5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

یکی از کارهای ارزشمند شهرداری تهران ایجاد غرفه های بازیافت است.غرفه های بازیافت نه تنها با تشویق مردم به جداسازی زباله های تر و خشک موجب تولید کمتر پسماند تر شده و هزینه های جمع آوری و انتقال و دفن زباله ها را به نحوی چشمگیر کاهش می دهند بلکه با امکان سازی گردش مجدد مواد بازیافتی در خطوط مختلف تولید , هزینه ساخت مواد و محصولات گوناگون مورد نیاز مردم را به حد "بهینه" نزدیک می نمایند.

با این حال یکی از بزرگترین مشکلات غرفه های بازیافت این است که علاوه بر مردم معمولی,متصدیان آن ها نیز به آن خوبی بایسته قادر به تشخیص درست "پت" از "پلاستیک" نبوده و به نیکی نمی دانند که فلان ماده "حلب" است یا می باید آن را "آلومینیم سبک" لحاظ نمود.
جدا از این ها خیلی از مردم در اینکه مقواها و کارتن های آغشته به مواد غذایی که تلفیقی از زباله های تر و خشک را در بر می گیرند "تر" یا "خشک" حساب کنند شک داشته و بنابراین تنها با غلبه دیدگاه اقتصادی یا زیست محیطی است که تصمیم می گیرند زباله هایشان را در سطل "سبز" یا "آبی" بریزند.
نکته این است که راهکار ابهام زدایی از مردمی که به مقوله بازیافت و تفکیک زباله از مبدا علاقه وافر دارند چندان سخت نیست و برای همین است که در کشورهای پیشرفته و مترقی سال های زیادی از روزگارانی که متصدیان غرفه ها مجبور بودند با نشان دادن یک کالا یا جنس و محصول "مثلا به این پت می گویند" را بر زبان رانده و به آموزش شهروندی اقدام نمایند می گذرد.
امروزه استانداردهای معتبر و پیشرفته بین المللی تمامی تولیدکنندگان کالاها و مواد و محصولات را واداشته است تا ضمن استفاده یا عدم استفاده از علامت استاندارد "قابلیت بازیافت" ,توسط یک عدد محبوس شده در داخل سه پیکان در تعقیب یکدیگر به راحتی به مشتریان غرفه های بازیافت نشان دهند که ماده تحویلی "پت" است و آن را "خوب" می خرند و یا "آلومینیم سبک" است و آن را حتی به قیمتی بهتر از "پت" می توان روانه بازار فروش نمود؟
به این ترتیب سازمان محترم استاندارد اگر بخواهد می تواند به یاری شهر و شهروندان و شهرداری برخاسته و با اجبار و الزام توایدکنندگان کالاها و اجناس مختلف و یا در نظر گرفتن مشوق هایی برایشان کاری نماید که شهروندان به دلیل سرگردانی در شناسایی و تفکیک اجناس و کالاهای مختلف عطای بازیافت و تفکیک زباله از مبدا را به لقایش نبخشیده و با درهم نمودن زباله های تر و خشک خیال خویش را راحت اینکه "زباله دزدها جمعشان می کنند" ننمایند!!؟