5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

چطور سطل کمپوست داخلی خودتان را درست کنید(کد 0257)

 


با این سطل کمپوست خود ساخته آسان، زائدات آشپزی را کاهش دهید. اگر در آپارتمان کوچک یا خانه حیاط دار زندگی می کنید، کمپوست سازی داخلی یک راه کارآمد برای این است که همه آنچه در طول سال از سیاره گرفته ایم را به آن پس دهیم.
هر محصولی که به چشم شما می خورد، توسط تیم ویرایشگر ما بطور مستقل انتخاب و بررسی شده است. اگر خریدها را از طریق لینک انجام می دهید، آگاه باشید که ما حق کمیسیون دریافت می نماییم.

(مطلب، ترجمه شده است)

HOW p1 0257
سطل کمپوست داخلی خود ساخته
خرده های آشپزی خود را ذخیره ساخته و سطل کمپوست خود را بسازید. این یک کار عالی است که برای پیشخوان آشپزخانه شما انجام می شود.
کمپوست کردن خرده های آشپزی یک کار ساده است که بدون انجام کار زیاد به محیط زیست کمک می کند.
برای دسترسی ساده در آشپزخانه، سطل کمپوست خود را زیر سینک یا روی پیشخوان قرار دهید و ببینید که چطور کمپوست سازی داخلی خیلی زود تبدیل به کار روتین شما در هر روز می شود. ما از سطل پلاستیکی معمولی برای درست کردن سطل کمپوست داخلی استفاده کردیم، اما اگر شما می خواهید سطل با دکور شما سازگار باشد می توانید از موادی همانند فولاد ضد زنگ یا بامبو هم استفاده نمایید. مطمئن باشید که ظرفی که انتخاب می کنید درب آب بند و سوراخ های تهویه دارد. از مراحل زیر پیروی کنید تا سطل کمپوست داخلی خود را ایجاد کنید و کار کمپوست سازی را آغاز نمایید. در باره دور انداختن زائدات آشپزی کمی بیشتر فکر کنید.
آنچه نیاز دارید
ظرف با در
درل
اسکرین مش نایلونی
تفنگ چسب داغ
آشغال
خرده های آشپزی
کاغذ روزنامه ریز، ریز شده
گام 1: حفر سوراخ های در ظرف
5 سوراخ با فاصله یکسان در در ظرف ایجاد کنید تا تهویه خوب صورت گیرد. هوا جزء ضروری مورد نیاز است و کمک می کند تا مواد داخل سطل آشغال شما تجزیه شوند. این سوراخ ها به تنظیم جریان هوا کمک خواهند کرد.
گام 2: اضافه کردن غربال
یک تکه غربال نایلونی به اندازه کافی بزرگ را برش دهید تا تمام سوراخ های هوا را پوشش دهد. با چسب داغ، غربال را به سمت زیرین در ظرف بچسبانید. این کمک می کند که مگس میوه و دیگر حشرات داخل ظرف کمپوست نشده و از آن خارج نگردند.
گام 3: پر کردن با خرده، ریزها
دانستن اینکه چه چیزهایی را می توانید در داخل ظرف کمپوست بیندازید و از ورود چه چیزهایی به ظرف باید جلوگیری نمایید باعث می شود که تجربه موفقی از درست کردن کمپوست کسب کنید. کار را با مقداری خاک تحتانی و مقداری کاغذ روزنامه ریز، ریز شده در بالای آن آغاز نمایید. سپس، خرده های آشپزی از قبیل پوست موز، دانه قهوه، پوست تخم مرغ که هر روز در حین پخت و پز یا تمیز کردن یخچال تولید می شود را اضافه نمایید. برای کمک به تجزیه سریعتر بهتر این است که این خرده ها را به تکه های کوچکتر شکسته یا برش دهید.
نکته ویرایشگر: از افزودن چربی، گوشت و مواد لبنی به توده کمپوست اجتناب ورزید، زیرا این ها می توانند بوی بد تولید کنند و آفات و جونده های ناخواسته را جلب نمایند.
گام 4: اختلاط
کمپوست را حدود یکبار در هفته هم بزنید تا مخلوط، هوادهی شود. برای اجتناب از جذب آفات ناخواسته، درب را برگردانده و محکم نمایید. وقتی کمپوست آماده استفاده می شود، می توانید آن را به توده کمپوست بیرونی اضافه کرده و یا جاهایی که توده های کمپوست در آن ها نگهداری می شوند را در نزدیکی خود جستجو نمایید.

HOW p2 0257
راه حل های کمپوست
بو:
نگران بوی برخاسته از کمپوست سطل زباله خانگی نباشید. بو می تواند راحت تر از آنچه تصورش را دارید کنترل شود. اگر سطل شروع به بوی بد گرفتن کرده است، مقداری روزنامه یا برگ خشک به آن اضافه نمایید. این کار نسبت تری و خشکی را متعادل کرده و بوهای اسیدی را کنترل می کند.
جوندگان و آفات:
اولین گام برای دور نگه داشتن جوندگان و آفات به انتخاب ظرف کمپوست ربط پیدا می کند. چسبیدن به سطل دارای جوانب صلب در دار، مخلوقات ناخواسته را دور نگه خواهد داشت. همچنین؛ از گوشت، لبنیات و چربی در سطل کمپوست خود پرهیز نمایید.
تجزیه آرام:
از اینکه توده را حداقل یکبار در هفته با بیل یا بیلچه به هم زده و اکسیژن حاصل از هوادهی را به مخلوط رسانیده اید اطمینان حاصل نمایید. کوچک نگه داشتن محتویات( از قبیل پوست موز بریده شده) در توده، سرعت فرآیند تجزیه را ازدیاد می بخشد.