نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

14 نکته فوری برای بهداشتی تر کردن رستوران
با بازگشایی سالن های غذاخوری، تمیز کردن های معمولی رستوران ها مهمتر می شوند.
قبل از اینکه کرونا ویروس خودی نشان دهد، شستشوی دست ها و ضدعفونی کردن سطوح، ستون های بهداشت هر رستوران بودند. در حالی که ویروس در حال گسترش است، این ستون ها ارزش و اهمیتی بیش از سابق پیدا کرده اند. در اینجا ما 14 نکته ای را بیان می کنیم که در دو دهه اخیر توسط متخصصین و در سمینارهای آن لاین به اشتراک گذارده شده اند.

14NOTE
کروناویروس راحت می میرد
کرونا در زمره ویروس هایی قرار دارد که به آن ها ویروس های پوششی می گوییم. به گفته کارولین برلند، متخصص ارشد و مدیر برند اصل ترک، در سمینار آن لاین انجمن ملی رستوران ها، این ویروس با استفاده از رفتارهای بهداشتی معمولی از بین می رود. این همان چیزی است که باعث می شود شستشوی دست ها با آب و صابون یک تاکتیک دفاعی کلیدی محسوب شود.
به دست هایتان آسان بگیرید
پوست، به خودی خود، یک مکانیزم دفاعی در برابر باکتری ها ایجاد می کند و شستشوی مکرر دست به لایه محافظ پوست آسیب می رساند. برلند می گوید که صابون های انتخابی باید موثر ولی مضر برای پوست نباشند. معمولا آن هایی که مرطوب کننده یا گلیسیرین دارند خوبند.
درجه حرارت آب باید مطلوب باشد.
برلند می گوید: " درجه حرارت آب، عامل خیلی موثری در از بین بردن ویروس نیست" به گفته او درجه حرارت خوب آب همانی است که مطلوب مصرف کننده می باشد. آب خیلی داغ به پوست آسیب می رساند و آب خیلی سرد با ایجاد حس ناراحتی موجب می شود که کار ضد عفونی کنندگی و شستن نصف و نیمه باقی بماند.
خشک کردن فراموش نشود
برلند گفته است: " خشک کردن دست ها اختیاری نیست" . بنا به گفته او " خشک کردن باعث می شود سلول های مرده پوست و ویروس ها و باکتری های جدا شده توسط صابون حذف شوند. دست های مرطوب براحتی باکتری ها را جمع کرده و آن ها را انتقال می دهند. خشک کردن دست را آرام انجام دهید تا پوستتان آسیب نبیند"
از خشک کننده هوا استفاده نکنید
برلند می گوید: " خشک کننده های هوا میکروارگانیزم ها را در محیط اتاق پراکنده می کنند" بنا به گفته او " در حالی که در شرایط معمول می توان این مشکل را نادیده گرفت، در اوضاع و احوال کرونا کلا قضیه فرق می کند"
ضد عفونی جایگزین صابون نیست
به گفته برلند " ضد عفونی کننده ها تنها در شرایطی که دست ها تمیزی و خشکی قابل رویت دارند باید استفاده شوند" او اضافه کرده است: " ضدعفونی کننده ها باکتری ها و ویروس های دست ها را کشته و زنجیره انتقال را قطع می کنند، ولی اگر دست ها کثیفی قابل رویت داشته باشند، کثافت از باکتری و ویروس در برابر ضد عفونی کننده مراقبت و محافظت می کند.
محتویات ضد عفونی کننده را نگاه کنید
برلند گفته است: " سازمان غذا و دارو ضد عفونی کننده های دست الکلی دارای حداقل 60 درصد الکل را توصیه کرده است" او اضافه می کند: " الکل از بهترین ضد عفونی کننده ها است. الکل تقریبا همیشه عملکرد سریعی داشته و بیشترین انواع میکروب ها را کشته است"
به دستکش ها فکر کنید
به گفته برلند: "هنگام کار با مواد خام یا کثیف، دستکش ها می توانند دست ها را از خاکی شدن حفظ کرده و تصویر بهداشتی خوبی به میهمان بدهند. با این حال دستکش ها می توانند احساس ایمنی کاذب بدهند. دستکش ها می توانند با کارآیی دست های لخت باکتری ها را از سطحی به سطح دیگر انتقال دهند و می توانند با ایجاد عرق دست ها محیطی ایده آل برای باکتری ها فراهم آورند. بنابراین، آن ها باید فقط برای کارهای ویژه با ریسک بالا به کار گرفته شوند.
