انتخاب ظرف درست، مواد درست و کمپوست سازی از صفر( کد 0587)
بعد از انتخاب ظرف درست، و مواد کمپوست سازی مناسب، اکنون وقت آن رسیده که کمپوست سازی از صفر را بیاموزیم.
چک لیست
قبل از آغاز، اجازه دهید یک چک لیست از آیتم هایی اماده کنیم که برای روز اول مورد نیاز هستند.
سطل کمپوست دردار و سوراخ های هوا( از اینجا سفارش دهید)
زائدات تر
زائدات خشک( به همراه سطل کمپوست ارائه می شود)
یک چوب بلند
خاک زنده
شیر کره و آب
کاغذ روزنامه
آغاز کمپوست سازی
اجازه دهید با سطل خالی شروع کنیم
کف ترین لایه سطل باید مواد خشکی همانند ترکه و شاخ و برگ( ساقه های کوچک)، برگ های خشک، کوکو پیت، ورقه مقوای خرد شده باشد. هر آب اضافی لایه های بالا باید توسط این مواد خشک جذب شود.
زائدات آشپزخانه را به گونه ای اضافه کنید که آن ها هر روز روی لایه جمع شوند.
برای هر قسمت زائدات غنی از نیتروژن از قبیل زائدات سبز یا زائدات آشپزی، 3 قسمت زائدات غنی از کربن یا زائدات خشک اضافه کرده و خوب به هم بزنید. این از بوی بد جلوگیری می کند و اطمینان می دهد که لایه بالایی همیشه از مواد خشک ممانعت کننده از تولید مگس تشکیل شده است.
از باغ، یک لایه از خاک زنده را به سطل اضافه کنید.
هفته ای یکبار شیر کره اضافه کنید، که میکروب های سطل را هم فراهم خواهد کرد.
آب را به سطل کمپوست اسپری نمایید. رطوبت باید به گونه ای در سطل نگهداری شود که بسیار تر یا بسیار خشک نباشد. آب زیاد، سطل را لجنی می کند و خشکی باعث می شود فرآیند کمپوست سازی کند پیش برود.
برای جلوگیری از تولید مگس در اطراف، به لایه نهایی روزنامه اضافه کنید.
فقط 80 درصد سطل کمپوست را پر کنید. فضای باقیمانده را برای چرخش هوا آزاد باقی بگذارید.
اطمینان حاصل کنید که سوراخ زهکشی کف را ایجاد کرده اید تا آب اضافی را از سطل خارج نماید.
با چوب، دو بار در هفته محتویات را مخلوط نمایید تا به هوا اجازه دهد به کمپوست راه پیدا نماید.
اکنون سطل کمپوست، آماده کمپوست سازی با مواد تر و خشک است. با پیروی از بهترین تجارب، کمپوست می تواند به همراه اجتناب از حشرات و بوی بد در مدت کوتاهی برداشت شود. برای دانستن بهترین تجارب با ما تماس بگیرید.
سوراخ های تهویه هوا
موقعیت
لایه مقوای ریز، ریز شده
لایه کاغذ ریز ریز شده
زائدات سبزی کمپوست
لایه های کمپوست
لایه کوکوپیت
دومین لایه کمپوست
مخلوط کمپوست
لایه بالایی
بعد از دو روز