درست کردن فعالساز بوکاشی(کد 0040)
دستورالعمل
ما کار را با جستجوی یک بسته از سبوس بوکاشی آغاز کردیم که به مدت 3 هفته در یک ظرف آشپزخانه تخمیر شده بود. آن با کپک کرک دار سفید پوشیده شده بود؛ یک نشانه خوب مورد توقع! در درست کردن بوکاشی از سه منبع از میکروارگانیزم های موثر یا EM استفاده می شود که شامل مقداری کمپوست محلی پر از اسپورهای کپک سفید دوست داشتنی می باشند.
محتویات تر
بعد از آن ما شروع به اختلاط محتویات تر کردیم:
قسمت های معادل از ماده تلقیحی میکروبی بی هوازی(سرم لاکتیک حاصل از شیر ترش شده و آب برنج حاصل از آبکشی برنج و رها کردن آن برای 5 روز) و گروه های غذایی غنی از کربوهیدرات دارای مواد مغذی زیاد( ملاس و شکر قهوه ای) برای این میکروب ها که تغذیه کنند.
اضافه کردن آب تا جایی که حجم کلی، معادل ماده خشک شود.
محتویات خشک
و اکنون محتویات خشک را مخلوط می کنیم:
همان نسبت یک به یک پوسته سبوس جو دوسر و کپک برگ دو ساله. برگ ها از کف جارو شده بودند و تکه سنگ های کوچک زیادی را برداشت کرده بودند. بنابراین ما کپک برگ را از اولین کمپوست غربال شده گرفتیم.
آوردن آن ها با هم
در نهایت، قسمت مرطوب را به بخش خشک اضافه کرده و آن ها را کاملا مخلوط می کنیم. بعد از آن است که باید آزمون فشار انجام گیرد؛ در آزمون فشار شما باید مخلوط را به شکل توپ در آورده و احساس خیسی کنید. اگر آب به خارج چکه کند، مخلوط بیش از حد مرطوب است.
این به این دلیل است که ما می خواهیم از شرایط بی هوازی (تهی از اکسیژن) اطمینان حاصل کنیم، و برای این منظوراشباع شدن بهترین است. بنابراین وقت آن است که مخلوط خود را داخل یک ظرف تمیز دارای درب در مدت 2 هفته در یک مکان گرم بگذاریم تا ابرقهرمانان ما در دنیای میکروبی به شدت تکثیر شوند. ما پس از آن یک مشت سخاوتمندانه به سطح هر سطل کمپوست اضافه می کنیم تا ماجرا با شتابی که دوست داریم جلو برود.
استفاده ها
انگیزه اصلی برای تغذیه فعال کننده ها به یک پشته کمپوست، بهبود تنوع جوامع باکتری ها و مخمرها که تجزیه کننده های اولیه مواد غذایی هستند، و بنابراین کیفیت محصول نهایی، که خاک است، می باشد. برخی افراد حتی گرد و غبار سنگ و جلبک دریایی را به مخلوط فعال کننده خود اضافه می کنند و در نتیجه مواد مغذی و مواد معدنی میکرو را به خاک معرفی می کنند.