5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

کمپوست بوکاشی(کد 0259)

bok P 0259


بوکاشی یک اصطلاح ژاپنی است که معنی "ماده آلی تخمیر" شده می دهد.


برای قرن ها، کشاورزان ژاپنی از این روش استفاده می کردند. تنها در سال های اخیر بوده که این روش مورد استفاده عموم مردم دنیا واقع گشته است.
فرآیند در واقع یک فرآیند تخمیر بی هوازی است؛ یک نوع فرآیند هضم که با تلقیح "میکروارگانیزم های موثر" اتفاق می افتد.
با افزودن میکروارگانیزم های موثر به زائدات آلی، ماده آلی از طریق فعالیت میکروارگانیزم ها و کنش و واکنش آن ها با زائدات آلی تبدیل به مخلوط کمپوست می گردد.
ماده آلی در ظرف مناسب( یا دو سطل در سیستم خانگی) که در دارد تا اکسیژن وارد آن نشود قرار می گیرد. کف آن سوراخ هایی دارد که بخشی از مایع می تواند فیلتر شود و داخل سطح ثانوی کف ظرف جمع آوری گردد. اینجا یک شیر جایگزین خواهد شد که اجازه حذف مایع را می دهد. این سیستم زهکش، مخلوط آلی را خشک نگه داشته و از گرفتن و ایجاد بو جلوگیری می نماید.

کمپوست بوکاشی

صفحه نخست

در صورت تمایل، می توانید سطل یا سبوس کمپوست ساز بوکاشی خانگی یا هر دو را خریداری نمایید.