نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

نگهداری غذاهای خوب خرد شده در درجه حرارت های مناسب باعث می شود که آن ها سالم تر مانده و بیشتر و به مدت طولانیتر قابل استفاده باشند.همچنین، چسبیدن به درجه حرارت ایده آل یخچال به شما کمک می کند که از شر بیماری های منتقله از طریق غذا محفوظ بمانید.
یخچال، معجزه حفاظت مدرن غذا است.درجه حرارت مناسب یخچال با آرام کردن رشد باکتری ها می تواند غذاها را روزها و بلکه هفته ها سالم و ایمن برای خوردن نگه دارد.به علاوه، در دنیای ذخیره سرد، باکتری ها شیطنت شما هستند و یک یخچال تمیز، خوشحال و تندرست است.


وقتی درجه حرارت یخچال شروع به بالاروی از نقطه ویژه می کند(حدود 40 درجه فارنهایت)، باکتری ها شروع به تکثیر تصاعدی می کنند.همه باکتری ها بد نیستند، اما تصور اینکه همه خوب هستند نیز غلط است.برای حفظ کیفیت و ایمنی غذا و کاهش خطر مسمومیت غذایی، عاقلانه است که درجه حرارت یخچال تا میزان توصیه شده پایین نگه داشته شده و وفق دستورالعمل های بهره برداری و نگهداری یخچال عمل شود.
یخچال در چه درجه حرارتی باید باشد؟
سازمان غذا و داروی امریکا می گوید که درجه حرارت یخچال زیر 40 درجه فارنهایت و درجه حرارت فریزر زیر صفر درجه فارنهایت توصیه شده است.
با این حال درجه حرارت ایده آل یخچال واقعا پایینتر است: بین 35 تا 38 درجه فارنهایت(1.7 تا 3.3 درجه سانتیگراد) این محدوده درجه حرارتی به شما کمک می کند که غذاها را بدون اینکه خیلی سرد شوند فریز کنید.آستانه 40 درجه فارنهایت نزدیک درجه حرارتی است که باکتری ها در آن به سرعت تکثیر می شوند.
درجه حرارت های بالای منطقه 35 تا 38 درجه فارنهایت ممکن است خیلی بالا باشند.غذای شما ممکن است سریعا فاسد شود و شما بتوانید خودتان را با مشکلات معده ای برخاسته از باکتری هایی مثل سالمونلا و اشرشیا کلی سازگار نمایید.
چطور درجه حرارت یخچال را تنظیم نماییم؟
شما می توانید یک ترمومتر پرتابل ارزان را آن لاین یا از مغازه فروش محصولات خانگی خریداری نمایید.ترمومتر را در یخچال گذاشته و آن را به مدت 20 دقیقه رها نمایید.سپس، قرایت را چک کنید.آیا نزدیک به درجه حرارت ایده آل یخچال یا حداقل مقادیر توصیه شده است؟ اگر نه، به کمک کنترل پنل درجه حرارت یخچال را تنظیم نمایید.
متاسفانه، تمامی گیج های درجه حرارت یخچال درست نیستند.شما ممکن است یخچالتان را روی 37 درجه ست کنید، اما روی 33 درجه فارنهایت یا حتی 41 درجه فارنهایت تنظیم شود.غیر معمول نیست که یخچال ها چند درجه ای زیر عدد تنظیمی شما تنظیم شوند.
بعضی یخچال ها کلا درجه حرارت نشان نمی دهند.آن ها یخچال و فریزر را روی مقیاس 1 تا 5 تنظیم می کنند که 5 گرمترین اختیار است.بدون ترموتر، شما نمی توانید این اعداد و شماره ها را به درجه واقعی ترجمه نمایید.
به مجرد قرایت ترمومتر، می توانید درجه حرارت یخچال را متناسب با محدوده ایمن 35 و 38 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.این کار را برای فریزر هم انجام داده و درجه آن را نزدیک صفر درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
نکاتی برای سرد نگه داشتن یخچال
با تنظیم درجه حرارت یخچال درست اما انحراف آن از روی 40 درجه فارنهایت، می توانید گام هایی را طی کنید تا درجه حرارت در محدوده ایده آل نگهداری شود.
سرد کردن غذا قبل از قرار دادن آن در یخچال-کاسه داغ سوپ یا جوجه پخته شده می تواند فضای کوچک داخل یخچال را به سرعت گرم کرده و غذاها را در معرض تهدید رشد سریع باکتری ها قرار دهد.برای حفاظت هر چیزی در داخل یخچال، قبل از پوشاندن و قرار دادن آن ها در یخچال اجازه دهید که آن ها کمی سرد شوند(نه آنقدر طولانی که به درجه حرارت اتاق برسند)
درزهای درب را چک کنید-لایی های اطراف لبه درب یخچال درجه حرارت سرد داخل یخچال را حفظ کرده و هوای گرمتر را بیرون نگه می دارند.نشت آن ها باعث فرار هوای سرد داخل یخچال می شود.در این حالت سرد نگه داشتن فضای داخل یخچال فوق العاده مشکل خواهد شد.(برق مصرفی بیشتر خواهید داشت و صوراتحساب پرداختی فزونتر!)
درب را خیلی زیاد باز و بسته نکنید-هر بار درب یخچال باز و بسته شود هوای سرد بیرونرفته و هوای گرم داخل می آید.بر وسوسه سراغ یخچال رفتن در هنگام گرسنگی یا جستجوی هله هوله غلبه کنید. در عوض اول بدانید چه می خواهید و بعد از برداشتن چیز مورد نظر درب یخچال را سریعا ببندید.
یخچال را کامل نگه دارید-یک یخچال کامل یک یخچال خوشحال است.فریزر هم اینطوری است.اگر قفسه ها و کشوها، اغلب پر باشند، درجه حرارت یخچال به مدت طولانیتری خنک باقی مانده و غذاها را به بهترین شکل ممکن سرد نگه می دارد.البته باید یخچال را بیش از حد شلوغ نکرده و مانع گردش هوا نگردید. با عدم گردش هوا، توده های کوچک آن شروع به گرم شدن می کنند.(کمی سازماندهی یخچال این مشکل را مرتفع می کند)