نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

نکته بسیار مهم: به دلیل مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، تا اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را متوقف ساخته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان به خرید این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

سبوس بوکاشی(کد 0039)

با استفاده از این دستورالعمل، شما می توانید خودتان "سبوس بوکاشی" تهیه نمایید. هدف از استفاده از این سبوس این است که زائدات غذایی به میکروارگانیزم هایی آغشته شوند که به تخمیر آن ها کمک می کند. ارگانیزم اصلی باکتری اسید لاکتیک است. تجربه من این بوده که در روشی ساده که طی آن از کشت لاکتوباسیلوس های نشاسته برنج استفاده می شود، می توان استارتر موثر و خوبی تهیه نمود. من نشاسته را از شستشوی برنج( آب برنج) تهیه کردم و باکتری های اسیدلاکتیک را با استفاده از شیر کشت دادم. سپس آن ها را به سبوس گندم تلقیح نمودم. در پایان کار، سبوس می تواند خشک شده و برای یکسال یا بیشتر ذخیره گردد. این روش در مقایسه با خرید سبوس در بسته های کوچک تجاری یا حتی خرید مایع استارتر EM کاملا به صرفه می باشد.

در صورت تمایل می توانید سبوس بوکاشی را خریداری نمایید.

 

 

تصاویر و دستورالعمل های ساخت کمپوست ساز بوکاشی
چطور کمپوست ساز بوکاشی خود را ساخته و از همین امروز شروع به کمپوست سازی نماییم؟
توجه: اگر کمپوست ساز را "شکیل" و "مردم پسند" از آب درآورده و مایل به فروش محصول تولیدی باشید ما می توانیم کمکتان کنیم. کافی است نمونه کار را برای ما واتس آپ نمایید.
ما به حومه شهر عزیمت کرده و اکنون من کار کمپوست سازی انجام می دهم. ما به سادگی یک تن سبزی می خوریم و مقادیر زیادی زائدات سبز جدی تولید می کنیم. من بسیار غمگین بودم که خرده های غذای کیفیت بالا را به لندفیل ها می فرستادم و کاری می کردم که آن ها همخانه بطری های پلاستیکی و باتری های دیرپا شوند. من پول زیادی خرج سطل زباله آلی خود کردم. این باعث شد که من جدا کار کمپوست سازی را پیگیری نمایم؛ هر چند ما در یک خانه شهری با حیاط دارای چشم انداز حرفه ای زندگی می کنیم. لذا من نمی دانم کجا باید کمپوست ساز را بگذارم تا عملیات آن کامل شود. فقط می دانم که مواد من نباید داخل زباله دان خالی شوند!