در باره سبوس بوکاشی بیشتر بدانیم!
سبوس بوکاشی که به اسامی گوناگون از قبیل افزودنی بوکاشی، الحاقیه بوکاشی، معجزه گر بوکاشی، استارتر بوکاشی و جادوگر بوکاشی هم معروف است مجموعه ای از میکروارگانیزم های موثر و مواد مغذی است که باعث می شود پوست میوه و ضایعات سبزی ریخته شده در سطل تخمیر شوند. مرحله تخمیر مرحله اول کمپوست سازی بوکاشی است. این مرحله با کمپوست سازی با تجزیه تکمیل می شود و در نهایت خاک- کود بوکاشی که بسیار مفید برای گل ها و گیاهان است تولید می شود.
اولا بسیار ممنون که این مطلب را مطالعه نمودید.
ثانیا؛ متشکر خواهیم شد که "سطل بوکاشی" را به خاطر سپرده و بدانید که این سطل یک سطل بی بو، کم جا و ارزان قیمت است که در داخل آشپزخانه شما را قادر می سازد کود خوب و با کیفیت تولید نمایید.