نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

نکته بسیار مهم: به دلیل مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، تا اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را متوقف ساخته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان به خرید این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

راهنمایی در باره میکروارگانیزم های بوکاشی(کد 0273)


محتویات
همه چیز در باره میکروارگانیزم های موثر
میکروارگانیزم های موثر بوکاشی چیست؟
راهنمایی برای بروشور میکروارگانیزم های موثر بوکاشی
چطور از سیستم میکروارگانیزم های موثر بوکاشی استفاده کنیم؟
bluelineموقعیت سطل میکروارگانیزم های موثر بوکاشیblueline

بوکاشی| راهنمای کمپوست(کد 0270)


راهنمای زیر فقط برای کمپوست سازی خانگی است. برای کمپوست سازی تجاری، نیاز دارید که نکات مصوب را مورد مطالعه قرار دهید.
بوکاشی چیست؟
بوکاشی از لحاظ فنی یک روش کمپوست سازی نیست، زیرا در عوض تجزیه به تخمیر بی هوازی غذا بها می دهد. سبوس بوکاشی، مخلوطی از باکتری ها و مخمرها، غذا را با بوی خیلی کم تجزیه می کند( بویی تا حدی شبیه ترشی) و انتشارات مضر ایجاد نمی کند. گوشت، مواد لبنی و غذاهای پخته شده می توانند در سطل بوکاشی فرآیند شوند و پاتوژن ها و علف های هرز به دلیل اسیدیته بالا کشته می شوند. فرآیند تخمیر یک نشتی باکتری های مفید ایجاد می کند که می تواند برای جلوگیری از انسداد داخل زهکش ها ریخته شود، برای جلوگیری از جلبک استفاده شود یا به عنوان کود مصرف گردد.
بر خلاف دیگر روش های کمپوست سازی، به دلیل نیاز به سبوس بوکاشی، هزینه کمپوست سازی در بوکاشی مستمر است. با این حال، این سیستم فضای کمی اشغال می کند، زمان بازگشت سریعتری دارد و می تواند موادی که دیگر روش ها نمی توانند را فرآیند نماید.