نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

چطور چسبیدگی های ماهی تابه را برطرف کنیم؟(کد 0179)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.


موضوع اصلا این نیست که چقدر دقیق هستید. قطعا در طول زندگی شما هم پیش آمده که دیزی داخل اجاق را فراموش کرده یا چرب کردن تابه کیک را پاک از یاد برده باشید. نتیجه ایجاد یک چسبیدگی تابه ای است که در برابر عملیات معمول شستشو مقاومت می کند. بازگردادن تابه به شرایط تمیزی و درخشندگی معمول کاری طاقت فرساست، اما می تواند انجام شود. اینکه چه می توانید بکنید به نوع تابه و ظرف و اینکه چه چیزی به آن چسبیده است بستگی دارد.
گام 1
تابه سوخته را چند دقیقه در آب غوطه ور نمایید. با دترجنت ظرف و یک سایش دهنده ملایم، ظرف را برای تمیز شدن مالش دهید. بعد از استغراق در آب گرم کف آلود برای چند دقیقه، اغلب ظروف و تابه ها با حداقل کوشش تمیز می شوند، ولی چغرهای باقیمانده در برابر حذف مقاومت کرده و نیاز به تمیزسازی جدی تر دارند.
گام 2
تابه هایی که دارای تخم مرغ چسبیده هستند را با پاشیدن نمک و مالیدن تمیز با پارچه یا اسفنج نرم تمیز کنید. نمک به عنوان یک ساینده خفیف کار خواهد کرد. این ماده تخم مرغ چسبیده را شل کرده و به شما اجازه می دهد با آبکشی آن را آزاد نمایید.

گام 3

نیم فنجان سرکه سفید تقطیر شده را به آب گرم به اندازه کافی برای پوشش پایین تابه و ظرف اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خیس برای حذف بقایای تخم مرغ سرسخت باقی بماند. نه تنها سرکه تخم مرغ را حذف خواهد کرد، بو را نیز از بین خواهد برد. این امر به ویژه برای بشقاب ها یا کاسه هایی که زرده تخم مرغ به آن ها چسبیده و در برابر جدا شدن با صابون ظرف معمولی مقاومت می کنند، مفید است.

گام 4

تابه هایی که به سختی سوخته اند را با 2 فنجان آب و 4/1 فنجان جوش شیرین پر کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و حرارت دهید تا جوش بیاید. بجوشانید تا باقی مانده در پایین تابه از تابه بلند شود و در آب شناور شود. برای جدا کردن سوخته غذا که با جوش شیرین بلند نمی شود از قاشق یا کاردک چوبی استفاده کنید. طبق معمول بشویید و آبکشی نمایید. برای باقی مانده سرسخت، شما ممکن است نیاز به تکرار روند داشته باشید تا زمانی که ته، تمیز و گردد.

گام 5

ظروف دیزی را با آب سرد پر کنید و اجازه دهید یک شب بمانند تا مواد غذایی گیر کرده را حذف کنند. آب، ذرات مواد غذایی را شل خواهد کرد و این امکان را برای مالیدن ظرف دیزی و تمیز کردن آن در صبح فراهم می آورد. طبق معمول بشویید و آبکشی کنید.

گام 6

تابه های پخت و پز را با خیس کردن در آب سرد در طول شب تمیز کنید. هر گونه ذرات غذایی باقی مانده را با مالنده غیر ساینده بردارید. طبق معمول یک شستشو داده و آبکشی نمایید.

#تمیز_ظرف_چسبنده

صفحه نخست

مهم: اگر اطلاعات خود را بیش از مطالعه و خواندن، از طریق شنیدن به دست می آورید بهتان توصیه می کنیم که "چرا مشاوره تلفنی!؟" را بخوانید.