چاپ

HOMEDERAZCOM

1- کمپوست ساز معلق چیست؟

یک کمپوست ساز معلق یک محفظه کاملا درزگیری شده است که می تواند بچرخد تا مواد کمپوست سازی را مخلوط نماید. ظرف درزگیری شده کمک به نگهداری گرمای تولیدی به وسیله فرآیند کمپوست سازی هم می کند، تا به فرآیند تبدیل زائدات باغی و آشپزی به کمپوست سرعت بخشد. کمپوست سازهای معلق کار کمپوست سازی را ساده تر و سریع تر ساخته اند.

2- ایرادات عمده سطل های کمپوست سازی در چیست؟

چنگک سخت داخلشان شده و آن ها را می چرخاند، گرما به راحتی مستهلک شده و سرعت فرآیند را کم می کند و جونده ها براحتی می توانند با ایجاد نقب در زیر جوانب، به مواد کمپوست سازی دسترسی پیدا کنند.

3- مزایای کمپوست ساز های معلق در چیست؟

1- سرعت بخشیدن به فرآیند کمپوست سازی- 2- دور نگه داشتن جونده ها، آفات و راکون از کمپوست- 3- حذف بوی کمپوست- 4- مرتب و جذاب

 4- زمان عمل آوری کمپوست در کمپوست سازی معلق چقدر است؟

به کوتاهی سه هفته

5- چرا آفات و راکون ها به کمپوست ساز معلق دسترسی ندارند؟

کمپوست سازهای معلق معمولا از زمین بالاتر هستند و از لحاظ مقاومت، نفوذناپذیری و ... به گونه ای مدل سازی شده اند که قابل دسترس برای حیوانات، این میهمان های ناخوانده، نباشند.

6- چرا کمپوست ساز معلق بو ندارد؟

طرح بسته کمپوست سازهای معلق از فرار بو جلوگیری می کند.

7- محدودیت های کمپوست سازهای معلق چیست؟

گرانتر از سطل هستند و واحدهای با ظرفیت بیش از 9.5 فوت مکعب به سختی چرخانده می شوند.

8- بزرگی کمپوست ساز معلقی که باید بخرم چه اندازه است؟

مدل های 7.5 فوت مکعبی مناسب یک خانواده 4 نفره هستند. اگر در یک خانواده بزرگتر زندگی می کنید، یا اگر باغ یا حیاط کوچک دارید، مدل 9.5 فوت مکعبی مناسبتر است. برای خانواده های بزرگتر، مدارس، رستوران ها یا مردمی با باغ های سبزی و یا باغچه های بزرگ، مدل های بزرگتری همانند کمپوست ساز ای زد ویزارد( یا معلق) یا یک ائروبین 15 فوت مکعبی( یک سطل ایستاده) مناسب است.

9- بعضی کمپوست سازها بطور عمودی روی محور قرار گرفته اند، در حالی که دیگران بطور افقی بالا برده شده اند. کدام بهتر است؟

محور مرکز چرخش است، و کمپوست سازهایی که مواد آن ها نزدیکتر به محور است( آن ها که افقی بالا برده شده اند) راحت تر به چرخش در می آیند. هرچند، کمپوست سازهای دارای مواد دور از محور مرکزی ممکن است در هنگام پر بودن سخت تر به گردش در بیایند، هنگام چرخش استوانه محتویات بهتر مخلوط می شوند. هر دو طرح کار می کنند. انتخاب به اولویت شما بستگی دارد.

