نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

سبوس چیست؟(کد 0046)
خرید، استفاده و دستورالعمل ها
آنچه در این متن می خوانید:
سبوس چیست؟


چطور استفاده کنیم؟
مزه
دستورالعمل ها
خرید
ذخیره
تغذیه
انواع
سبوس، لایه سخت بیرونی کل دانه های غله ای از قبیل جو دو سر، گندم، برنج، ذرت می باشد که دارای دزهای تندرستی پروتئین، آهن، فیبر، کربوهیدرات، اسیدهای چرب و دیگر مواد مغذی، شامل ویتامین های گروه ب است. بسیاری از مردم سبوس را به عنوان انتخاب خوب غله صبحانه شناخته و یا آن را به عنوان مافین سالم مصرف می کنند. آسیاب ها سبوس را از دانه جدا کرده و به میزان قابل ملاحظه ای محتویات مغذی محصولات پالایش شده همانند آرد سفید، برنج زودپز و بلغور صبحانه را کاهش می دهد.
سبوس چیست؟
سبوس، پوست یک دانه خوراکی، منبع قابل توجهی از فیبر نامحلول را فراهم می کند، اما سبوس و جوانه زیرین، رویان دانه، حاوی سطوح بالایی از اسیدهای چرب هستند، به این معنی که هنگام قرار گرفتن در معرض هوا به راحتی فاسد می شوند. تولیدکنندگان مواد غذایی اغلب دانه های خام را آسیاب می کنند تا آن ها را از سبوس و جوانه جدا کنند و ماندگاری محصولات خود را گسترش دهند. آنها ممکن است اضافه کردن برخی از مواد مغذی از دست رفته را در دستور کار قرار داده و محصولاتی به عنوان "غنی شده است" را تولید و وارد بازار نمایند. اما محصولات تصفیه شده هرگز با مزایای بهداشتی محصولات غلات سبوس دار مطابقت نمی کنند.
با سبوس بسته بندی شده، حتی زمانی که از انواع تصفیه شده استفاده می کنید، شما می توانید مزایای طعم، بافت، و تغذیه ای آرد غلات سبوس دار را به دست آورید.
چطور از سبوس استفاده کنیم؟
اضافه کردن سبوس به رژیم غذایی می تواند به سادگی و با پاشیدن یک قاشق غذاخوری بر روی غلات، اضافه کردن آن به یک اسموتی یا ماست، یا استفاده از آن برای غلیظ کردن سوپ ها، خورش ها، یا دیزی ها صورت گیرد. برای کالاهای پخته شده دلپذیرتر، همانند کلوچه ها, مافین ها و نان، که می توانند بر پایه ریزه ها و خرده های نان نباشند، می توان دستورالعمل های آرد پالایش شده را جایگزین نمود.
مزه اش شبیه چیست؟
سبوس طعم کمی شیرین و کمی آجیلی دارد که عموماً با غلات سبوس دار در ارتباط است. سبوس، بافت دلپذیر و گوارا را به کالاهای پخته مانند کلوچه، نان، و کوکی اضافه می کند.
دستورالعمل های سبوس
سبوس گندم، جو دوسر، برنج، و ذرت فیبر را همراه با طعم و بافت ظریف به کالاهای پخته ای اضافه می کنند که در غیر این صورت ممکن است به آرد سفید یا همه منظوره به شدت فرآوری شده تکیه کنند.
مافین سبوس دار با کشمش
نان گندم کامل
کلوچه های سالم با خرده های شکلات
از کجا سبوس بخریم؟
شما می توانید سبوس گندم آسیابی پردازش نشده و اغلب سبوس های ذرت را در اکثر فروشگاه های مواد غذایی سالم، در راهروهای مخصوص پخت و پز فروشگاه های مواد غذایی دارای ذخیره سازی خوب, و آنلاین خریداری نمایید. سبوس جو به طور معمول به عنوان غلات داغ بسته بندی می شود اما می تواند علاوه بر کالاهای پخته شده هم مورد استفاده قرار گیرد. این در حالی است که سبوس برنج را دیگر نمی توانید به آسانی پیدا کنید. بنابراین شما ممکن است نیاز داشته باشید آن را در خوار و بارفروشی های آسیایی و یا فروشگاه های تخصص پیدا کنید. همچنین به صورت آنلاین در دسترس است.
ذخیره سازی
برای یک سبوس تازه نگهداری شده، نور، اکسیژن و حرارت، دشمنان اصلی هستند. برای اجتناب از فساد، ذخیره سازی باید در بسته های آب بند صورت گرفته و ماده در جای خشک و خنک، مثل یخچال یا انباری، نگهداری شود. برای تازگی طولانی مدت، سبوس را در ظرف هوابند گذاشته و در یخچال قرار دهید.
تغذیه و مزایا

