walden-pond



چطور گندم کار می کند؟(کد 0048)
فرآیند و خوردن گندم
در حالی که فقط سرهای ساقه های گندم شامل غذاهای غنی مورد استفاده انسان است، کشاورزان معمولا ساقه های خشک و برگ ها را به عنوان علوفه مصرف می کنند؛ چیزی که هم غذای خوبی برای احشام است و هم جای خواب مناسبی برای آن ها به حساب می آید

HOW P 0048
وابسته به سختی زمستان، کشاورزان گندم را بصورت محصول زمستانه یا بهاره پرورش می دهند. در نواحی دارای آب و هوای معتدل تر، نشاها در پاییز کاشته می شود و در بین جولای و آگوست برداشت می گردد، که این امر وابسته به طول دوره زمستان دارد. جاهایی که زمستان ها کمی شدیدتر هستند، کشاورزان عملیات کشت را به مجرد آب شدن خاک ها انجام داده و برداشت را اوایل پاییز صورت می دهند.
کشاورزان مدرن برای برداشت گندم از کمباین استفاده می کنند، اما داس و خرمن کوب هنوز در سرزمین های در حال توسعه مهم شمرده می شوند. اولین وظیفه فوق العاده ساده است: سر بالای ساقه های گندم بریده می شود و برای حذف دانه ها از بقیه سر، که کاه نامیده می شوند، از خرمنکوب استفاده می گردد. دانه ها از بخش های اضافی گیاه جدا شده، تمیز گشته و آسیاب می شوند؛ جایی که سبوس، درون دانه و تخم اتفاق می افتد.
برای جداسازی این سه عنصر، کشاورزان گندم را با سنگ های آسیا خرد کرده و یا آن ها را از میان استوانه های فولادی اتومات عبور می دهند. بهره برداران آسیاب معمولا مقدار کمی آب به دانه ها اضافه می کنند، چون این کار سبوس بیرونی را سفت کرده و درون دانه(اندوسپرم) داخلی را نرم می کند و جداسازی این دو را آسان می سازدغلتک ها عموما تخم گندم را تخت کرده و اجازه می دهند که آن از بقیه آرد، جدا شود(سرند شود) در آسیاب های مدرن، نوع آرد تولیدی به این بستگی دارد که بهره برداران در کدام مرحله آن را از چرخه آسیاب جدا کرده اند.
دانه گندم دارای چندین ماده مغذی کلیدی است. سبوس گندم شامل سه تا از مهمترین ویتامین های گروه ب، املاح معدنی نادر و فیبر رژیم غذایی روزانه است. اما آندو سپرم بیشتر اتاق را می گیرد و حاوی پروتئین، کربوهیدرات، آهن، ریبوفلوین و تی امین است. این موضوع نباید باعث قضاوت عجولانه شود، زیرا جوانه یا تخم(یا جنین گیاه گندم) نیز حاوی بخش کوچکی از ویتامین های B و مواد معدنی نادر هست.
در حالی که انسان های اولیه این دانه ها را خام مصرف می کردند، در نهایت شروع به استفاده از ابزاری برای کوبیدن دانه و سپس اضافه کردن آب به دانه های خرد شده کردند تا یک حریره سالم را تشکیل دهند. استفاده ها و خواص غذاهای گندمی بسته به اینکه برداشت کنندگان از چه ترکیبی از سبوس، آندوسپم و جوانه استفاده می کنند متفاوت است.به عنوان مثال، نان سفید و آرد سفید سفید شده را بگیرید. در این محصولات هم سبوس و هم آندو اسپرم برداشته شده اند تا بافت صاف تر و طول عمر تضمین شود. جوانه یا تخم حاوی چربی است، که می تواند در آرد خوب ذخیره نشده فاسد گردد. اما جوانه گندم حاوی تعدادی مواد مغذی کلیدی از جمله پروتئین است و به طور جداگانه در بسیاری از محصولات مورد استفاده قرار می گیرد.
محصولات گندم کامل حاوی هر سه بخش از دانه گندم، ارائه دهنده بزرگترین آرایه مواد مغذی هستند. هنگامی که سبوس از بقیه دانه جدا می شود، این ماده به تنهایی برای استفاده در خوراک دام و غذاهایی مانند کلوچه سبوس و غلات صبحانه به کار می رود.

مهم: اگر اطلاعات خود را بیش از مطالعه و خواندن، از طریق شنیدن به دست می آورید بهتان توصیه می کنیم که "چرا مشاوره تلفنی!؟" را بخوانید.

نکته اول: چنانچه متن بالا نیاز شما را بر آورده نکرده است، کلیدواژه خود را در قسمت جستجو( بالای صفحه) وارد کرده و مقالات مرتبط با خواسته خود را ملاحظه نمایید. شاید یکی از آن ها بر طرف کننده نیاز شما باشد
نکته دوم: در صورت تمایل به اخذ مشاوره تلفنی از قوانین مشاوره، مندرج در بالای صفحه یا صفحه نخست، کسب اطلاع نمایید.
نکته سوم: چنانچه مایل هستید فعالیت خود را با صرف هزینه ای معقول در سایت "یاشار بوم راشین" تبلیغ نمایید، لطفا اینجا را کلیک کنید.

چنانچه به یکی از دو مقوله "بهداشت" و "محیط زیست" علاقمند هستید، یا کلا نسبت به هیچیک از این دو مقوله نگاه خوبی ندارید، به شما اکیدا توصیه می شود اینجا را کلیک کنید.