10- آیا من باید کمپوست ساز را در برابر نور مستقیم خورشید بگذارم؟

به نظر می رسد قرار دادن کمپوست ساز در برابر آفتاب داغ کاری منطقی باشد. این کار باعث می شود مواد داخل کمپوست ساز گرمتر بوده و سریعتر تجزیه گردند. با این حال، بهترین توصیه این نیست. اگر کمپوست ساز پلاستیکی باشد، حتی کمپوست سازهای وظیفه سنگین دارای دیواره ضخیم، ما توصیه به قرار دادن در سایه یا آفتاب جزیی می کنیم. این به خاطر این است که آفتاب داغ می تواند پلاستیک را کج و کوله نماید و در، کلا، براحتی باز و بسته نشود. همچنین، بعضی از مردم متذکر شده اند که رنگ پلاستیک ممکن است بعد از قرار گیری طولانی مدت در برابر آفتاب داغ رنگ پریده یا لکه دار شود. اگر بدرستی از کمپوست ساز استفاده کنید، با اختلاط نسبتا متناسب کربن و ازت، واحد درزگیری شده حرارت کافی برای کمپوست سازی موثر ایجاد خواهد نمود.

 11- چقدر باید کمپوست ساز معلق را بچرخانم؟

حدود 3 تا 4 چرخش هفتگی مناسب است. ما هر بار که زائدات آشپزی را در داخل کمپوست ساز خالی می کنیم، به کمپوست ساز معلق خود یک یا دو چرخش می دهیم. این معمولا دو بار در هفته می شود.

12- کمپوست ساز من برای چرخاندن خیلی سنگین است

مطمئن باشید که کمپوست ساز خود را روی سطح زمین سفت، ست کرده اید. در صورت نیاز می توانید از بلوک ها یا سنگ های پاسیو استفاده نمایید. وقتی محور افقی باشد و وزن بطور یکنواخت توزیع شده باشد، معمولا چرخش آسانتر انجام می گردد. باغداران مسن تر و مردم دارای محدودیت قدرت، ممکن است چرخاندن یک کمپوست ساز پر را مشکل ببینند. در این موارد، ما پیشنهاد می کنیم که کمپوست ساز را در اندازه دو سوم پر کنید و سپس اجازه دهید که بسته نهایی شود.

13- آیا من باید آب به کمپوست خود اضافه کنم؟

در اغلب موارد، نه! کمپوست باید مرطوب باشد و خیس نباشد. معمولا رطوبت کافی در خرده های غذا و هرس های باغی هست و اضافه کردن آب ممکن است با سرد کردن توده، زمان کمپوست سازی را طولانی نماید. حتی برای بعضی باغدارانی که می خواهند "چای کمپوست" بگیرند و از آن به عنوان کود مایع استفاده کنند ممکن است اضافه کردن آب بهترین انتخاب نباشد. بد نیست در این باره کامنت های ما در باره "چای کمپوست" را ببینید. اگر در محیط خیلی خشک زندگی می کنید، اضافه کردن مقداری آب ممکن است مفید باشد. در این مورد هم آب را فقط در محدوده مقادیر کافی اضافه کنید و اجازه ندهید توده خیس شود.

14- کمپوست من لجنی و خیس است و به نظر نمی رسد در حال کمپوست سازی باشد.

این یک مورد خیلی عمومی است؛ به ویژه در طی زمستان و در نواحی سردتر کشور. راز توده کمپوست سالم، نگهداری تعادل کاری بین مواد غنی از نیتروژن و مواد غنی از کربن است.( برای اطلاع بیشتر اینجا را کلیک کنید) در زمستان، ما اضافه کردن خرده های آشپزی و غذا و دیگر مواد غنی از نیتروژن( به عنوان هرس های چمن) را نگه می داریم، اما برگ های خشک و دیگر مواد خشک براحتی در دسترس نیستند. اختلاط مواد خشک غنی از کربن کمک خواهد کرد که رطوبت توده کمپوست بازیابی گردد. برای آگاهی بیشتر باید یاد بگیرید که چطور کمپوست خمیری را تثبیت نمایید.