سبوس، حاوی بالاترین غلظت فیبر در غلات سبوس دار است. با سبوس گندم و برنج ، درصد فیبر محلول و غیرقابل حل زیاد شده که کمک به هضم و رشد و نمو باکتری های سالم روده می گردد.الف- یک چهارم فنجان 6 گرم، و یا 22.1 درصد از نیاز روزانه توصیه شده را فراهم می کند.ب- برای مقایسه بهتر است بدانید که یک چهارم فنجان سبوس جو دو سر شامل 3.6 گرم فیبر است.ج- یک فنجان سبوس گندم دارای ۱۲۵ کالری و ۳۷ گرم کربوهیدرات، در مقابل ۲۳۱ کالری و ۶۲ گرم کربوهیدرات در سبوس جو، ۳۷۳ کالری و ۵۹ گرم کربوهیدرات در سبوس برنج، و ۱۷۰ کالری و ۶۵ گرم کربوهیدرات در سبوس ذرت است.د- سبوس برنج بالاترین دوز ویتامین های B، سبوس جو بیشترین پروتئین را دارد و سبوس ذرت کمترین چربی را دارد ، اما سبوس گندم به طور کلی بیشترین مواد مغذی را به ازای هر کالری توزیع می کند.

انواع

اگر چه تمام دانه های غلات کامل حاوی یک لایه سبوس هستند، اما به طور کلی گندم، جو دوسر، برنج، یا سبوس ذرت را شما می توانید در یک بسته پیدا کنید، زیرا آنها معمولا برای تولید دانه های تصفیه شده و آردهای دانه ای فرآیند می شوند. از آن میان، این سبوس گندم بسته بندی شده است که گسترده ترین دسترسی را داشته و کمی مانند خاک اره دانه دانه به نظر میرسد. این ماده شامل گلوتن است و نباید توسط کسانی که مبتلا به بیماری شکمی و یا آلرژی هستند مصرف شود.

بر خلاف محصولات گندم، اکثرجوهای دوسر بسته بندی شده هنوز حاوی سبوس هستند، چرا که نورد بر خلاف برش فولادی، روشی شناخته می شود که می تواند غلات سبوس دار را به اندازه و بافت قابل مدیریت تر پردازش نماید. سبوس جو دارای بافت ظریف تری است، بنابراین به طور طبیعی سریعتر پخته و حاصل خامه ای تر از حریره را تولید می کند. اگر چه جوهای دوسر حاوی گلوتن نیستند، آنها اغلب در امکاناتی که گندم را نیز پردازش می کنند فرآوری می شوند، بنابراین آلودگی متقابل می تواند یک مشکل باشد.

سبوس برنج، که به طور سنتی به عنوان خوراک برای اسب استفاده می شود، به اندازه در دسترس نیست، اگر چه آن را باید دارای شهرت ماده غذایی برتر بدانیم. به دنبال سبوس برنج تثبیت شده باشید، که تحت یک فرایند برای غیر فعال کردن آنزیم هایی که منجر به فساد می شوند، برای ذخیره سازی بهتر آماده می شود.

رنگ روشن سبوس ذرت، بافت پودری، و طعم مطبوع باعث می شود که آسان تر با کالاهای پخته شده و دستور العمل های دیگر ترکیب شود؛ جایی که شما می خواهید بدون تغییر طعم و یا ظاهر یک ظرف، کمک به افزایش مواد مغذی نمایید.

مهم: اگر اطلاعات خود را بیش از مطالعه و خواندن، از طریق شنیدن به دست می آورید بهتان توصیه می کنیم که "چرا مشاوره تلفنی!؟" را بخوانید.