نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

یخچال از رشد باکتری جلوگیری می کند؟
برای هر کسی این سوال مطرح است: آیا سردسازی به جلوگیری از رشد باکتری های غذاهایی که در یخچال قرار گرفته اند کمک می کند؟ باکتری ها تقریبا در هر چیزی هستند و مهم است که کاملا از آن ها اجتناب نماییم. در حالی که ما باکتری های مفیدی هم داریم، دیگر واریته ها مضر هستند.


بهترین راه برای اجتناب از رشد باکتری ها در غذا این است که از دستورالعمل های دستکاری مناسب غذا پیروی نماییم: گوشت را سرد نگه داری کنید، دست ها و سطوحی که در تماس با گوشت خام می آیند را بشویید، هرگز گوشت پخته را در دیس نگهداری گوشت خام نگذارید، غذا را با درجه حرارت های داخلی ایمن بپزید. علاوه بر این، غذا باید تا یکی دو ساعت بعد از پخته شدن در یخچال قرار گیرد.
تاثیر خنک سازی روی باکتری ها
بهترین درجه حرارت های رشد باکتری بین 40 و 140 درجه فارنهایت است. وقتی بقیه چیزها هم جفت و جور باشند، باکتری ها در این درجه حرارت ها بسیار سریع تکثیر می شوند. متاسفانه، این شرایط خوب در مواد غذایی فاسد شدنی مثل شیر و گوشت و محصولات لبنی زیاد دیده می شود. پس می دانید که چرا مهم است که مواد غذایی فاسد شدنی در سرما و زیر 40 درجه فارنهایت( یخچال) نگهداری شوند.
در درجه حرارت یخچال، بین 32 تا 40 درجه فارنهایت، باکتری ها هنوز می توانند رشد کنند، ولی رشد آن ها به میزان قابل ملاحظه ای آرامتر است. زمان مناسب قرارگیری در یخچال به دوام آوردن غذاها بستگی دارد. رشد باکتری ها در یخچال متوقف نمی شود و این همان دلیل اصلی است که باعث می شود حتی در صورت قرار دادن مواد غذایی در یخچال و در درجه حرارت مناسب، مواد غذایی فاسد شدنی در قالب زمانی ویژه 3 تا 4 روزه مصرف شوند. اگر گمان دارید که باقیمانده غذاها را در قالب زمانی مناسب نخواهید خورد، فریز کردن آن ها را جدی بگیرید. از دستورالعمل های زیر به عنوان راهنمایی برای قالب های زمانی استفاده کنید:
بیکن( گوشت ریش ریش شده): 7 روز در یخچال، یک ماه در فریزر
گوشت گاو/خوک تازه: 3 تا 5 روز در یخچال، 4 تا 12 ماه در فریزر
گوشت/ ماکیان پخته شده: 3 تا 4 روز در یخچال، 2 تا 6 ماه در فریزر
هات داگ: یک هفته در یخچال، 1 تا 2 ماه در فریزر
گوشت چرخ کرده: 1 تا 2 روز در یخچال، 3 تا 4 ماه در فریزر
گوشت ساندویچی( مثل کالباس و ژامبون): 3 تا 5 روز در یخچال، 1 تا 2 ماه در فریزر
ماکیان: 1 تا 2 روز در یخچال، 9 ماه در فریزر
سوسیس( خام): 1 تا 2 روز در یخچال، 9 ماه در فریزر
سوپ/آبگوشت: 3 تا 4 روز در یخچال، 2 تا 3 ماه در فریزر
افسانه سرد کردن غذا
افسانه ای مبنی بر چرخش وجود دارد که بر مبنای آن غذاها قبل از ذخیره در یخچال، نیاز به سرد شدن تا درجه حرارت اتاق دارند. این کار در جهت ممانعت از افزایش درجه حرارت یخچال و ایجاد خطر برای غذاهای ذخیره شده صورت می گیرد. ایمنی غذا این ایده را اشتباه دانسته و می گوید که غذاها باید در 2 ساعت، بی توجه به درجه حرارت موجود، در یخچال قرار گیرند. در صورتی که غذا تا بالای 90 درجه فارنهایت پخته شده است، این امر باید در یکساعت صورت گیرد.
استثنا در قانون
در قاعده عمومی خنک سازی رشد باکتری ها را به حداقل می رساند یک استثنا وجود دارد: لیستریا مونوسیتوژنز، یک باکتری که بیماری جدی ایجاد می کند، می تواند در درجه حرارت یخچال رشد کند. پس اطمینان داشته باشید که سر ریزها و ریخته شده های یخچال را بلافاصله تمیز کرده اید. علاوه بر این، گوشت و ماکیان را تا 160 درجه فارنهایت بطور کامل بپزید و درجه حرارت با با ترمومتر غذا چک کنید. هات داگ ها و گوشت های آماده و پنیرهای نرم، غذاهای دریایی دودی، گوشت های گسترده، به ویژه، از لحاظ رشد باکتری ها مستعد هستند و این همان دلیل اساسی است که باعث می شود متخصصین به خانم های باردار و گروه های در معرض خطر توصیه به نخوردن چنین غذاهایی کنند.