ضایعاتی که تولید می کنید را مستمرا جمع آوری کرده و کمپوست نمایید. لذا ما به همه آن هایی که تازه به جمع کمپوست کنندگان بوکاشی می پیوندند توصیه می کنیم که دو سطل را خریداری کنند.

 

هر مجموعه مشتمل است بر:

 

2 سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر بر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید

بسته های 370 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 227 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!     

 

بسته های بوکاشی یک عددی  

1,250,000-1,749,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

 سطل بوکاشی تکی انتخاب خوبی برای آشپزخانه ای است که ضایعات غذایی زیاد تولید نمی کند. علاوه بر این آن ها که در اول راه هستند و نمی خواهند زیاد هزینه کنند شاید دوستدار این باشند که کار را با تک شروع کرده و وقتی قلق کار دستشان آمد آن را جفت کنند. هر کدام از این بسته ها هم هر آنچه شما برای کمپوست سازی نیاز داشته باشید دارند:

DOPOODRONE

 1  سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید.

بسته های 185 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 113 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!

 

همه محصولات ما را ببینید

 INSICONV  TELICONV

یاد بگیرید

سوالات پر تکرار

خواندنی ها 

داستان جذاب "انقلاب" بوکاشی

AFRICABUK2

برای یافتن جواب ما باید به 1982 و اوکیناوا بر گردیم.

چگونه بفهمیم چه زمانی می‌توان پیش‌کمپوست بوکاشی را دفن کرد؟
از سوالات رایجی که از ما پرسیده می‌شود این است که «چه مدت باید سطل بوکاشی خود را رها کنم» و «چگونه بفهمیم چه زمانی پیش‌کمپوست بوکاشی شما آماده دفن است»؟

ما توصیه می‌کنیم سطل بوکاشی خود را حداقل ۲ هفته رها کنید تا فرآیند تخمیر بوکاشی تکمیل شود. این به این معنی است که پس از اضافه کردن لایه نهایی زباله‌های غذایی و سبوس بوکاشی، درب آن را ببندید و سطل را به مدت دو هفته رها کنید. بسته به مدت زمانی که طول کشیده تا سطل پر شود، مواد ته آن مسلماً بیش از دو هفته باقی مانده‌اند.

شما می‌توانید سطل خود را بیش از ۲ هفته برای تخمیر رها کنید. مدت زمان طولانی‌تر اغلب بهتر است، به خصوص اگر مواد غذایی سخت‌تری مانند استخوان، گوشت خام و غذای پخته به کمپوست اضافه کرده باشید.

نکته: به یاد داشته باشید که هر چند روز یکبار چای بوکاشی را تخلیه کنید. مایع زیاد در ته سطل می‌تواند باعث شود محتویات خیلی مرطوب شوند و شروع به بو گرفتن کنند.


آیا باید قبل از دفن منتظر کپک سفید باشم؟

AXKAPAKY
یک سطل بوکاشی که آماده دفن است.
خیر! برخی از شرکت‌ها پیشنهاد می‌کنند که وقتی کپک سفید روی سطح دیده می‌شود، کمپوست بوکاشی آماده دفن است. با این حال، این کپک سفید همیشه تشکیل نمی‌شود.

 

آیا می‌توانم سطل بوکاشی را بیش از 2 هفته رها کنم؟

بله! پس از اتمام فرآیند تخمیر، میکروب‌های بوکاشی به سادگی غیرفعال می‌شوند. سطلی که به خوبی آب‌بندی شده باشد را می‌توان ماه‌ها، احتمالاً سال‌ها، قبل از اضافه شدن به باغ یا توده کمپوست خود، رها کرد.

باز هم، به یاد داشته باشید که هر چای بوکاشی را تخلیه کنید تا محتویات خیلی مرطوب نشوند و شروع به بو گرفتن نکنند.

 

آیا باید سطل بوکاشی خود را پر کنم؟

خیر. فرآیند کمپوست بوکاشی در هر مقیاسی کار می‌کند. برای اکثر خانوارها حدود ۲ هفته طول می‌کشد تا یک سطل بوکاشی پر شود. این بدان معناست که یک سیستم ۲ سطلی به خوبی کار می‌کند؛ سطل اول می‌تواند به مدت ۲ هفته در حالی که سطل دوم پر می‌شود، بماند و غیره. با این حال، اگر خانواده شما زباله غذایی زیادی تولید نمی‌کند و پر کردن سطل بوکاشی بیش از ۲ هفته طول می‌کشد، اشکالی ندارد. می‌توانید سطل نیمه‌پر را بعد از ۲ هفته ببندید یا صبر کنید تا سطل کامل پر شود. در هر صورت، باید سطل را به مدت ۲ هفته پس از بستن، به حال خود رها کنید و سپس آن را دفن کنید.