15- چطور می توانم مواد تازه را اضافه کنم؛ در حالی که بسته را برای نهایی شدن نگه می دارم؟

به مجرد اینکه کمپوست شما در حدی که مایل هستید پر می شود، مثلا تا نقطه ای که هنوز چرخانیدن آن آسان است، اضافه کردن مواد تازه را متوقف نمایید تا بسته تازه انجام شود و کمپوست نهایی بتواند تخلیه شود. این ممکن است یک دوره 2 تا 3 هفته ای باشد. در طی این زمان، مواد تازه برای کمپوست می تواند در سطل زباله یا ظرف مشابه ذخیره گردد. این امر پیامد کمپوست سازهای مستمر یا با سطل دوگانه نیست.

16- ایا نیاز به استفاده از استارتر کمپوست دارم؟

استارتر های کمپوست برای آغاز لگدزنی به فرآیند مفید هستند، ولی وجود آن ها الزامی نیست. برای بارگذاری بعدی، کمی از کمپوست نهایی یا نیمه نهایی را به عنوان "استارتر" باقی بگذارید. شما همچنین می توانید مقداری خاک باغ به کمپوست ساز اضافه کنید تا آغازگر فرآیند باشد.

17- بعضی از کمپوست کننده ها دارای پایه ای هستند که "چای کمپوست" جمع می کنند. آیا این مفید است؟

قطرات مایع حاصل از مواد کمپوست شونده می توانند جمع آوری شده و به عنوان "کود" مورد استفاده قرار گیرند. شکل و شمایل بعضی از کمپوست سازهای معلق به گونه ای است که امکان جمع آوری "چای کمپوست" را می دهند. هرچند، از آنجا که پایه چای در ته و نزدیک زمین است، قرار دادن سطل در زیر شیر می تواند مشکل باشد. این مدل ها نیاز دارند که به کمک پایه در سطح بالاتر از زمین آورده شوند یا خرطومی کوتاه چسبیده به شیر داشته باشند. راه دیگر برای جمع آوری چای کمپوست این است که به سادگی و با کمک بیل مقداری کمپوست را داخل سطل بریزیم و آن را با آب پر کنیم. بعد آن را پوشش دهیم و چند روزی کنار بگذاریم.

18- انواع کمپوست سازهای معلق؟

 بعضی ها را شما در راستای زمین می چرخانید. عده ای دیگر در روی پایه می چرخند. بعضی ها در اطراف یک محور مرکزی می چرخند. بیشتری ها هندل دارای دستگیره دارند.

19- نکاتی که باید در مورد کمپوست سازهای معلق در نظر بگیرید

1- معلق ساز باید راحت بچرخد و شما نباید در چرخاندن آن به زحمت بیفتید.
2- یک معلق ساز بزرگتر کمپوستی به مراتب بهتر از نوع کوچک تولید می نماید.
3- برای به دست آوردن کمپوست در 3 ماه، کمپوست ساز باید یک مرتبه خوب پر شود. به این زمان، زمان پر شدن را اضافه کنید. این را در نظر بگیرید که در حالی که مواد متوالی را داخل کمپوست ساز می کنید، آن کارش را انجام می دهد. اضافه کردن توده بیشتر به چرخه به معنی این است که می خواهید بیشتر منتظر بمانید. در این حالت است که مواد بعدی هم می توانند تجزیه شوند.( بعضی از طرح ها همانند کمپوست مانتیس دو گانه، که در انگلستان پیدا می شوند، یک محفظه ثانوی دارند که این مشکل را حل می کند)
4- معلق سازهای کمپوست متمایل به این هستند که کارگرهای تابستانه باشند. به غیر از اینکه آن ها بخوبی عایق بندی شده اند، آب و هوای سرد مانع از این می گردد که آن ها کاملا به گرمای مورد نظر دسترسی یابند.

20- به کمپوست ساز معلق کرم اضافه کنیم؟

شما نباید به آن ها کرم اضافه کنید، زیرا وقتی درجه حرارت بالا می رود، آن ها نمی توانند فرار کنند و می میرند. پس، همه کار خوبی که کرم ها انجام می دهند زیر و رو کردن مواد از طریق دل و روده شان است و اضافه کردن مواد مغذی که از دست می روند.