دستکش ها می توانند تمیز شوند
کارگران می توانند در حین دستکش بر دست داشتن، دستکش ها را شسته و ضدعفونی نمایند، ولی آن ها باید به مجرد در آوردن دور انداخته شوند.
سوئیچ کردن وسایلتان را مد نظر قرار دهید
برلند گفته است: " در هنگام کووید19 وسایلی که به قصد تمیز کردن به کار می آیند باید تغییر کنند. برای نمونه، برای دور نگاه داشتن ویروس ها از مواد تمیز کننده، رستوران ها باید در عوض پارچه ها از تمیز کننده های یکبار مصرف استفاده نمایند.
دستکاری محصولات مقوایی
برلند گفته است: " عموما، کاغذ و مقوا محیط های مطلوب ویروس ها برای زندگی نیستند. برای ورود محصولات بسته بندی شده با مقوا، کارکنان باید با دقت بسته بندی ها را باز کرده و مقواها را خارج آشپزخانه بگذارند." بنا به گفته او: " مقواهای بیرون رونده باید همانند ظروف داخل شونده در جای تمیز ذخیره شده و با دست های تمیز دستکاری شوند."
درجه حرارت های افراد را حریم "شخصی" بگیرید
بعضی از رستوران ها درجه حرارت های کارکنان خود را اندازه می گیرند تا احتیاطات لازم در برابر کووید19 را جدی گرفته باشند. بنا به گفته درک هاول، عضو شرکت حقوقی شپارد پولین، در سمینار آن لاینی که در ماه می در انجمن ملی رستوران ها برگزار شده بود، از آنجا که در این تست ها اطلاعات پزشکی شخصی افراد مطرح می گردند، محل تست باید اختصاصی بوده و نتایج به رویت دیگر کارکنان نرسند. به همین دلیل، نتایج را نباید در فایل های شخصی افراد نگهداری کرد و باید آن ها را در جایگاه های محرمانه قرار داد.
انحلال اتاق استراحت
هاول می گوید: "اگر رستورانی تصمیم به باز کردن اتاق استراحت می گیرد، باید کاری کند که کارکنان کنگره برگزار نکرده و تا جایی که ممکن است از هم فاصله بگیرند." او ادامه می دهد: " این به معنای حذف میز و صندلی ها و یک در میان کردن ساعات تنفس است تا از تعداد افرادی که در یک زمان مشخص از اتاق استفاده می کنند کاسته شود. اگر رستوران ها کارکنان را تشویق کنند که بیرون از محل کار استراحت کنند نتیجه بهتری عایدشان خواهد شد. درست است که در اتاق استراحت، افراد راحت تر می توانند تلپ شوند، ولی باید در نظر گرفت که ما باید موقعیت اضطراری مواجه هستیم"
نشان بدهید و بگویید
برلند گفته است: "رستوران ها باید با مشتریان خود شفاف حرف بزنند و بگویند که برای مقابله با کووید19 کدامین اعمال تمیز کاری و ضدعفونی نمودن را انجام داده اند. بررسی های انجام شده توسط تکنومیک بیانگر این است که 56 درصد مشتری ها دوست دارند بطور بصری، تمیز کردن سطوح تماس بالا را مشاهده کنند. مطابق با یافته های ترک، تامین کننده اقلام بهداشتی، بیش از سه چهارم مشتری ها دوست دارند نشانه هایی دال بر جزئیات روش های ضدعفونی کردن را مشاهده نمایند.
نکته : در صورت تمایل به اخذ مشاوره تلفنی از قوانین مشاوره کسب اطلاع نمایید.