چگونه بفهمیم چه زمانی میتوان پیشکمپوست بوکاشی را دفن کرد؟
از سوالات رایجی که از ما پرسیده میشود این است که «چه مدت باید سطل بوکاشی خود را رها کنم» و «چگونه بفهمیم چه زمانی پیشکمپوست بوکاشی شما آماده دفن است»؟
ما توصیه میکنیم سطل بوکاشی خود را حداقل ۲ هفته رها کنید تا فرآیند تخمیر بوکاشی تکمیل شود. این به این معنی است که پس از اضافه کردن لایه نهایی زبالههای غذایی و سبوس بوکاشی، درب آن را ببندید و سطل را به مدت دو هفته رها کنید. بسته به مدت زمانی که طول کشیده تا سطل پر شود، مواد ته آن مسلماً بیش از دو هفته باقی ماندهاند.
شما میتوانید سطل خود را بیش از ۲ هفته برای تخمیر رها کنید. مدت زمان طولانیتر اغلب بهتر است، به خصوص اگر مواد غذایی سختتری مانند استخوان، گوشت خام و غذای پخته به کمپوست اضافه کرده باشید.
نکته: به یاد داشته باشید که هر چند روز یکبار چای بوکاشی را تخلیه کنید. مایع زیاد در ته سطل میتواند باعث شود محتویات خیلی مرطوب شوند و شروع به بو گرفتن کنند.
آیا باید قبل از دفن منتظر کپک سفید باشم؟

یک سطل بوکاشی که آماده دفن است.
خیر! برخی از شرکتها پیشنهاد میکنند که وقتی کپک سفید روی سطح دیده میشود، کمپوست بوکاشی آماده دفن است. با این حال، این کپک سفید همیشه تشکیل نمیشود.
آیا میتوانم سطل بوکاشی را بیش از 2 هفته رها کنم؟
بله! پس از اتمام فرآیند تخمیر، میکروبهای بوکاشی به سادگی غیرفعال میشوند. سطلی که به خوبی آببندی شده باشد را میتوان ماهها، احتمالاً سالها، قبل از اضافه شدن به باغ یا توده کمپوست خود، رها کرد.
باز هم، به یاد داشته باشید که هر چای بوکاشی را تخلیه کنید تا محتویات خیلی مرطوب نشوند و شروع به بو گرفتن نکنند.
آیا باید سطل بوکاشی خود را پر کنم؟
خیر. فرآیند کمپوست بوکاشی در هر مقیاسی کار میکند. برای اکثر خانوارها حدود ۲ هفته طول میکشد تا یک سطل بوکاشی پر شود. این بدان معناست که یک سیستم ۲ سطلی به خوبی کار میکند؛ سطل اول میتواند به مدت ۲ هفته در حالی که سطل دوم پر میشود، بماند و غیره. با این حال، اگر خانواده شما زباله غذایی زیادی تولید نمیکند و پر کردن سطل بوکاشی بیش از ۲ هفته طول میکشد، اشکالی ندارد. میتوانید سطل نیمهپر را بعد از ۲ هفته ببندید یا صبر کنید تا سطل کامل پر شود. در هر صورت، باید سطل را به مدت ۲ هفته پس از بستن، به حال خود رها کنید و سپس آن را دفن کنید.





