اولین و تنها، در حال حاضر، مبتکر و سازنده سطل های تولید کمپوست خانگی و آپارتمانی ارزان قیمت  ( زیر 1.5 میلیون) در سراسر کشور

 

بهترین کود در خانه شماست!

5comver0007

 

 09122039437     09224055895     02188331528       

بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!

DOUBLEPAGEV

نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

قسمت اول
ایجاد سیستم کمپوست سازی بوکاشی
کمپوست سازی گام به گام بوکاشی یک سفر قابل دسترس است که با انتخاب وسایل درست آغاز می شود. چه یک کمپوست ساز با تجربه باشید و چه تازه واردی که به دنبال ایجاد یک سبک زندگی سبزتر هستید، درک نحوه استفاده از سطل بوکاشی کلید باز کردن مزایای کمپوست داخلی است.


به مجرد اینکه این روش جامع را در برنامه روتین و روزانه زندگی خود می گنجانید، نیاز به انتخاب سطل کمپوست ساز بوکاشی دارید که با نیازمندی های شما سازگار باشد. وابسته به فضای در دسترس و مقدار زایدات آلی، ممکن است یک سطل کوچکتر برای آپارتمان دنج خود تدارک ببینید و یا یکی بزرگتر را برای خانه فراخ خود تدارک ببینید. بی توجه به اندازه، مهمترین ویژگی هر سطل، مهر و موم هواگیری آن است که از خروج بوها جلوگیری می کند و محیط بی هوازی ضروری را برای فرآیند تخمیر حفظ می کند.
برای غنی کردن کمپوست نیاز به جادوگر بوکاشی دارید. این مخلوطی از میکروارگانیزم هایی است که تجزیه خرده های آلی را شتاب می دهند. وقتی سیستم خود را آماده کردید، مهم است که سطل را در درجه حرارت اتاق بگذارید و از عوامل بیرونی محافظت نمایید. برای شروع سفر کمپوست سازی، پیشخوان آشپزخانه یا قفسه گاراژ می توانند نقاط کاملی باشند.
یک سطل بوکاشی با موقعیت مناسب می تواند به طور یکپارچه در خانه شما ادغام شود و این تمرین دوستدار محیط زیست را به بخشی مناسب از سبک زندگی شما تبدیل کند.
1- برای زهکشی چای، شما نیاز به سطل بوکاشی مناسب با شیر دارید.
2- سطل را در نقطه ایمن در برابر نور مستقیم خورشید و درجه حرارت یخ زدگی قرار دهید.
3- جادوگر بوکاشی را تهیه کنید. این ماده یک استارتر برای شروع داستان شگفت انگیز کمپوست سازی بوکاشی است.
4- در لایه های متناوب، خرده های آشپزخانه و جادوگر بوکاشی را اضافه کنید.
5- بعد از هر سری اضافه کردن ضایعات، مطمئن باشید که در سطل کاملا محکم است.
6- چای بوکاشی را بطور مرتب زهکشی کنید. چای می تواند به عنوان کود گیاهی غنی از مواد مغذی مورد استفاده قرار گیرد.
پیروی از این مراحل به شما کمک می کند تا به سرعت سیستم کمپوست داخلی خود را راه اندازی کنید، ضایعات را به حداقل برسانید و برای داشتن یک سیاره سالم تر کمک کنید.
شروع سفر کمپوست بوکاشی نه تنها شما را به ابزاری برای پایداری مجهز می کند، بلکه با تمرین ذهن، آگاهی را در مورد ضایعاتی که تولید می کنیم تقویت می کند و یک چرخه زندگی کامل را برای ضایعات غذای شما فراهم می کند.

کمپوست سازی گام به گام بوکاشی
انجام تجربه دوستدار محیط زیست کمپوست سازی بوکاشی با یک رویه رو به جلو طراحی شده برای تبدیل ضایعات آشپزخانه به الحاقیه غنی از مواد مغذی باغ شما آغاز می گردد. راهنمایی های زیر به شما اطمینان می دهد که برای هر مرحله از فرآیند تخمیر به خوبی آماده شده اید که منجر به کمپوست سازی موفق ضایعات آشپزخانه می شود.
جمع آوری مواد مورد نیاز
قبل از آغاز، ضروری است که اجزاء اساسی را سر هم بندی نمایید.
یک سطل بوکاشی با در هوابند و شیر برای زهکشی
جادوگر بوکاشی، که به فرآیند تخمیر شتاب می دهد.
ظروفی برای جمع آوری چای بوکاشی مغذی
خرده های آشپزی مشتمل بر میوه و سبزی و حتی محصولات گوشتی و لبنی
لایه بندی خرده های آشپزی با جادوگر بوکاشی
موقع لایه بندی خرده ها و جادوگر بوکاشی، کلید، کارآمدی است.
1- کار را با قرار دادن یک لایه از ضایعات در ته سطل آغاز نمایید.
2- یک مقدار سخاوتمندانه از جادوگر بوکاشی را روی خرده ها بپاشید.
3- لایه دیگر ضایعات را اضافه کنید و فرآیند را تا زمانی که سطل پر شود تکرار نمایید.
4- مطمئن باشید که تکه ها کوچک هستند و فرآیند تجزیه در طی تخمیر بهینه است.
لایه بندی کل تخمیر را سرعت می بخشد و اطمینان می دهد که هر بخشی از ضایعات آشپزی در معرض میکروارگانیزم های ارزنده موجود در جادوگر بوکاشی قرار گرفته است.

درزگیری برای تخمیر: نکاتی برای موفقیت
یک محیط هوابند برای سفر کمپوست سازی گام به گام بوکاشی موفق ضروری است. اینجا برخی نکات را آورده ایم تا به یک درزگیری موفق نائل شده و آن را حفظ نماییم.
1- مواد را فشار دهید تا توده های هوای هر لایه را خارج سازید.
2- در را از لحاظ داشتن درز و خلل و فرج چک کنید، اطمینان حاصل نمایید که شرایط بی هوازی نگهداری شده است.
3- مدت باز کردن سطل را به حداقل برسانید تا از اینکه اکسیژن، فرآیند تخمیر را آشفته کند ممانعت کرده باشید.
به مجرد اینکه سطل به ظرفیت خود رسید، آن را برای حداقل 2 هفته محکم و آب بند نگه دارید. به تخمیر اجازه دهید که کار جادویی خود را بکند. چای بوکاشی را هر یک روز در میان زهکشی نمایید تا شرایط را حسب نیاز داخل ظرف تحت کنترل داشته باشید.

BUKBEGIN2

JAD2BUKMOBV1
با پیروی از این راهنمای کمپوست سازی بوکاشی گام به گام، خرده های آشپزی شما، بی آنکه بویی تولید شده و آفتی جلب شود، به سوی تبدیل شدن به محصول تخمیری پیش می روند. این پیش کمپوست می تواند مستقیما در خاک باغ دفن شود تا بیشتر تجزیه شود یا به توده کمپوست سنتی اضافه شود و خاک را غنی کند و مزایای کوشش های کمپوست سازی داخلی به حداکثر برسد.

قسمت سوم

قسمت چهارم